KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
DHM Group, SIA, Baumarkt

DHM Group, SIA, Baumarkt

Rīga, Latvija
(+371) 29722201 - 8.00 - 21.00
(+371) 29635936 - 8.00 - 18.00
(+371) 29724437 - 8.00 - 21.00
(+371) 27015434 - 8.00 - 21.00
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung
PREČU PIEGĀDE. Preces tiek piegādātas uz celtniecības objektiem Rīgā un visā Latvijā (Vidzeme, Kurzeme, Zemgale, Latgale). Piegādes izmaksas ir atkarīgas no pasūtīto preču daudzuma un piegādes adreses. Tās tiek aprēķinātas apstrādājot pasūtījumu, un paziņotas Tev brīdī, kad klientu konsultants sazinās ar tevi, lai apstiprinātu pasūtījumu. Tev ir jānodrošina piegādāto preču pieņemšana un izkraušana objektā.
Brands
KnaufRockwoolUrsaisoverparocatlasthermolantermoefekttenapors
Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortInternet-Shops mehr DetailsBaumaterialien, Baukonstruktionen mehr DetailsBaustoffe, Verkauf von Baustoffen mehr DetailsBūvmateriālu vairumtirdzniecība Bau und Raparaturarbeiten Wärmeisolierung, Wärmedämmstoffe mehr Details   Windisolation    Dampfsperre    Wasserisolation    Antikondensatfilm    Steinwatte    Putupolistirols    Glaswolle    Schaumkunststoff mehr Details   Līmjavas    Porensinter Materialien der Bearbeitung    Stoffe für Fassadenverputzung    Dämmungsstoffe für die Gebäude    Gipskarton mehr DetailsBūvkalumi un būvstiprinājumi mehr Details   Schrauben und Befestigungselemente    Leņķi    Dachprofile aus Metall    Armatūras sieti Vadulas Metallkonstruktionen mehr DetailsSausie maisījumi būvniecībai mehr Details   Flīžu līme    Dekorativer Putz    Akrila grunts    Zement Porensinterbetonblocks Boden Fundament Dachdeckung mehr Details   Dachfenster    Bēniņu kāpnes    Dachziegel    Dachziegel mehr Details   ETERNIT-Wellenblecher    Baufilm für Däche und Wände    Polimēru-bitumena uzkausējamie materiāli ruļļos Koksnes plāksnes    OSB Platte mehr Details   Holzspäneplatten mehr DetailsTore, Zäune    Geschweisste und Flechtzäune Bestellunglieferung nach Lettland
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 46154
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 1740010


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Deko Alianse, Blumenladen
Deko Alianse, BlumenladenSIA "DEKO ALIANSE" Elizabetes iela 14
7. martā strādāsim stundu ilgāk līdz 20:00 8. martā strādāsim kā darba dienā no 8:00 līdz 19:00 Piedāvājam arī ziedu piegādi, piezvani un pasūti +371 67282841www.dekoziedi.lv
Eco Dowel, SIA
Eco Dowel, SIADie Haupttätigkeitsrichtungen des Unternehmens sind Entwurf, Lieferung und Montage von Anlagen zur biologischen Abwasseraufbereitung, Lieferung und Montage von Holzlauben und Gartenhäusern sowie technischer Kommunikationsbau.
Port Hotel, Hotel
Port Hotel, HotelPORT HOTEL atrodas vienā no skaistākajām un ekskluzīvākajām vietām Pierīgā – Ādažos, ieskauta skaista priežu meža ielokā. Viesnīca piedāvā 29 mūsdienīgus, ērtus un komfortablus numurus 3 klājos ar individuālu dizainu un visu nepieciešamo viesu ērtībām
JS WoodMagic , Holzbearbeitung
JS WoodMagic , HolzbearbeitungKoka lietas bērniem, mājai, dārzam. CNC un lāzergravēšanas pakalpojumi.
Pļavnieki, tierklinik
Pļavnieki, tierklinikMūsu klīnikās Jūs saņemsiet kvalificētu konsultāciju un medicīnisko palīdzību, īstu sapratni un atbalstu. Jo taču tieši tas ir nepieciešams gan saslimušajiem mīluļiem gan to īpašniekiem.
Aivars Neško, pieminekļu darbnīca
Aivars Neško, pieminekļu darbnīcaAkmeņkalis Aivars Neško, strādā jau kopš 1978. gada. Izgatavo pieminekļus no Latvijas laukakmens, kā arī no importēta granīta un marmora. Panākumu atslēga – individuāla pieeja darbam, uzklausām klienta vēlmes un atrodam vispiemērotāko risinājumu!
Princis, SIA
Princis, SIAJāšanas sporta kluba Princis saimniecībā ir aptuveni 70 zirgi. Piedāvājam izjādes ar zirgiem un ponijiem Jelgavā, jāšanas apmacību, zirgu pansijas, zirgu tirdzniecības pakalpojumus. Perspektīvākie piedalās valsts un starptautiska līmeņa sacensībās.
Pa Laimes Taku, Pension
Pa Laimes Taku, PensionPiedāvājam pie mums dzīvot staigājošiem pensionāriem, kas paši tiek galā ar sevi, dzīvošana vienvietīgās istabiņās ēkas pirmajā un otrajā stāvā, otrajā stāva ir arī dažas istabiņas ar dušu un tualeti iekšā, šīs istabiņas ir dārgākas - 270 eiro mēnesī, parastās istabiņas - 250 eiro
Ratatui, franču restorāns
Ratatui, franču restorānsEsat laipni gaiditi nobaudīt franču ēdienus romantiskā un elegantā atmosfērā. Patīkamā franču mūzikas pavadījumā varēsiet baudīt francijas sieru un vīnu. Gaidām Jūs kopā ar ģimeni un draugiem izbaudīt dzīvi.
Visi banneri