KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Zelts.lv, Schmucksalon

Zelts.lv, Schmucksalon

Vaļņu iela 21, Rīga, Latvija, LV-1050
(+371) 20200087
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung

Juvelieru salons Zelts.lv piedāvā klientiem augstas kvalitātes roku darba juvelierizstrādājumus. Izgatavojam individuālas rotas pēc jūsu vēlmēm, kā arī piedāvājam gatavus juvelierizstrādājumus – gredzenus, auskarus, kulonus un citas zelta rotas ar dabīgiem dārgakmeņiem un briljantiem.

Mūsu jūvelierizstrādājumu priekšrocības:

  • Unikalitāte: lielākā daļa izstrādājumu tiek izgatavoti un pārdoti vienā eksemplārā,
  • Izstrādājuma kvalitāte: katra rota tiek rūpīgi apstrādāta, kas nodrošina roku darba izstrādājumiem augstāku akmeņu nostiprināšanas kvalitāti un izslēdz ražošanas brāķi izstrādājumos,
  • Materiāla kvalitāte: izmantojam tīro zeltu (24K zelts) un augstas kvalitātes ligatūru, kas nodrošina augstāku kvalitāti sakausējumam, no kura tiek radīti mūsu juvelierizstrādājumi,
  • Atbilstība: visi mūsu izstrādājumi tiek apzīmogoti ar Latvijas proves biroja provi, izstrādājumiem ar dārgakmeņiem ir arī kvalitātes apliecība (birka). Pēc Jūsu vēlmes var tikt pasūtīts sertifikāts ar izstrādājuma fotoattēlu un detalizētu aprakstu,
  • Patīkami bonusi: mūsu izgatavotiem izstrādājumiem piedāvājam mūža apkopes garantiju, kā arī dāvanā - iepākojumu bez maksas.
Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortJuvelieru saloni mehr Details   Juveliera darbnīca mehr Details   Juveliera pakalpojumi mehr Details   Juvelierizstrādājumu restaurācija un remonts mehr Details   Schmuck nach Maß mehr DetailsSchmuckwaren mehr Details   Aproces mehr Details   Ohrringe mehr Details   Ringe mehr Details   Krustiņi mehr Details   Kuloni mehr Details   Ķēdes mehr Details   Laulības gredzeni mehr Details   Zelta rotas ar dabīgiem dārgakmeņiem mehr DetailsDārgakmeņi mehr Details   Ametisti mehr Details   Briljanti mehr Details   Granāti mehr Details   Hrizolīti mehr Details   Kvarcs mehr Details   Pērles mehr Details   Rubīni mehr Details   Safīri mehr Details   Smaragdi mehr Details   Topāzi mehr DetailsGeschenke mehr DetailsGalanteriewaren mehr Details
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 17173
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 195420


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Arkadia, SPA hotel
Arkadia, SPA hotelHotel-Spa Arkadia. Hotel, SPA-Zentrum, Saunas, Jacuzzi, Schwimmbad, Bistro, Restaurant, Konferenzräume, Bankette und Feiern, Billard, Erholung mit Kindern
INETA LESĪTE, Stilist
INETA LESĪTE, StilistLAK vizāžista amata meistare, stiliste Ineta Lesīte. Stilista konsultācijas sievietēm un vīriešiem.Apģērbu, aksesuāru iegāde veikalos.Make-up, make-up apmācības. Dāvanu kartes. Semināri. Lekcijas.
Līva***, Hotel
Līva***, HotelDas Hotel Līva ist ein drei- Sterne- Hotel, das seinen Gästen 111 häuslich eingerichtete Hotelzimmer – von eleganten, feinen Luxus- und Business- Suiten bis zu bequemen Standard- und Klasse-Zimmern.
Vides tehnika, SIA
Vides tehnika, SIAPlašākais siltumizolācijas materiālu klāsts no pasaulē vadošajiem ražotājiem, celtniecības materiāli, siltumapgādes, santehnikas un gaisa kondicionēšanas risinājumi.
Būvcentrs, Baumarkt
Būvcentrs, BaumarktInterneta veikals. Stikls un stikla izstrādājumi ļoti plašā klāstā. Dekoratīvie stikli, stikla paketes, stikla matēšana ar smilšu strūklu un spoguļi. Zāģmateriāli, sausie maisījumi un citi būvmateriāli.
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs Riekstiņi
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs RiekstiņiPamatekspozīcija iepazīstina ar Jaunsudrabiņa dzīvi un daiļradi – te skatāmas viņa grāmatas, gleznas, fotogrāfijas, personīgās lietas(arī no Vācijas) u.c., bet 19.-20.gs.sākuma sadzīves priekšmeti, kas iegūti Neretas pagasta un tuvākās apkārtnes viensētās, dod ieskatu tā laika sadzīvei lauku sētā.
Žuvėdra, viesnīca, Restaurant
Žuvėdra, viesnīca, RestaurantViesnīcā ir 10 numuri, konferenču zāle ar aprīkojumu, alus bārs, restorāns, mini relaksācijas centrs - pirts, sauna, hidromasāžas vanna, atpūtas istaba.
Bramaņi, viesību nams
Bramaņi, viesību namsViesību nams, pirts, lieliska viesību vieta pasākumiem līdz 30 cilvēkiem. Guļvietas, aktīvā atpūta. Atpūta laukos.
Bērnu sala, Kinderwaren
Bērnu sala, KinderwarenBērnu preču veikals «Bērnu sala» ir veikals, kurš piedāvā preces zīdaiņiem un bērniem, un gādā par to, lai atvieglotu vecākiem ikdienas soli un rūpes par bērniņu, lai vecāki varētu veltīt daudz vairāk kvalitatīva laika savam mazajam mīlulim.
Visi banneri