KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Danfo Masters, SIA

Danfo Masters, SIA

Austuves iela 3a, Rīga, Latvija, LV-1063
(+371) 67541501
(+371) 27525751
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung
Stiklu šodien nav ar ko aizvietot, bet to var pilnveidot. Būvmateriālu tirgus piedāvā patērētājam stiklu, kas ir aplīmēts ar speciālu aizsargplēvi. Ja uz aizsargātu ar šāda veida plēvi stiklu iedarboties ar smagu skaldošo ierīci, piemēram cirvi vai akmens drumslu, tad stikls tiek nenozīmīgi sasists tikai cirtiena vietā. T.i., lai uztaisītu caurumu stiklā vajadzēs pielikt daudz spēka un, kas ir svarīgi, laika. Kā arī plēves efektīvi aizsargā no dažāda veida sprādzienu sekām, neļaujot stikla drumslām haotiski aizlidot uz visām pusēm. Vasaras periodā paaugstināta temperatūra telpā nelabvēlīgi ietekmē cilvēku pašsajūtu un darba spējas, kā arī negatīvi ietekmē datoru un citas orgtehnikas darbību. Saules aizsargplēves uzstādīšana ievērojami samazinās siltuma, kas ienāk telpā no ārpuses, daudzumu. Pat karstajā laikā Jūs baudīsiet patīkamu vēsumu. Atsevišķos gadījumos, ja Jūs izmantojat saules aizsargplēvi, Jums nevajag iedarbināt kondicionierus. Ziemas laikā siltuma ievērojama daļa, kura parasti iznāk ārpus telpas caur stiklu, tiek atstarota atpakaļ telpā, līdz ar to paaugstinot temperatūru un samazinot enerģijas patēriņu. Plēvju lietošana mērķi un uzdevumi : :: Dažāda vieda sprādzienu sekām, neļauj loga lauskām haotiski aizlidot. :: Uguns izplatīšanās ugunsgrēka gadijumā. :: Ielaušanās un izslēdz zādzību ( izsist un nozagt ). :: Tiešiem saules stariem ( paaugstināta temperatūra telpās nelabvēlīgi Ietekmē cilvēku pašsajūtu, viņu darba spējas, kā arī negatīvi Iedorbojās uz kompjūteriem un citu orgtehniku ). :: Siltuma zudumiem gada aukstajā laikā. :: Acis no ultrovioletu staru ( UV ) iedarbības. :: No salona izbalošanas Jūsu mašīnai. :: No lauskām ja saplīst stikls. :: Uzlabo telpu interjeru un dizainu. :: Rada konfedenciālu atmosfēru telpās jebkurā diennakts laikā.
Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortAizsargplēves (Dekorfolien) mehr DetailsUmweltwerbung Visuelle Werbung mehr Details   Werbung an den Autos mehr Details   Beklebung der Autos mehr Details   Floristische Präsentation von Autos, Dekoration    Reklāmas izkārtnes mehr Details   Ploterdruck Auto stiklu tonēšana Spoguļi (Glaserarbeiten) mehr Details   Spiegel Smilšustrūkla (Stikla dekoratīvā apstrāde)    stikla krāsošana (Glaskonstruktionen)    Iso-Gläser    Stikla vitrīnas    Glas und Glaswaren, Produktion mehr Details   Glastönung Folien für Glas und Fenster    Schutzfolien für Glas und Fenster    Tonētas plēves    Mattierte Folien für Glas    Sicherheitsfolien für Glas, Fenster    Saules staru aizsardzības plēves    Termoizolējošas plēves    Ugunsdrošās plēves    Plēves stiklu fasādēm    Dekorfolien    Sonnenschutzfolien für Fenster    Vienpusējās redzamības plēves    Līmplēves    Folien für Design und Interieur    Logu plēves    UV-aizsargplēves    Automobiļu plēves    Tönung von Fenstern und Glas, Kleben mit Folien Glas und Glaswaren, Produktion    Dekoratives Glas    Armētais stikls    Bruņu stikls    Matēts stikls    Stikla sienas    Virtuves stikla paneļi    Stiklu apstrāde ar smilšstrūklu    Iebūvētie skapju stikli Ploterēšana, plotera pakalpojumi Lielformāta druka
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 52085
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 610625


Ziedugravas, atpūtas bāze
Ziedugravas, atpūtas bāzeLaipni gaidīti Ziedugravās - lieliska vieta svinībām, atpūtai, ,sporta spēlēm. Pirts, naktsmītnes, atpūta pie dabas un ezera.
Turies!, Organisation der Veranstaltungen
Turies!, Organisation der VeranstaltungenMobile Attraktionen für Ihr Event – Hochseilgarten, Kletterparcours, Kicker im Großformat. Wir haben auch mobile Bühnen und andere Konstruktionen angeboten. Veranstaltungsformat: öffentliche und Firmenveranstaltungen, Ausstellungen, Werbeveranstaltungen.
Dienliliju Dārzs, park
Dienliliju Dārzs, parkLatvijā lielākais Dienliliju Dārzs piedāvā Latvijas klimatiskajiem apstākļiem piemērotu dienliliju jeb dienziežu (Hemerocallis) šķirņu selekciju, pavairošanu un stādu tirdzniecību  dārzā un internetā. Tuvāk www.daylily.lv
Ārijas stādaudzētava, Pflanzenzucht
Ārijas stādaudzētava, PflanzenzuchtĀrijas stādaudzētava ir izveidota uz Lēdurgas dendroparka bāzes, kas garantē piedāvāto dekoratīvo augu stādu sekmīgu ieaugšanos vietējos klimatiskajos apstākļos.
Puduri, atpūtas komplekss
Puduri, atpūtas komplekssTelpas konferencēm, semināriem, kāzām, banketiem, Pirts. Komfortablas guļbūves mājiņas. Vieta sporta pasākumiem, estrāde.
Mazo dzīvnieku klīnika, tierklinik
Mazo dzīvnieku klīnika, tierklinikPiedāvājam veterinārārsta konsultācijas, laboratoriskos un endoskopiskos izmeklējumus (brohoskopija un gastroskopija), rentgenu, sonogrāfisko izmeklēšanu, vakcināciju, ķirurģiskos pakalpojumus un mājdzīvnieku aprūpi, kas mājas apstākļos reizēm mēdz būt apgrūtinoša. Veicam mājdzīvnieku eitanāziju, iespējami arī apbedīšanas pakalpojumi. Izsniedzam izziņas dzīvnieka izbraukšanai uz ārzemēm.
LMIC servisa centrs
LMIC servisa centrsLMIC SERVISS ir autorizēts SIEMENS servisa partneris. Veicam SIEMENS mobilo telefonu garantijas un pēcgarantijas remontus. Labojam NOKIA, SAMSUNG, SonyEricsson, Motorola u.c.
Mēnesnīcas, Gasthaus
Mēnesnīcas, GasthausViesu māja Mēnesnīcas, atrodas Grīvas upes krastā, piedāvājam naktsmītnes,kamīnzāle līdz 30 personām, sauna, labiekārtota virtuve, ugunskura vieta, volejbola laukums.
Rojas rodes, Gasthaus
Rojas rodes, GasthausRojas Rodes ir savrupa brīvdienu māja ar visām ērtībām un atsevišķu slēdzamu ieeju netaļu no jūras.
UAB Tvora, Tore, Zäune, Automatik
UAB Tvora, Tore, Zäune, Automatik SIA Tvora – plaša profila uzņēmums piedāvā plašu sētu un žogu dažādību, kā arī ar to saistītās preces. Mes esam oficiālie pārstāvji daudzās Eiropas ražotājiem valstīs Baltiyskih.
Visi banneri