KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Mauriņi, Gasthaus

Mauriņi, Gasthaus

Mauriņi, Allažu pagasts, Siguldas novads, Latvija, LV-2154
(+371) 29208640
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung

Viesu nams „Mauriņi” – mēs strādājam, lai Jūs atpūstos!

Viesu nams „Mauriņi” atrodas Allažu pagastā, aptuveni sešu kilometru attālumā no Siguldas. Pie ēkas ir ērta piebraukšana un vieta automašīnu novietošanai. Atpūtas vietu no ceļa ieskauj mežs, tādējādi viesiem iespējams aizmirst pilsētas kņadu un steigu. „Mauriņi” būvēti tā, lai iekļautos ainavā un no katra loga būtu redzams kāds no senatnīgajiem ozoliem. „Mauriņi” ir atpūtas komplekss, kas sastāv no Lielās mājas - divstāvu ēkas, kur pirmajā stāvā izvietota kamīntelpa, numuriņš, kas piemērots cilvēkiem ar īpašām vajadzībām, baseins, ārā - kubls, pirts, virtuve un palīgtelpas, otrajā stāvā – seši individuālā stilā labiekārtoti numuriņi un telpa semināru vai viesību rīkošanai, Jaunās mājas, kurā pieejama 44 m2 liela svinību telpa un 5 labiekārtoti numuriņi, kuros var izmitināt līdz pat 25 viesiem, kā arī Vasaras svinību telpas (šķūņa), kurā vieta atradīsies vairāk kā 200 viesiem. Viesu nams piemērots kā semināru, tā arī banketu, kāzu un citu svinību rīkošanai, tāpat arī atpūtai lauku klusumā. Dabas mīļotāji iespējams ik rītu un krēslas stundās pamanīs, ka pa pļavu ganās stirnas un cilpo zaķi, bet automašīnas var ieinteresēti nopētīt ziņkārīgās lapsas. Arī vanagi no ozolu pazarēm novēros viesu namā notiekošo.

Piedāvājam ēdienkarti katra gaumei!

Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortHotels und Unterkunft mehr Details   Gasthäuser in Lettland mehr Details      Roze (Zimmer für 3 Personen)bis 49.8 € mehr Details      Suite mehr Details      Rūta (Ģimenes numuri) mehr Details   Vizbulīte (Zimmer für 4 Personen) mehr Details   Zīle (5-vietīgi numuri) mehr Details   Pļava (5-vietīgi numuri) mehr Details   Senais (Zimmer für 3 Personen) mehr Details   Kamīnzāle, pirts, baseins (Bankettsäle) mehr Details   Šķūnis (Bankettsäle) Saunas mehr Details   Schwimmbäder mehr Details   Beheizte Wanne mehr DetailsHallen für Konferenzen und Seminare mehr Details
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 187299
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 972016


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Ūdensdzirnavas, Gasthaus
Ūdensdzirnavas, GasthausAtpūtas komplekss atjaunota dzirnavu ēkā. Viesību zāle. Sauna ar baseinu, "lux" numurs ar džakuzi un kamīnu. Komfortabla naktsmītne.
Vārpiņas MR, SIA
Vārpiņas MR, SIADer Wald ist ein wichtiges Ökosystem, das nicht nur finanziell bewertet werden darf. Es erfüllt sowohl soziale als auch unersetzliche ökologische Funktionen. Wir sind Teil eines Ökosystems und sehen eine Welt, in der jeder Eigentümer seinen Wald nach den besten Regeln der nachhaltigen Entwicklung bewirtschaftet - für unser Klima, die Umwelt und die Menschen. Genau das beobachten wir in unserer Arbeit - wir geben selbst ein Beispiel und schulen andere, wie Bäume besser in die städtische Umgebung integriert werden können.
Daugavas muzejs
Daugavas muzejsDaugavas muzejs piedāvā, ekskursijas skolēniem, kāzu ekskursijas, dažādas pedagoģiski izzinošas nodarbības gan skolēniem gan pirmsskolas vecuma bērniem. Muzejs atrodas Doles muižas jaunajā kungu mājā. Muižas parkā iespējams rīkot saviesīgus pasākumus.
Urakši, Landgut
Urakši, LandgutBurvīga vieta pie Limbažu Lielezera. Daba, miers, klusums.
Jaunpils pils, Schloß
Jaunpils pils, SchloßJaunpils pils ir viena no retajām viduslaiku pilīm, kas lieliski saglabājusi savu sākotnējo izskatu.
Eco Dowel, SIA
Eco Dowel, SIADie Haupttätigkeitsrichtungen des Unternehmens sind Entwurf, Lieferung und Montage von Anlagen zur biologischen Abwasseraufbereitung, Lieferung und Montage von Holzlauben und Gartenhäusern sowie technischer Kommunikationsbau.
Ligas, Gasthaus
Ligas, GasthausTikai 10. minūšu braucienā no Rīgas, Jūs nokļūsiet viesu namā Līgas, kas atrodas Ķekavā. Lai Jūs justos, kā mājās, esam padomājuši par visu, līdz pēdējam sīkumam. Īsta pirtiņa, vēss baseins un veldzējošs dīķ
Kaminer, SIA
Kaminer, SIAŽogu izgatavošana un uzstādīšana. Kamīnu, Krāšņu, Barbekjū uc. mūrēšana, uzstādīšana un to apdare. Apkures sistēmas montāža. Saules sistēmu uzstādīšana. Kamīni, krāsnis, plītis, Biokamīni, krāsns piederumi. Čuguna izstrādajumi mājai un dārzam. Saules kolektori, saules paneļi, vēja ģeneratori utt.
Lantus, Landgut
Lantus, LandgutAtpūta laukos ar lauku labumiem un zāļu tējām, izbaudot lauku SPA, kas dos iespēju uzlabot savu pašsajūtu un radīt laimes sajūtu.
Visi banneri