KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Stila Elements

Stila Elements

Vienības gatve 82, Rīga, Latvija, LV-1004
(+371) 26470006
(+371) 67350032
(+371) 67350032
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung
Uzņēmums „Stila Elements” ir klasisku dekoru eksperts, kas palīdz veidot elegantus interjera un eksterjera dizainus izmantojot tādus materiālus kā koks un ģipsis. Uzņēmumu veido profesionālu darbinieku un partneru komanda ar ilggadēju pieredzi šajā nozarē. Mūs raksturo, ne tikai uzkrātā pieredze, bet arī tādi faktori kā materiālu augstā kvalitāte, profesionāls padoms un konkurētspējīgas cenas. Mēs sadarbojamies ar arhitektiem un dizaineriem, kā arī ar kāpņu un mēbeļu ražotājiem Baltijā, Krievijā un NVS valstīs. Kvalitāte, ātrums, uzticība, profesionalitāte – šie ir tikai daži atslēgas vārdi, kas raksturo mūs! Jūsu, Stila Elements
Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortStoffe für Fassadenverputzung Gleznoti ģipša dekori mehr DetailsĢipša dekori mehr DetailsFasādes dekori, elementi mehr DetailsKokgriezumi mehr Details   Koka ornamenti mehr Details   Ornamente mehr Details   Koka karnīzes mehr DetailsKoka līstes mehr DetailsFußleisten mehr DetailsKāpņu reliņi mehr DetailsInterjera elementi mehr DetailsInterieursdesign,Projektierung mehr DetailsDesigner Dienstleistungen
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 44743
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 328193


Latvijas Fotogrāfijas muzejs
Latvijas Fotogrāfijas muzejsLatvijas Fotogrāfijas muzejs ir atvērts apmeklētājiem kopš 1993. gada. Tas darbojas kā Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja struktūrvienība. Muzejs ir iekārtots senā tirgotāju ēkā, kas saglabājusies no 16. gadsimta, un ekspozīcijas telpās iespējams apskatīt gan restaurēto daudzkrāsaino sienas gleznojumu, gan vēsturiskā parketa ornamentu uz grīdas.
Kaminer, SIA
Kaminer, SIAŽogu izgatavošana un uzstādīšana. Kamīnu, Krāšņu, Barbekjū uc. mūrēšana, uzstādīšana un to apdare. Apkures sistēmas montāža. Saules sistēmu uzstādīšana. Kamīni, krāsnis, plītis, Biokamīni, krāsns piederumi. Čuguna izstrādajumi mājai un dārzam. Saules kolektori, saules paneļi, vēja ģeneratori utt.
Kliģi, atpūtas komplekss
Kliģi, atpūtas komplekssVieta banketiem, semināriem, ballītēm un sporta spēlēm; naktsmītnes guļbūves ēkā vai viesu nama labiekārtotos numuriņos; kempingos un labiekārtotās astoņvietīgās mājiņās
Pirts Asni, pirts
Pirts Asni, pirtsPirts Asni Lilastē - priekam, atpūtai un veselībai gan ziemā, gan vasarā. Netālu jūra. Koka kubls - karstais ar pazemes ūdeni. Pašu pirts sietas slotiņas.
Marteks noma, autoserviss
Marteks noma, autoservissMarteks auto piedāvā plašu auto rezerves daļu un piederumu klāstu no pasaulē pazīstamākajiem ražotājiem. Mūsu auto centrā Jūs noteikti atradīsiet to, kas nepieciešams Jūsu auto.
Sīpoli, Gasthaus
Sīpoli, GasthausViesu māja Sīpoli atrodas 1 km no jūras. Skaists, dārzs, pirtiņa, viesu māja, banketu zāle, piknika vietas.
Aivars-K, Steinbearbeitung
Aivars-K, SteinbearbeitungAkmens apstrāde. Izstrādājumi no metāla un akmens, interjera elementi, dārza skulptūras, kapu pieminekļi, strūklakas, apgaismes ķermeņi, akmens soli un galdi ...
Aiva plus, Bauarbeiten und Renovierungen
Aiva plus, Bauarbeiten und RenovierungenAiva plus. Celtniecības un remonta darbi, fasāžu siltināšana. Iekšējie un ārējie apdares darbi. Būvmateriālu tirdzniecība.
Radošo darbu galerija, veikals - studija
Radošo darbu galerija, veikals - studijaRadošo darbu galerija - mākslinieku materiālu un dekorkrāsu veikals. Mēs piedāvājam Latvijā jau zināmas vācu ražotāja Marabu krāsas zīda, tekstila, stikla, keramikas apgleznošanai.
Credo, Fahrschule
Credo, FahrschuleAutoskola Credo, darbojas Latvijas tirgū jau 12 gadus un sevi esam pierādījuši, kā tirgus līderis, apmācot vairāk nekā 22 000 kursantus. Mūsu autoskolā Jūs iemācīsieties vadīt transportlīdzekli un justies uz ceļa droši, kā arī radīt šo sajūtu citiem ceļu satiksmes dalībniekiem.
Visi banneri