KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Dental Art, zobārstniecība

Dental Art, zobārstniecība

Krišjāņa Barona iela 20, 2. stāvs, Rīga, Latvija, LV-1050
(+371) 67278933
(+371) 29207418
Juristische-Person : Dental Art, SIA
Eintragungsnummer : 4003995726
Juristische adresse : Krišjāņa Barona iela 20, Rīga, Latvija, LV-1050
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung
Ja Jūs vēlaties profesionāla stomatologa pakalpojumus, savā izvēlē esat uz pareizā ceļa. Zobārstniecības klīnikā Dental Art Jums būs iespēja tikt pie burvīga smaida, kā arī iegūt veselus un skaistus zobus. Mēs piedāvājam visdažādākā veida profilaktiskas un zobu restaurācijas procedūras, kas uzlabos jūsu zobu kopējo veselības stāvokli, kā arī pagarinās to ilgāku funkcionēšanu. Pie regulāras šādu procedūru veikšanas, jūs iegūsiet ne tikai veselus un žilbinošus zobus, bet arī iekšējo pārliecību. Mēs ejam kopsolī ar tādu jaunāko zobārstniecības metožu attīstību, kā zobu implantācija, zobu kosmētiskā restaurācija un fotobalināšana. Mūsu kompetentie speciālisti ar prieku un sapratni sniegs atbildes uz Jūs interesējošiem jautājumiem. Parūpējies, lai tavi zobi saņem vislabāko ārstēšanu – veic pierakstu pie zobārsta jau tūlīt!
Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortMedizinzentren Zobārsti Zahnheilkunde, stomatologije mehr Details   Dienste der Hygienekabinetts    Prothetische Versorgung       Herstellung der Bogenprothese       Metālkeramikas kroņi       Plāksnītes       Tilti un citu veidu izņemamas un fiksētas konstrukcijas    Mikroprotezēšana       Keramikas un kompozītās inlejas/onlejas       Venīri jeb porcelāna plāksnītes    Protezēšana uz implantiem, zobu implanti       Implantu ieskrūvēšana ar sekojošu protezēšanu    Zobu ekstrakcija, izraušana       Extrachierung des achten Zahnes    Dienste der Therapie       Anästhesie       Zoba dabīgās formas un krāsas atjaunošana       Kariozu un citu bojājumu ārstēšana    Endodontija       Zobu kanāla ārstēšana        “Bezcerīgo” zobu saglabāšana    Profesionālā zobu balināšana       Kapju izgatavošana zobu balināšanai mājas apstākļos       Fotobalināšana    Konsultation des Ärtztes Ortodontija, zobu korekcija    Žokļa un sakodiena korekcija    Ortodontiskās plates Zobu breketes    Metāliskās breketes    Keramiskās breketes    Plastmasas breketes
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 76264
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 991174

Invite, ielūgumi
Invite, ielūgumiKāzu ielūgumi, galda kartes, ēdienkartes, personalizētas šampanieša pudeles, kājas mežģīnes līgaviņām, gredzenu spilventiņi un citi kāzu aksesuāri. Rūpīgs roku darbs.
Skrivanek Baltic, SIA, Sprachschule, Übersetzungsbüro
Skrivanek Baltic, SIA, Sprachschule, ÜbersetzungsbüroProfesionāli rakstiskie un mutiskie tulkojumi 110+ valodās. Dokumentu tulkošana ar notariālu apliecinājumu, svešvalodu kursi un bērnu nometnes.
DāvanuServiss.lv
DāvanuServiss.lv"DāvanuServiss.lv". Piedāvājam vairāk kā 800 emociju un piedzīvojumu dāvanas, kas liks piepildīties Jūsu sen lolotiem sapņiem.
Kunči, Gasthaus
Kunči, Gasthaus Viesu namā KUNČI. Jūsu atpūtai un izklaidei piedāvājam 2 kamīnzāles, ar malku kurināmu pirtiņu, plašu estrādi lielāku pasākumu organizēšanai, kublu.
Alturs, IK, Rīgas filiāle, verleih der büsse
Alturs, IK, Rīgas filiāle, verleih der büsseUzņēmums Alturs IK autobusu nomas un pasažieru pārvadājumu jomā darbojas jau vairāk kā 10 gadus. Mūsu rīcībā ir vadītāji, kas ir uzkrājuši pieredzi daudzos braucienos pa Latviju, Eiropu, Krieviju un citām valstīm.
SEDIA IK, auditoriju krēsli
SEDIA IK, auditoriju krēsliKrēsli auditorijām, kinoteātriem, kultūras namiem, koncertzālēm, konferenču zālēm, mīkstās mēbeles, skolas mēbeles, mēbeles sporta hallēm un stadioniem.
Eco Roof niedru jumti un celtniecība
Eco Roof  niedru jumti un celtniecībaECO ROOF ir daudzu gadu pieredze. Jumtus klājam visās Eiropas Savienības valstīs neatkarīgi no klienta atrašanās vietas, vai nu ar saviem, vai klienta materiāliem.
Gungas, Gasthaus
Gungas, GasthausGungas -  ethnographischer Ferienpark für Feiern, Urlaub und Seminare
Jaunmoku pils, Hotel
Jaunmoku pils, HotelJaunmoku pils - muižas ansamblis - muzejs, mākslas izstādes, viesnīca un vieta saviesīgiem sarīkojumiem.
Mare, Hotel
Mare, HotelHotel Mare, 500 m vom Meer entfernt, Räume für Seminare, Konferenzen, Sauna, Kamin, TV, Internet, Boote, Paintball, Golf, Reiten, Ausflüge, Reiseleitung.
Visi banneri