KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Aiga Dātava, keramiķe

Aiga Dātava, keramiķe

Latvija
(+371) 29239368
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortKeramiker 2010. gads    Cepļa atvēršana    Aigas Dātavas 1.cepļa būvēšana un dedzināšana 2009    Latgales keramikas dienas 2009 Kreativer Workshop Izstādes un gadatirgi    Mākslinieku plenērs Akminīšos 2005. 2.daļa    Mākslinieku plenērs Akminīšos 2005. 1.daļa    Jaunbūvētā keramikas cepļa kurināšana    Viduslaiku festivāls Cēsīs 2004    Izstāde Latgales mākslas un amatniecības centrā    Izstāde Gulbenes vēstures un mākslas muzejā    Izstāde Arhitektu namā    Mākslas dienas Konventa sētā    Mākslas dienas Konventa sētā    Kopas "Podnieku skola" Izstāde galerijā "Daugava"    Kopas "Podnieku skola" Izstāde galerijā "Daugava"    Kopas "Podnieku skola" Izstāde galerijā "Daugava"    Izstāde galerijā "Laipa" Valmierā    LKF kopas PS sadarbība ar Rakstniecības, teātra un mūzikas muzeja filiāli un Raiņa muzeju LKF kopas "Pūdnīku skūla" plenēri    Jāņu dienas ceplis Akminīšūs Mākslinieku plenēri Bruknā    LKF kopas "Pūdnīku skūla" sadarbība ar Bruknas muižu    Cepļa dedzināšana Aulejā    Cepļa dedzināšana Aulejā Mākslinieku plenērs Akminīšos    Cepļa dedzināšana Aulejā Vēsmas Ušpeles gleznas LKF kopas "Pūdnīku skūla" darbi

Statistik:
Ist durchgesehen : 17252
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 372788


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Papes Čakstes, Gasthaus
Papes Čakstes, GasthausTūrisma bāze "Papes Čakstes" atrodas gleznainā, vietā starp jūru un Papes ezeru. Viesu māja, pirts, kafejnīca. Atpūta pie dabas, makšķerēsana.
Upesrūķi, Gasthaus
Upesrūķi, GasthausUpesrūķi. Mūsu viesi var baudīt guļbaļķu lauku mājas svētību un apkārtnes krāšņumu. Pirtiņa sola pēršanos ar bērzu, ozolu, pīlādžu, lazdu un kadiķu slotiņām, zāļu tējas.
Ekostandarts tehnoloģijas, SIA
Ekostandarts tehnoloģijas, SIAEkoStandarts Tehnoloģijas ir notekūdeņu attīrīšanas iekārtu ražotājfirma jau kopš 2001. gada, kas savas darbības laikā ir veiksmīgi realizējusi vairāk kā 250 projektus.
MinTrakTex, SIA
MinTrakTex, SIAMēs piedāvājam mini ekskavatoru un mini iekrāvēju pakalpojumus visā Latvijā. Autonomās kanalizācijas izbūves darbi visā Latvijā. Sadarbojamies ar Latvijas uzņēmumiem kas ražo kanalizācijas septiķus, nosēdtvertnes un bioloģiskās attīrīšanas iekārtas.
Hidrolats, SIA, Metallbearbeitung
Hidrolats, SIA, MetallbearbeitungRūpnīca „Hidrolats" ir specializējusies vienpusēju, divpusēju, kā arī teleskopisko hidraulisko cilindru ražošanā. Mūsu vairāk nekā 60 gadu uzkrātā bagātā pieredze, speciālas iekārtas un tehnika dod iespēju izgatavot augstas kvalitātes un dažāda izmēra hidrauliskos cilindrus.
Vaives, Holzbearbeitung
Vaives, HolzbearbeitungKokmateriālu eksports, zāģmateriālu impregnēšana, žāvēšana, ēvelēšana, kalibrēšana, kā arī zāģmateriālu kvalitātes sertifikācija, zāģmateriālu tirdzniecību iekšējā tirgū.
Bēnes Ozoli, Fußboden
Bēnes Ozoli, FußbodenParkets, parketa dēļi, palodzes, trepju pakāpieni, masīvkoka, mozaīkas, vairogparkets, grīdlīstes, kājlīstes - produkcija no oša un ozola koka. Parketa ieklāšana, lakas, līmes.
Vanna vannā
Vanna vannāVanna vannā- tikai 2 stundās iegūsiet jaunu vannu bez vecās vannas demontēšanas. Piegāde VISĀ Latvijā
Kombucha, Restaurant
Kombucha, RestaurantMēs esam parūpējušies par to, lai ienākot pie mums Jūs aizmirstu par ikdienas steigu. Rūpēsimies, lai Jūs pārņem patīkamas sajūtas un smaids uz lūpām! Mūsu restorāns piedāvā ne tikai veselīgu, bet arī gardu un pilnvērtīgu maltīti.
Visi banneri