KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Gandrų dvaras, Gasthaus

Kojelių kaimas, Agluonėnų seniūnija, Klaipėdos rajono, Klaipėdos apskritis, Lietuva, LT-96020
(+370) 61296079
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortGasthäuser

Statistik:
Ist durchgesehen : 5644
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 31768
View in catalog : Gasthäuser


Kantes krogs, atpūtas komplekss
Kantes krogs, atpūtas komplekssŠeit Jūs sagaidīs un laipni apkalpos saimniecītes, piedāvās un ieteiks pusdienas pēc individuālās gaumes. Kantes krogs klāj galdus arī svinībām un kāzām, kā arī tā būs laba vieta darījumu pusdienām.  
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošana
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošanaMeistars A pamatdarbības veids ir saliekamu koka modeļu un kokā gravētu attēlu izgatavošana. Produkcija ir domāta gan bērniem, gan pieaugušajiem.
Daiga Liepa, pirtniece
Daiga Liepa, pirtnieceEsmu pirtniece un pirtsslotu meistare. Pirts ir ieņēmusi nozīmīgu vietu manā dzīvē, un man liels prieks, ka ar pirts palīdzību varu sagādāt daudz jaukus, patīkamus un veselīgus brīžus arī citiem cilvēkiem.
Celmiņi, Gasthaus
Celmiņi, GasthausBrīvdienu māja Celmiņi piedāvā svinību vietu līdz 30 personām. Viesību galdu klāšana, pasākumu rīkošana (kāzu vadītāji, Jaungada pasākumi), naktsmītnes 15 personām.
Raibie logi, Hotel
Raibie logi, HotelViesnīca Raibie logi piedāvā naktsmītnes desmit labiekārtotos numuros, no kuriem divi ir piemēroti ģimenēm ar bērniem. Visos numuros ir TV un interneta pieslēgums. Brokastis ir iekļautas cenā.
Ozolleja
OzollejaVeicam visa veida zemes rakšanas darbus. Atīram grāvjus un novācam bīstamos kokus.
Kristīne Boļšedvorova, Künstlerin
Kristīne Boļšedvorova, KünstlerinMāksliniece - keramiķe. Darbi no māla, porcelāna, akmensmasas, ģipša. Eļļas gleznas, akvareļi. Klusā daba, portreti, ziedi, ainavas, jūra, akti Pieņem pasūtījumus.
Folio, SIA
Folio, SIAGrāmatvedības pakalpojumi un grāmatvedība. Gada pārskati, bilances uzņēmuma revīzīja, audits VID atskaites un deklarācijas, fizisko personu nodokļu deklarācijas sastādīšana, finansu, biznesa konsultācijas grāmatvedības un nodokļu konsultācijas.
Rīgas 3. arodskola, Gasthaus
Rīgas 3. arodskola, GasthausViesnīca atrodas netālu no pilsētas centra, skaistā Ķīšezera krasta tuvumā. Ja vēlaties pavadīt nakti pie mums vai palikt ilgāk, mēs piedāvājam divvietīgus, trīsvietīgus numurus.
Anemones, Glamping
Anemones, GlampingGlamping Anemones ist ein neuer Erholungsort in Plienciem, 900 m vom Meer entfernt. Das Glamping befindet sich in einem mit Pinien bewachsenen, grünen, blühenden Gebiet. In der Nähe: Wanderwege mit Heidelbeeren, Preiselbeeren und Pilzen. Das Glamping ist mit einem Küchenbereich ausgestattet, in dem Sie einen Kühlschrank, Geschirr, einen Induktionsherd, eine Mikrowelle und eine Kaffeemaschine finden. Die Kabine verfügt über eine Dusche, Toilette, Luftwärmepumpe (die Temperatur kann gekühlt oder geheizt werden), Pelletkamin.
Visi banneri