KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Dental Art, zobārstniecība

Dental Art, zobārstniecība

Krišjāņa Barona iela 20, 2. stāvs, Rīga, Latvija, LV-1050
(+371) 67278933
(+371) 29207418
Juristische-Person : Dental Art, SIA
Eintragungsnummer : 4003995726
Juristische adresse : Krišjāņa Barona iela 20, Rīga, Latvija, LV-1050
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung
Ja Jūs vēlaties profesionāla stomatologa pakalpojumus, savā izvēlē esat uz pareizā ceļa. Zobārstniecības klīnikā Dental Art Jums būs iespēja tikt pie burvīga smaida, kā arī iegūt veselus un skaistus zobus. Mēs piedāvājam visdažādākā veida profilaktiskas un zobu restaurācijas procedūras, kas uzlabos jūsu zobu kopējo veselības stāvokli, kā arī pagarinās to ilgāku funkcionēšanu. Pie regulāras šādu procedūru veikšanas, jūs iegūsiet ne tikai veselus un žilbinošus zobus, bet arī iekšējo pārliecību. Mēs ejam kopsolī ar tādu jaunāko zobārstniecības metožu attīstību, kā zobu implantācija, zobu kosmētiskā restaurācija un fotobalināšana. Mūsu kompetentie speciālisti ar prieku un sapratni sniegs atbildes uz Jūs interesējošiem jautājumiem. Parūpējies, lai tavi zobi saņem vislabāko ārstēšanu – veic pierakstu pie zobārsta jau tūlīt!
Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortMedizinzentren Zobārsti Zahnheilkunde, stomatologije mehr Details   Dienste der Hygienekabinetts    Prothetische Versorgung       Herstellung der Bogenprothese       Metālkeramikas kroņi       Plāksnītes       Tilti un citu veidu izņemamas un fiksētas konstrukcijas    Mikroprotezēšana       Keramikas un kompozītās inlejas/onlejas       Venīri jeb porcelāna plāksnītes    Protezēšana uz implantiem, zobu implanti       Implantu ieskrūvēšana ar sekojošu protezēšanu    Zobu ekstrakcija, izraušana       Extrachierung des achten Zahnes    Dienste der Therapie       Anästhesie       Zoba dabīgās formas un krāsas atjaunošana       Kariozu un citu bojājumu ārstēšana    Endodontija       Zobu kanāla ārstēšana        “Bezcerīgo” zobu saglabāšana    Profesionālā zobu balināšana       Kapju izgatavošana zobu balināšanai mājas apstākļos       Fotobalināšana    Konsultation des Ärtztes Ortodontija, zobu korekcija    Žokļa un sakodiena korekcija    Ortodontiskās plates Zobu breketes    Metāliskās breketes    Keramiskās breketes    Plastmasas breketes
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 76558
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 996283


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Raibie logi, Hotel
Raibie logi, HotelViesnīca Raibie logi piedāvā naktsmītnes desmit labiekārtotos numuros, no kuriem divi ir piemēroti ģimenēm ar bērniem. Visos numuros ir TV un interneta pieslēgums. Brokastis ir iekļautas cenā.
Astroselena, Bildungszentrum
Astroselena, BildungszentrumDie Ausbildung im Astroselen Education Center ist sowohl für diejenigen geeignet, die eine professionelle höhere Ausbildung in Astrologie erhalten möchten, als auch für diejenigen, die diese interessante Wissenschaft für ihre persönlichen Bedürfnisse verstehen möchten, indem sie die Kunst der Interpretation verschiedener Horoskope erlernen.
RD Met, SIA, Metallbearbeitung
RD Met, SIA, MetallbearbeitungSIA "Brizmet" nodarbojas ar metālapstrādi un metālizstrādājumu ražošanu pēc pasūtījuma. Virpošanas un frēzēšanas darbi. Pie mums strādā speciālisti ar lielu pieredzi mētālapstrādes jomā.
Ozolleja
OzollejaVeicam visa veida zemes rakšanas darbus. Atīram grāvjus un novācam bīstamos kokus.
Pūdnīku skūla, keramika
Pūdnīku skūla, keramikaSvēpētā jeb tā sauktā dūmotā, melnā keramika. Sena podniecības tehnoloģija, kur augstas meistarības pamatā ir gudra atturība, vienkāršs skaistums un praktiskums.
Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrs
Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrsAlternatīvās aprūpes centrs Žēlsirdības māja jauniešiem ar ierobežotām iespējām.
Garāža, bārs - restorāns
Garāža, bārs - restorānsBārs/restorāns „Garāža” ir neparasta vieta mazajā Vecrīgas Aldaru ielā, kur, iekārtojoties ērtajos mašīnu sēdekļos pie bāra vai vilcienu krēslos terasē, izbaudīt patiesi izcilu maltīti, reibinoši garšīgus kokteiļus, kā arī dzīvās mūzikas, sporta spēļu, DJ un koncertierakstu vakarus.
Port Hotel, Hotel
Port Hotel, HotelPORT HOTEL atrodas vienā no skaistākajām un ekskluzīvākajām vietām Pierīgā – Ādažos, ieskauta skaista priežu meža ielokā. Viesnīca piedāvā 29 mūsdienīgus, ērtus un komfortablus numurus 3 klājos ar individuālu dizainu un visu nepieciešamo viesu ērtībām
CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāli
 CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāliFirma Cel. Progresīvas būvkonstrukcijas. YTONG gāzbetons, FERMACELL ģipškartona plātnes, BIOCLAR bioloģiskās notekūdeņu attīrīšanas iekārtas.
Visi banneri