KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošana

Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošana

Viestura prospekts 2 - 22, Rīga, Latvija
(+371) 29239595
+371 29641148 - dizainers Juris
(+371) 65124452
(+371) 67382371
www.muzle.lv - Attīstošas rotaļlietas
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung
Meistars A pamatdarbības veids ir saliekamu koka modeļu un kokā gravētu attēlu izgatavošana. Produkcija ir domāta gan bērniem, gan pieaugušajiem. Produkts ir sertificēts atbilstoši ES preču kvalitātes un drošības prasībām. Mūsu produktus var iegādāties mazumtirdzniecībā veikalos: Valters un Rapa, Globuss, Tīne, Ezerciems, Randoms, Hobbyset, Koka Varde, suvenīru veikalos lielākajās Latvijas pilsētās, kā arī vairumtirdzniecībā, zvanot pa tālruni: 29239595. Uzņēmums nodarbojas arī ar individuālu pasūtījumu veikšanu. Meistars A” 3D modeļi ir gatavoti no ekoloģiski tīra materiāla - bērza saplākšņa, tam ir patīkami pieskarties un tas smaržo. Salikšanas process prasa radošu pieeju un konstruktīvu domāšanu, rezultātā no neizteiksmīgas detaļu kaudzītes top skaista trīsdimensiju figūra. Tā ir jauka iespēja izveidot pašam savu sapņu objektu (gan samazinātā formātā), piemēram, burinieku, motociklu, lidmašīnu, vai gluži otrādi- milzīgu sienāzi, tauriņu, kas vizuāli ir visai līdzīgi īstajiem. Paša veidota modeļu kolekcija, ko ik pa laikam var papildināt ar jauniem modeļiem, priecēs acis gan bērnistabā, gan lieliski papildinās mājas interjeru. Mūsu modeļi ir domāti gan bērniem - tas ir konstruktors, kas rosina iztēli, trīsdimensiju uztveri, sekmē pirkstu attīstību, māca būt uzmanīgam, pacietīgam un gandarī ar brīnišķīgu rezultātu - top kaut kas jauns, paša rokām darināts,gan pieaugušajiem - tā ir jauka dāvana - suvenīrs kādam, ko vēlaties iepriecināt, vai atstāt kā piemiņu par kādu laiku, vietu vai notikumu. Gandarīs arī pats radīšanas process. Ieprieciniet un pārsteidziet savus mīļos ar jauku dāvanu!
Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortSouvenirhandel mehr DetailsKoka rotaļlietas mehr DetailsPuzzle 3D koka puzles mehr DetailsHolzmodelle mehr DetailsPrezentreklāma Geschenke Laser-Gravur Waren für die Kinder Gravēšana kokā Lāzergriešana Holzbearbeitung Holzwaren Bērnu attīstošās rotaļlietas, spēles
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 111025
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 413430


Baltic Media, Übersetzungen
Baltic Media, ÜbersetzungenÜbersetzungsbüro Baltic Media Ltd. ist das führende Sprachdienstleistungsunternehmen in Nordeuropa. Es bietet Übersetzungs- und Lokalisierungsdienste sowie Sprachschulungsdienste an. Übersetzungen aus und ins Schwedische, Finnische, Dänische, Isländische, Norwegische, Färöische, Deutsche, Englische, Polnische, Russische, Lettische, Litauische und Estnische.
Madaras, Rasthaus
Madaras, RasthausAtpūtas vieta atrodas gleznainā vietā Usmas ezera krastā Mājiņā ir trīs guļamistabas - divas ar divām un viena ar četrām guļvietām. Ir kamīntelpa un virtuve.
Kunči, Gasthaus
Kunči, Gasthaus Viesu namā KUNČI. Jūsu atpūtai un izklaidei piedāvājam 2 kamīnzāles, ar malku kurināmu pirtiņu, plašu estrādi lielāku pasākumu organizēšanai, kublu.
Ratatui, franču restorāns
Ratatui, franču restorānsEsat laipni gaiditi nobaudīt franču ēdienus romantiskā un elegantā atmosfērā. Patīkamā franču mūzikas pavadījumā varēsiet baudīt francijas sieru un vīnu. Gaidām Jūs kopā ar ģimeni un draugiem izbaudīt dzīvi.
BV Pack, SIA, Verpackung
BV Pack, SIA, VerpackungBALT WARRANT ražo papīra maisiņus. Dizaina izstrāde, piegāde, uzglabāšana un lielu tirāžu piegāde pa daļām.
Granīts O, SIA
Granīts O, SIADas Unternehmen beschäftigt sich mit der Herstellung von Denkmälern, Steingartenskulpturen und Innenarchitekturelementen.
Dūšeļu kempings laivas
Dūšeļu kempings laivasKempings Dūšeļi pie Babītes ezera piedāvā atpūtu visa gada garumā: distanču slēpošana, ziemas un vasaras cope, laivu noma, SUP noma, velo noma, piknika terases un atpūtas vietas, mājiņas no 2019.g maija
Sumbrs, kafejnīca - motelis
Sumbrs, kafejnīca - motelisKafejnīca - motelis, ēdiena pasūtīšana ceļā, iespējams klāt galdus līdz 50 cilvēkiem.
Deko Dārzs
Deko DārzsNodrošinām visu darbu kompleksu, ieskaitot teritorijas attīrīšanu, gružu aizvešanu, vietas planēšanu, dārza apūdeņošanu, auglīgās augsnes ievešanu, zāliena ierīkošanu, stādījumu ierīkošanu.
Vilciņi, pirts
Vilciņi, pirtsViesu nams ''Vilciņi'' piedāvā vietu,kur rīkot saviesīgus pasākumus vai vienkārši labi pavadīt laiku. Piedāvājam zāli ar galdiem līdz 50 cilvēkiem,[ir iespēja pasūtīt galdu], iekārtotu virtuvi ar visiem nepieciešajamiem traukiem, kamīnzāli, pirti un 6vietīgo džakūzi.Piedāvājam florista pakalpojumus viesu nama izdekorēšanai.Viesu namā ir TV, mūzika.Ārpus viesu nama labi pavadīsiet laiku,atpūšoties apkurināmā ūdens baļļā.Spēlējot volejbolu, futbolu, peldoties dīķī vai gūstot asas izjūtas braucot ar kvadracikliem, kurus iespējams noīrēt.Ir vieta,kur izvietot teltis.
Visi banneri