KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Mežvidi, Gasthaus

Mežvidi, Gasthaus

Mežvidi, Lībagu pagasts, Talsu novads, Latvija
(+371) 29293945
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung
Mežvidi ir jauns viesu nams Kurzemē 8 km no Talsiem. Veidojot vietu kā jautrām svinībām, tā mierīgai atpūtai, centāmies apvienot mūsdienu vajadzības ar senatnes vērtībām. Rezultātā tapa atpūtas vieta, kas nav pārsātināta ar liekiem priekšmetiem, ir dizainiski tīra un latviska, tomēr ietver sevī vēsturiskās vērtības – antīkus skapjus, vairāk kā 120 gadus vecas klavieres... Mūsu trumpis ir apkārtne un daba. Viesu nams būvēts uz vecās Stendes barona medību pils zemes un mūsu viesi var justies un atpūsties gluži kā senais Barons – klusā un pasakainā vietā pie dabas krūts, kaimiņu netraucēts un svešu acu nenovērots. Senie latvieši prata dzīvot saskaņā ar dabu, un šie principi ir ievēroti arī šeit un šodien. Latviskās dzīvesziņas kāzu svinētāji pie mums atradīs gan lielo Spēka akmeni āderu krustpunktā, gan citas vietas auglības un svētības rituāliem. Tikmēr citi teiks – kāds miers un laba aura šeit valda, nemaz negribas doties prom! Ja ne dzimtsarakstu nodaļa, ne baznīca nav Jūsu laulību ceremoniju vieta, varbūt tas ir mūsu gobu pakalns vai vecais vītols uz pussalas? Vedēju uzdevumus atvieglos akmens tilts, pakalni, dīķi, uguns vietas un terases. 300 metrus no viesu nama atrodas pirts, kura var uzņemt līdz pat 35 viesiem. • zāle 100 personām; • 9 labiekārtoti numuriņi; • kopīga telpa nakšņošanai; • iespēja pārnakšņot līdz 70 personām • virtuve, trauki, inventāra noma svinībām; • laipni uzņemsim Jūsu saimnieces un galda klājējus vai varam ieteikt savējos; • pirts ar zāli un terasi 35 personām; • omulīgas vietas otrās dienas svinībām; • piknika vieta; • vieta laulību ceremoniju veikšanai; • vieta mičošanas rituāliem; • vietas uz senlatviskām tradīcijām balstītiem rituāliem.
Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortHotels und Unterkunft mehr Details   Gasthäuser in Lettland mehr Details      Doppelzimmer mehr Details   Zeltplätze mehr Details   Gultasvietas mehr DetailsSaunas mehr Details   Lauku pirts mehr DetailsVīna pagrabs Bankettsäle mehr Details   Catering-Dienstleistungen    Tischdecken mehr DetailsOrganisation der Veranstaltungen mehr DetailsPlätze für Hochzeitsfeiern mehr DetailsKāzu svinību organizēšana mehr DetailsTerrasse für Feierlichkeiten und Erholung mehr DetailsHallen für Konferenzen und Seminare mehr DetailsErholung in der Natur mehr Details   Zupas vārīšanas vieta mehr Details   Piknikplätze mehr Details   Angeln mehr Details   Feuerstellen mehr Details   Naturpfad mehr DetailsFolklora un tradīcijas Kāzu muzikanti mehr DetailsDienst des Florists Sehenswürdigkeiten Platz für Sportveranstaltungen
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 99886
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 1778950


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Baltijas durvis
Baltijas durvisMetalltüre.Fenster.Türe.PVC-Fenster.Feuerfeste Türe. Die Innentüre.Einbau. Montage.
Uldis Kleins, akmeņkalis
Uldis Kleins, akmeņkalisUlda Kleina akmeņkaļu darbnīca. Kapu pieminekļu izgatavošana, uzstādīšana, kapu vietas labiekārtošana.
Vārpiņas MR, SIA
Vārpiņas MR, SIADer Wald ist ein wichtiges Ökosystem, das nicht nur finanziell bewertet werden darf. Es erfüllt sowohl soziale als auch unersetzliche ökologische Funktionen. Wir sind Teil eines Ökosystems und sehen eine Welt, in der jeder Eigentümer seinen Wald nach den besten Regeln der nachhaltigen Entwicklung bewirtschaftet - für unser Klima, die Umwelt und die Menschen. Genau das beobachten wir in unserer Arbeit - wir geben selbst ein Beispiel und schulen andere, wie Bäume besser in die städtische Umgebung integriert werden können.
Baltijas pinumi
Baltijas pinumiBaltijas pinumi. Pītas mēbeles, tirdzniecības grozi un paplātes, gan daudzus citi izstrādājumi no dabīgiem materiāliem un, jauni risinājumi Jūsu idejām.
Lielanteni, Holzbearbeitung
Lielanteni, HolzbearbeitungBūvniecības zāģmateriāli, apdares dēļi, koka paletes, ražoti un piegadāti sadarbības partneriem EU. Uzņēmums piedāvā visa veida zāģmateriālus celtniecībai - dēļus, brusas, latas.
Kokaudzētava Baltezers, Baumschule
Kokaudzētava Baltezers, BaumschuleDekoratīvo stādu vairošana, audzēšana un realizācija ir Kokaudzētavas Baltezers darbības nozare, sortimentā ir vairāk kā 500 augu nosaukumu.
Daiga Liepa, pirtniece
Daiga Liepa, pirtnieceEsmu pirtniece un pirtsslotu meistare. Pirts ir ieņēmusi nozīmīgu vietu manā dzīvē, un man liels prieks, ka ar pirts palīdzību varu sagādāt daudz jaukus, patīkamus un veselīgus brīžus arī citiem cilvēkiem.
Neptūns, Restaurant
Neptūns, RestaurantRestorāns „Neptūns” ir senākais restorāns Jūrmalā, atrodas jūras kāpu zonā un Ķemeru Nacionālā parka teritorijā. Tikai 44 km attālumā no Rīgas varat baudīt jūras gaisu, priežu šalkoņu un gardas maltītes ģimenes vai draugu lokā.
Lejasmalas, atpūtas komplekss
Lejasmalas, atpūtas komplekssBrīvdienu mājas un pirts Lejas ezera krastā. Romantiska atpūtas vieta uz neapdzīvotas salas. Telpas semināriem un banketiem. Telšu un piknika vietas.
Visi banneri