KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Burtakas, atpūtas komplekss

Burtakas, atpūtas komplekss

Burtakas, Straupe, Straupes pagasts, Cēsu novads, Latvija, LV-4152
(+371) 29451234 - Direktore
(+371) 25933183
 
AlleAngebotGalerieVideoDie Karte
Beschreibung
Velnišķīgi laba atpūta! Laipni lūdzam, ar visu ģimeni un draugu pulku, brīvā gaisotnē labi, nepiespiesti atpūsties. Vārda tiešā nozīmē – velnišķīgi labi atpūsties. Jūs varat izbaudīt: * Pirts priekus sākot no dižvientulības līdz ļoti lielai kompānijai, * Peldēties tīros baseinveidīgos dīķos un izbaudīt senču kublu arī aukstā ziemā, * Izjust nedaudz romantikas un pat atzīties kādam mīlestībā zem ūdenskrituma šļakatām. Bet, ja kāds vēlas pasportot? Lūdzu! Šeit ir sporta laukumi volejbolam, basketbolam, futbolam un vēl ko var sniegt Jūsu izdoma. Sportot var gan vienatnē, gan uzaicinot savus radus, draugus, kolēģus, jo vietas pietiek visiem. Ja Jūs neapmierina aktīvie sporta veidi, tad precizitāte var noderēt biljarda un novusa cienītājiem. Nu , ja tas vēl nē, tad šahs un domino jau arī atradīsies. Galu galā var jau nedarīt neko, tikai laiski zvilnēt saulītē un bezbēdīgi atpūšoties iegriezties bāriņā, pasēdēt pie ugunskura, pamakšķerēt Braslas upē(ja nu gadās kāda forele)un doties pie miera kādā mājiņā, kur gaida silta uzklāta gultiņa. Par ēšanu arī var nebēdāt. Par to lai rūpējas kādi citi Jūsu labā. Gardēžiem tiek piedāvāta „vien...maz...cuciņ...” vai kāds gards gabals no tās uz ugunskura liesmas. Ja pēc kārtīgām izklaidēm prasās ko asāku, tad Burtaku ugunskura zupa ir garantēta. Braucot viesoties pie mums , neaizmirstiet mājās bērnus, jo viņi šeit par garlaicību sūdzēties nevarēs. Kā jau rakstīts, ka ir omulīgas cenas. Cenas ir atkarīgas, ņemot vērā mūsu piedāvājumu un Jūsu vēlmes, gribēšanu, kā arī varēšanu. Jo Jūs vairāk gribēsiet, jo cenas paliks omulīgākas-tātad zemākas un patīkamākas. Zvaniet! Brauciet! Vienmēr visu var sarunāt. Burtakas savu nosaukumu ir guvušas no Burtakas ieža, kas ir redzams tieši te pat Braslas upes krastā. Mēs esam it kā ieskauti gan meža, gan upes ielokā, kur kaimiņu klātbūtne nav jūtama un var justies kā dieva ausī. Jūsu skatu priecēs izveidotais ūdenskritums ar kanāliem un strūklakām , kā arī vakarā sirdi sildīs mēnestiņš un uguntiņas, kas atspoguļojas dīķīšos.
Galerie
Video
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortErholungskomplexe Hotels und Unterkunft    Lielpirts (Gasthäuser in Lettland) mehr Details   Piestātnes mājiņas (6-Bett-Hütten) mehr DetailsTerases pirts (Saunas) Kubla pirts (Saunas) mehr Details   Beheizte Wanne mehr DetailsBankettsäle mehr Details   Kaminsaal    Catering-Dienstleistungen Bars mehr Details   Biljards    Wasserpfeifen Spielplätze Erholung in der Natur mehr Details   Piknikplätze    Feuerstellen    Ein Baldachin für Partys und Sitzgelegenheiten    Vasaras terases mehr Details   Außenkaminen    Atpūta pie Braslas upes    Angeln Sportspielplätze    Volleyballplätze    Futbola laukumi Sporta svētku organizēšana, vadīšana    Basketballplätze
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 55226
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 1615918


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Skrivanek Baltic, SIA, Sprachschule, Übersetzungsbüro
Skrivanek Baltic, SIA, Sprachschule, ÜbersetzungsbüroProfesionāli rakstiskie un mutiskie tulkojumi 110+ valodās. Dokumentu tulkošana ar notariālu apliecinājumu, svešvalodu kursi un bērnu nometnes.
Līcīši, lauku sēta
Līcīši, lauku sētaSIA Līcīši ir viens no pirmajiem un joprojām lielākajiem kazu audzēšanas un kazas piena produktu ražošanas uzņēmumiem Latvijā. Mūsu darba kvalitātes garantija ir 17 gadu ilgā pieredze kazas piena produktu ražošanā!
BV Pack, SIA, Verpackung
BV Pack, SIA, VerpackungBALT WARRANT ražo papīra maisiņus. Dizaina izstrāde, piegāde, uzglabāšana un lielu tirāžu piegāde pa daļām.
Zaļie Atvari, Gasthaus
Zaļie Atvari, GasthausZaļie Atvari piedāvā pirts kompleksu, telpas svinībām, mājīgas istabas, omulīgā atmosfēra un iespēja pasūtīt ēdināšanu.
Jost Residence, Gasthaus
Jost Residence, GasthausLuksusa brīvdienu māja, kur sanākt kopā ar draugiem un ģimeni, vai romantiskas, mājīgas un kvalitatīvas brīvdienas tikai diviem.
Aļņi, Gasthaus
Aļņi, GasthausViesu Nams Aļņi piedāvā:Viesu māju ar banketu zāli kāzām un svinībām līdz 46 personām. Nakšņošanai 34 guļvietas - ieskaitot papildvietas. Numurs jaunlaulātajiem. Guļbūves pirts ar āras baseinu un ūdens kaskādi.Nojumi nelielām svinībām vasaras sezonā. Ēdināšanu un apkalpošanas pakalpojumus kāzām, viesībām, banketiem, semināriem, nelieliem sporta pasākumiem.Atrodamies 25 km no Rīgas, 3 km no Ogres starp Ogri un Tīnūžiem.
INETA LESĪTE, Stilist
INETA LESĪTE, StilistLAK vizāžista amata meistare, stiliste Ineta Lesīte. Stilista konsultācijas sievietēm un vīriešiem.Apģērbu, aksesuāru iegāde veikalos.Make-up, make-up apmācības. Dāvanu kartes. Semināri. Lekcijas.
Riekstkalni, Pflanzenzucht
Riekstkalni, PflanzenzuchtDie spezialisierte Nussbaumgärtnerei „RIEKSTKALNI“ bietet frostbeständige Nussbaumsetzlinge aus Kanada, die für das lettische Klima geeignet sind. Unsere Setzlinge werden aus den Samen der besten kanadischen Mutterbaumsorten gezüchtet, wodurch sich die Setzlinge besser an das Klima, den Boden und das Lichtregime Lettlands anpassen können.
Rancho Randevu, atpūtas komplekss
Rancho Randevu, atpūtas komplekss„Rancho Randevu„ - tā ir komfortabla atpūta gleznainā Latvijas nostūrī, kur satek Pērses un diženās Daugavas ūdeņi. Tā ir arī unikāla iespēja kāzu, jubileju svinības, lietišķās tikšanās un seminārus savienot ar brīnišķīgu atpūtu pie dabas.
Visi banneri