KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Tango, Restaurant

Tango, Restaurant

Pilsoņu iela 14/16, Jūrmala, Latvija
(+371) 67762211
(+371)67762299
 
AlleAngebot
Erzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortRestaurants

Kampas, Möbel
Kampas, MöbelKampas. Jebukrš cilvēks vēlas naturālas, komfortablas un stipras koka mēbeles. Mēs piedāvājam masīvas ozolkoka mēbeles no Lietuvas.
Titan, fitnesa klubs
Titan, fitnesa klubsUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls. Sporta klubā TITAN!
Zaļie Atvari, Gasthaus
Zaļie Atvari, GasthausZaļie Atvari piedāvā pirts kompleksu, telpas svinībām, mājīgas istabas, omulīgā atmosfēra un iespēja pasūtīt ēdināšanu.
Vānes māja, Gasthaus
Vānes māja, GasthausDas Gästehaus liegt etwa 100 km von Riga entfernt. Das Haus bietet Platz für bis zu 12 Personen. In der Nähe des Hauses befindet sich ein frisch gegrabener Teich, in dem Sie nach einem Sauna- oder Badbad schwimmen können.
Mežvidi, Gasthaus
Mežvidi, GasthausMežvidi ir jauns viesu nams Kurzemē. Veidojot vietu kā jautrām svinībām, tā mierīgai atpūtai, centāmies apvienot mūsdienu vajadzības ar senatnes vērtībām.
Kandavas keramikas ceplis, darbnīca
Kandavas keramikas ceplis, darbnīcaKunstlerin Linda Romanovska
Info Hotel, Palanga
Info Hotel, PalangaInfo Hotel Palangā. Piedāvā 13 modernus divvietīgus numuriņus, WiFi, SAT TV. Vakarā varat atpūsties pie bāra viesnīcas hallē un izbaudīt plašu dzērienu klāstu.
Pļavnieki, tierklinik
Pļavnieki, tierklinikMūsu klīnikās Jūs saņemsiet kvalificētu konsultāciju un medicīnisko palīdzību, īstu sapratni un atbalstu. Jo taču tieši tas ir nepieciešams gan saslimušajiem mīluļiem gan to īpašniekiem.
Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikals
Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikalsTehnikas veikals ir pasaules vadošo meža un dārza tehnikas ražotāju pārstāvis. Nodrošinām kvalitatīva apkalpošanu, servisu un zemākās cenas!
Nabīte, Campingplatz
Nabīte, CampingplatzGleznaina vieta, Lielā Nabas ezera krastā, viesu māja ar banketu zāli un 7 labiekārtotiem numuriņiem, pirts, 36 kempinga mājiņas. Ūdens velosipēdu un laivu noma, sporta un bērnu rotaļu laukumi. Vasaras kafejnīca, telšu un piknika vietas, makšķerēšanas iespējas, peldvieta.
Visi banneri