KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Debesu bļoda, Gasthaus

Debesu bļoda, Gasthaus

Brahmaņi, Ogresgala pagasts, Ogres novads, Latvija, LV-5041
(+371) 29557172
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung

Svinību zāle ir pietiekami liela, lai ballētos arī 140-150 personas, bet ērti jūtās arī mazākas kompānijas  . Semināri un apmācības, kāzas, dzimšanas dienas un vārda dienas viesības,dažādu citu svētku svinības, vasarā sporta spēles. Sporta laukumi, dīķis ( tikai peldēšanai), kas ziemā piemērots arī slidošanai un slēpošanai, āra SPA vanna. Plaša terase uz jumta. 15 atsevišķas istabas izmitināšanai līdz 100 personām ar papildus vietām. Ir istaba jaunlaulātajiem. Piedāvājam svētku galdu klāšanu. 

Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortBankettsäle Plätze für Hochzeitsfeiern Tischdecken Jumta terases mehr DetailsSportspielplätze Hotels und Unterkunft mehr DetailsGasthäuser Gasthäuser in Lettlandbis 924.87 € Saunas mehr DetailsSPA vanna brīvā dabā (SPA Schwimmpool) Erholung in der Natur mehr DetailsDie grüne Erholungszone mehr DetailsPeldvietas mehr Details
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 285374
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 1264329

Sauna katram , einkaufen
Sauna katram , einkaufenIebūvējam saunas pēc individuāla projekta. Pirts aksesuāri. Pirts krāsnis. Sāls istabas, paneļi. Gatavas saunu kabīnes. Aprīkojuma uzstādīšana.
EXI, Möbel
EXI, MöbelLietotas mēbeles no Vācijas: lietotas mīkstās un ādas mēbeles, kumodes, guļamistabu komplekti. Jaunas mēbeles no katalogiem. Lētāk nemēdz būt!!!
Puduri, atpūtas komplekss
Puduri, atpūtas komplekssTelpas konferencēm, semināriem, kāzām, banketiem, Pirts. Komfortablas guļbūves mājiņas. Vieta sporta pasākumiem, estrāde.
Imantas Tirgus, SIA
Imantas Tirgus, SIATirgus ir vieta, kur cilvēks var izmantot dabas dotās piecas maņas, un Imantas tirgus ir vieta, kur satiekas Latvijas reģionu garšas. Apvienojot šīs garšas kopā, tirgus sniedz iespēju izbaudīt neaizstājamu garšu un sajūtu devu.
Dūšeļu kempings laivas
Dūšeļu kempings laivasKempings Dūšeļi pie Babītes ezera piedāvā atpūtu visa gada garumā: distanču slēpošana, ziemas un vasaras cope, laivu noma, SUP noma, velo noma, piknika terases un atpūtas vietas, mājiņas no 2019.g maija
Svētku mode, šūšanas salons
Svētku mode, šūšanas salonsŠūšanas salons "Svētku mode" atrodas Koknesē, Daugavas krastā, kur top Likteņdārzs. Salonam ir 15 gadu pieredze. Salons iepriecina savus klientus ar kvalitatīvu darbu un bagātīgu pieredzi šūšanas nozarē.
Ēmužas, Gasthaus
Ēmužas, GasthausLauku māja Ēmužas atrodas Vadzenes pagastā. Plašajās telpās iespējams sarīkot svinības līdz pat 250 cilvēkiem, bet ārpus telpām iespējams sarīkot pasākumu apmēram 500 cilvēkiem. Mājā ir iekārtotas 10 istabas, kurās var izgulēties līdz pat 60 cilvēkiem
Kalna ligzda, Hotel
Kalna ligzda, Hotel3 zvaigžņu viesnīca Kalna Ligzda atrodas Smiltenes pievārtē, vēsturiskajā Kalnamuižas teritorijā. Piedāvājam 1-vietīgas, 2-vietīgas, 3-vietīgas un lielākas istabas ģimenēm ar bērniem. No katra numuriņa loga paveras gleznains skats uz Kalnamuižas teritoriju. Numuriņos pieejama kabeļtelevīzija, vannas istaba ar dušu un wc.
Art Fabrics, SIA
Art Fabrics, SIANodarbojamies ar visa veida ierāmēšanu - gan gleznu, spoguļu, izšuvumu - kuri arvien biežāk sastopami, gan gobelēnu, plakātu! Mūsu praksē ir ierāmēt un noformēt visas izsoles, kuras notiek Rīgā, gan izstādes, gan visādus dizaina objektus!
Jāņa Zābera memoriālais muzejs
Jāņa Zābera memoriālais muzejsJāņa Zābera muzejs izveidots 1973.gada vasarā, tūlīt pēc izcilā Latvijas operas tenora nāves. Dzimtajās mājās var apskatīt fotogrāfijas no viņa dzīves gājuma, afišas, operu tērpus.
Visi banneri