KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Modra Bērziņa pieminekļu darbnīca, SIA

Modra Bērziņa pieminekļu darbnīca, SIA "Akmens Raksti"

Rūpnieku iela 19, Ogre, Ogres novads, Latvija, LV-5001
(+371) 25940007
(+371) 25940007
(+371) 29430762
 
AlleAngebotGalerieVideoDie Karte

Stieress, Campingplatz
Stieress, CampingplatzDer Campingplatz liegt 110 km von Riga entfernt. In Upesgrīva (Sloka - Talsi P131 An der Seite der Straße) 50 km von Tukums. Der Campingplatz bietet gleichzeitig Platz und Unterkunft.
Vilar Hotel, Hotel
Vilar Hotel, HotelDas Vilar Hotel SPA befindet sich in Aizkraukle, 90 km von Riga entfernt. Hier können Sie die Hektik der Stadt vergessen, wirklich entspannen und sich mit Ihren geliebten Freunden und Ihrer Familie entspannen. Das Hotel Vilar bietet gemütliche Zimmer, eine Lage, ein Spa, einen Fitnessraum und Tennisplätze.
Porto Resort, Hotel
 Porto Resort, HotelPORTO RESORT ir lieliska guļbūves viesnīca ar plašu teritoriju pašā Lilastes ezera krastā. Tā ir lieliska vieta atpūtai ar ģimeni un draugiem, svinībām un kāzām, kā arī biznesa darījumiem, tikšanām un semināru organizēšanai.
Arkadia, SPA hotel
Arkadia, SPA hotelHotel-Spa Arkadia. Hotel, SPA-Zentrum, Saunas, Jacuzzi, Schwimmbad, Bistro, Restaurant, Konferenzräume, Bankette und Feiern, Billard, Erholung mit Kindern
Rubīni, Appartement
Rubīni, AppartementBrīvdienu apartamenti Rubīni ir jauka un mājīga atpūtas vietiņa Ventspils viesiem. Pavisam 5 numuri iekārtoti kā atsevišķi labiekārtoti 2-3 istabu dzīvoklīši.
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnika
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnikaŠobrīd mūsu klīnikā ir nodarbināti vairāk kā 30 cilvēki, 29 no tiem ir medicīniskais personāls – ārsti, speciālisti un māsas. Mēs apkalpojam kā privātpersonas, tā arī uzņēmumus, piedāvājot plašu veselības aprūpes un profilakses pakalpojumu klāstu.
Uldis Kleins, akmeņkalis
Uldis Kleins, akmeņkalisUlda Kleina akmeņkaļu darbnīca. Kapu pieminekļu izgatavošana, uzstādīšana, kapu vietas labiekārtošana.
Rīgas Logi, Türen und Fenster
Rīgas Logi, Türen und FensterMēs piedāvājam plaši izmantojamas stikla paketes: dažādas formas, izmēra un materiāla logiem un durvīm, starpsienām, fasādes konstrukcijām.
Gymshop, trenažieru veikals
Gymshop, trenažieru veikalsMūsu uzņēmumu apvienība izveidota ar mērķi attīstīt un pilnveidot sportam paredzētās slēgtā un atklātā tipa sporta būves. Apvienībā ir iekļauti tikai tie iekārtu ražošanas uzņēmumi kas ir ar ilgstošu pieredzi un ar progresīvu attieksmi pret savu ražojumu kvalitāti un inovācijām.
Vienkiemis, atpūtas komplekss
Vienkiemis, atpūtas komplekssIm Gehöft finden Sie ein modernes Gabäude mit Hotel, Sauna, Cafe, Freilichtmuseum. Es gibt zwei litauische Badehäuser, kleiner Zoogarten, einen Kinderspielplatz.
Visi banneri