KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Eko Solis, SIA

Eko Solis, SIA

Tīnūžu šoseja 11a, Ikšķile, Ogres novads, Latvija, LV-5052
(+371) 20309009 - Artūrs
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung

"Eko Solis" koka kubli, baļļas un pārvietojamās pirtis:

"Eko Solis" piedāvā dabīgas lineļļas krāsas kokam, kas lietojamas iekšdarbiem un āra darbiem, tās ir izgatavotas no linsēklu eļļas, koka darvas un terpentīna.

Galvenās īpašības, kāpēc ir vērts izvēlēties dabīgas krāsas kokam:

  • 100% dabīgs;
  • Ilggadīgs;
  • Aizsargā koksni no atmosfēras mitruma un pelējuma;
  • Plaša krāsu gamma - no zelta dzeltena toņa līdz brūnam;
  • Dziļi iesūcas kokā, akcentējot dabisko koka faktūru;
  • Nav kaitīgas veselībai, tāpēc ar to darboties var gan profesionāļi, gan arī amatieri.
  • Koka virsmu viegli atjaunot un kopt.
Brands
EkolinEkotepLinotep
Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortSētnieku slotas (Bērzu zaru slotiņas) mehr DetailsKoka balinātājs mehr DetailsLeinen, Leinenstoffe mehr DetailsAntibakteriālā grunts Prg30 mehr DetailsKubls (Würfel, Knüppel, machen) mehr DetailsPirts Muca (Fasssaunen) mehr DetailsDārza mēbeles (Massivholzmöbel) mehr DetailsLineļļa iekšdarbiem mehr Details   EKOLIN. Lineļļas koka krāsas (Ekolin ) mehr Details   EKOLIN AR PIGMENTU. Lineļļas koka krāsas (Ekolin ar pigmentu) mehr Details   EKOLIN GRĪDĀM. Grīdas eļļa (Ekolin grīdām) mehr Details   EKOLIN PIRTĪM. Pirts lāvas dēļu eļļa (Ekolin pirtīm) mehr DetailsLineļļa-darva āra darbiem mehr Details   EKOTEP. Lineļļas-darvas koka krāsas (Ekotep) mehr Details   EKOTEP AR PIGMENTU. Lineļļas koka-darvas krāsas: (Ekotep ar pigmentu) mehr Details   EKOTEP LAIVĀM. Koka darva (Ekotep laivām) mehr Details   Ekotep jumtiem    LINOTEP. Lineļļas-darvas koka krāsa (Linotep) mehr Details   LINOTEP TERASĒM. Lineļļas-darvas koka krāsa (Linotep terasēm)
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 64854
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 318051


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Lux Riga, SIA
Lux Riga, SIALux ir viena no vadošajām un visvairāk cienījamām tiešās pārdošanas organizācijām pasaulē ar bagātīgu panākumu vēsturi, tālredzīgu, inovatīvu un progresīvu uzsvaru uz nākotni.Ja jūs aizraujaties ar pārdošanu un ir vēlme palīdzēt klientiem, Lux ir vieta, kur būt. Mēs esam viena liela komanda, kas piedāvā motivējošas un izaicinošas darba vietas. Jums būs iespēja piedalīties dažādās veicināšanas programmās un pasākumos , kas tiek organizēti Baltijas mērogā, kā arī visā pasaulē.
R. A. Kaspari, Bauarbeiten und Renovierungen
R. A. Kaspari, Bauarbeiten und RenovierungenR.A. KASPARI - No idejas līdz atslēgai! Darbojas vispārējās celtniecības un inženiertīklu izbūves jomā. Firmā strādājošie speciālisti ir profesionāļi savā nozarē.
Info Hotel, Palanga
Info Hotel, PalangaInfo Hotel Palangā. Piedāvā 13 modernus divvietīgus numuriņus, WiFi, SAT TV. Vakarā varat atpūsties pie bāra viesnīcas hallē un izbaudīt plašu dzērienu klāstu.
Telpaugi.lv
Telpaugi.lvAugi, puķu podi birojam, mājām, terasēm un pasākumiem!       Parūpēsimies arī par augu kopšanu!
Arre, Metallbearbeitung
Arre, MetallbearbeitungARRE izgatavo metāla vārtus, žogus,margas un citus metālizstrādājumus
Aivars Neško, pieminekļu darbnīca
Aivars Neško, pieminekļu darbnīcaAkmeņkalis Aivars Neško, strādā jau kopš 1978. gada. Izgatavo pieminekļus no Latvijas laukakmens, kā arī no importēta granīta un marmora. Panākumu atslēga – individuāla pieeja darbam, uzklausām klienta vēlmes un atrodam vispiemērotāko risinājumu!
Dr. Viestura Vīndedža traumatologa - ortopēda ārsta prakse
Dr. Viestura Vīndedža traumatologa - ortopēda ārsta prakseMedicīniskās manipulācijas, blokādes - medikamentu ievade, pleca operācijas, elkoņa locītavu operācijas, plaukstas locītavas operācijas, gūžas locītavas un augšstilba operācijas, ceļa locītavas operācijas, potītes un pēdas operācijas
Dace Grīnberga, keramiķe
Dace Grīnberga, keramiķe Keramiķe Dace Grīnberga strādā ar dažādu krāsu akmens masām, mālu un porcelānu. Mūsdienīgi priekšmeti interjeram. Vienkāršas, ažūras formas ar dažādām faktūrām.
Zvejnieki 2000, SIA, atpūtas bāze
Zvejnieki 2000, SIA, atpūtas bāzeIkviena no četrām kotedžām ir paredzēta sešiem cilvēkiem un ir aprīkota ar elektriskajām baterijām. Pirts ar kamīnzāli, lapenes svinībām, atpūta pie Cieceres ezera.
Visi banneri