KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Ireneta, kāzu salons

Ireneta, kāzu salons

Skolotāju iela 5, Jelgava, Latvija, LV-3001
(+371) 26007050
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung

Vai arī Tev tuvojas skaistākā no dienām, par kuru esi sapņojusi visu mūžu? Diena, kurā Tu būsi pati skaistākā, pati laimīgākā! Ļauj mums Tev kaut nedaudz palīdzēt. Parādi vai pastāsti par savu tērpu, un mēs darīsim visu, lai palīdzētu šim no bērnības lolotajam sapnim piepildīties. Jūsu izvēlei salonā uz vietas vienmēr būs pieejami vairāk kā 250 kleitu modeļi. Visu veidu variācijās no baltās līdz šampanieša krāsai. Pieejami izmēri sākot no 34 un beidzot ar 54.

Ja kleitas modeli nevarēsiet atrast uz vietas, piedāvājam to izvēlēties slavenāko itāļu dizaineru katalogos. Kleita, Jūsu izvēlētajā izmērā un krāsā, tiks piegādāta 3 nedēļu laikā.

Piedāvājam arī: * vīriešu uzvalkus, kreklus, šlipses; * meiteņu svētku apģērbus (iespējama arī noma); * kāzu aksesuārus, bižutēriju; * kažokus, bolero, apmetņus; * florista pakalpojumus; * mašīnu rotājumus; * kāzu glāzes, dvieļus, atribūtiku; * kāzu auto nomu; * visu veidu un izmēru vakarkleitas.

Gaidīsim jūs ciemos darbadienās no 10 – 19. Svētdienās iepriekš piesakoties.

Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortHochheitssalon Kleidung Abendskleider    Smokingi    Abendkleider    Vestes    Virskrekli Kāzu aksesuāri    Krawatten    Kāzu cimdi    Mākslīgie ziediņi    Plīvuri    Bijouterie Kāzu kleitas, līgavu tērpi    Kāzu kleitu noma
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 110065
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 772239


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Mucenieki, Landgut
Mucenieki, LandgutLauku māja Mucenieki atrodas Abavas senlejā,klusā meža ielokā. Plašs pagalms un dīķis. Atsevišķā ēkā pirts ar kamīnzāli un karaoke.
Kristus Karaļa kalns, Berg
Kristus Karaļa kalns, BergAglonā, Karaļa kalnā, 2006. gada 16. septembrī ir atklātas “Jēzus Kristus – uzvarētāja” un “Eņģeļa ar Dzīvības grāmatu” skulptūras. Vēl ir uzstādītas skulptūras : Krusts, ko nes 12 ciltis, «Jaunava Marija ar Jēzus bērniņu» un «Lotosa zieds»
Mārcienas muiža, SPA hotel
Mārcienas muiža, SPA hotelMārcienas muiža. SPA komplekss, pirtis, naktsmītnes, konferenču un banketa zāles, atpūta pie dabas.
KUPRE, UAB
KUPRE, UAB
Vašlejas, Gasthaus
Vašlejas, GasthausVašlejas - viesu nams Tukumā, sakoptā lauku vidē. Vieta pasākumiem, naktsmītnes, kamīnzāle, karaoke, pirts. Piknika vietas, teniss.
Indrāni, Gasthaus
Indrāni, GasthausIndrāni atrodas Ogres upes krastmalā 40 minūšu braucienā no Rīgas un 10 km attālumā no Ogres centra. Viesu namā ir divas svinību zāles ar kamīnu līdz 50 personām, pirts, kubls, 16 guļvietas, koka nojume ar terasi Ogres upes krastā.
Robežnieki kokaudzētava
Robežnieki kokaudzētavaPlašs skujkoku, lapu koku, krūmu un ziemciešu puķu stādu sortiments. 130 dažādu krāsu, formu skujkoku, 250 lapu koku un krūmu nosaukumi, kā arī ap 200 ziemciešu puķes.
Kalndruvas bloks, SIA, Umgebung, Einrichtung der Grünanlagen
Kalndruvas bloks, SIA, Umgebung, Einrichtung der GrünanlagenKalndruvas bloks. Bruģakmeņi, betona bloki, keramzītbetons, betons. Teritorijas apzaļumošana, dārzu ierīkošana, to tālāka kopšana.
Klivet, tierklinik
Klivet, tierklinikVairāku dzīvnieku veidu ārstēšana (arī dekoratīvo grauzēju, putnu, sesku). Terapija un ķirurģija. Vakcinācijas, mikročipēšana un konsultācijas. Mājas vizītes pēc iepriekšēja pieraksta.
Visi banneri