KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Urakši, Landgut

Urakši, Landgut

Urakši, Limbažu pagasts, Limbažu novads, Latvija, LV-4001
(+371) 29268666
Juristische-Person : ZS "Urakši"
Juristische adresse : "Urakši", Limbažu pagasts, Limbažu novads
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung

Burvīga vieta pie Limbažu Lielezera. Daba, miers, klusums.
"Pirts mājas" pirmajā stāvā ir kamīnzāle, labiekārtota virtuve, ģērbtuve ar dušu, pirts un WC. Otrajā stāvā ir 3 istabiņas ar gultām (7 gultas vietas) un 5 papildus guļvietas uz dīvāna un matračiem.
"Pirts mājas" cenas :

- līdz 2 personām 120 EUR par nakti, katra nākošā persona +30 EUR;
- papildvieta uz dīvāna 20 EUR no personas par nakti;
- papildvieta uz matrača 10 EUR no personas par nakti;
- bērniem līdz 6 g. bez maksas, ja neaizņem atsevišķu vietu;
- bērniem no 7 g. līdz 15 g. 10 EUR par nakti.

No trešās nakts atlaides.

Mājas īre uz nedēļu 560 EUR līdz 4 personām, 595 EUR virs 4 personām.

Pasākumiem :
- pirmais stāvs (ieskaitot pirti) 180 EUR;
- nakšņošana 20 EUR no personas
Tikai pirts izmantošana: 80 EUR līdz 3 stundām, katra nākamā stunda 10 EUR

“Kaķu mājas” cenas :
- 1 nakts 90 EUR, katra nākošā 80 EUR (līdz 4 personām);
- mājas īre uz nedēļu 490 EUR
- papildvieta uz dīvāna 15 EUR no personas.

Par suņiem 10 EUR
Par papildus viesiem var tikt prasīta papildus samaksa

Ierašanās laiks no plkst. 17:00, izbraukšanas laiks līdz plkst. 12.00 (ja ir iespējams, var vienoties par citu iebraukšanas un  izbraukšanas laiku).

Laivu noma : 5 EUR/st. , 10 EUR/diennakts
SUP dēļu noma : 5 EUR/st., 20 EUR dienā
Velosipēdu noma (komplektā ar velo ķiverēm) :
Pieaugušajiem: 5 EUR/st. , 10 EUR/dienā

Bērniem : 2 EUR/st., 5 EUR /dienā

Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortLandhäuser    Hotels und Unterkunft       Hotelzimmer    Saunas       Pirtsslotas    Kaminsaal    Miete       Räume zum Entspannen und Feiern Urlaub auf dem Wasser    Verleih der Boote    Angeln    Peldvietas Erholung in der Natur    Piknikplätze    Feuerstellen    Zeltplätze Ferienhäuser
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 76225
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 1161334

CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāli
 CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāliFirma Cel. Progresīvas būvkonstrukcijas. YTONG gāzbetons, FERMACELL ģipškartona plātnes, BIOCLAR bioloģiskās notekūdeņu attīrīšanas iekārtas.
Pierīgas pirtis, pirts
Pierīgas pirtis, pirtsPirts ēka, kur nosvinēt jubilejas līdz 8 cilvēkiem vai atpūsties ģimenei. Teritorija, 3ha platībā, kur uzrīkot sporta svētkus. Demokrātiskas un diferencētas cenas.
Dižāpas, Campingplatz
Dižāpas, CampingplatzAtpūta pie Usmas ezera, piecvietīga mājiņa, čigānu pirts, telšu vietas, piknika vietas, laivu noma.
Leļļu galerija, miniatūra karaļvalsts, apskates objekts
Leļļu galerija, miniatūra karaļvalsts, apskates objektsDas Königreich besteht aus einem Miniaturpalast-Innenhof, einer Puppengalerie und einem Kleiderschrank. Es ist ein sehr beliebtes und einzigartiges touristisches Stadtobjekt. Königliche Garderobe - Über 550 luxuriöse Kostüme für Frauen, Kinder und Männer aller Größen finden Sie in der Umkleidekabine. Puppengalerie - über 170 Werke ausgestellt.
Latvijas Fotogrāfijas muzejs
Latvijas Fotogrāfijas muzejsLatvijas Fotogrāfijas muzejs ir atvērts apmeklētājiem kopš 1993. gada. Tas darbojas kā Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja struktūrvienība. Muzejs ir iekārtots senā tirgotāju ēkā, kas saglabājusies no 16. gadsimta, un ekspozīcijas telpās iespējams apskatīt gan restaurēto daudzkrāsaino sienas gleznojumu, gan vēsturiskā parketa ornamentu uz grīdas.
SAKA - S, Möbel
SAKA - S, MöbelMēbeļu izgatavošana, projektēšana un uzstādīšana pēc individuāliem pasūtījumiem. Praktiskas, izturīgas, vienkāršas un modernas, ekskluzīvas, ekoloģiskas mēbeles.
Radošuma attīstības centrs, SIA
Radošuma attīstības centrs, SIA«Radošuma attīstības centrs» - neformālas izglītības iestāde. Mācību kursi. Mākslas pakalpojumi. Ierāmēšana, rāmju dizains.
Papes Čakstes, Gasthaus
Papes Čakstes, GasthausTūrisma bāze "Papes Čakstes" atrodas gleznainā, vietā starp jūru un Papes ezeru. Viesu māja, pirts, kafejnīca. Atpūta pie dabas, makšķerēsana.
Dizains un Druka, SIA
Dizains un Druka, SIAPiedāvājam kvalitatīvus un operatīvus pakalpojumus, dizainā un drukā, par pieņemamām cenām - uzņēmumiem un privātpersonām. | Šobrīd lielformāta drukai -20% atlaide | Piedāvājumā ietilpst: dizaina izstrāde; plakāti; kanvas; roll up; pvc baneri; logu un skatlogu uzlīmes; automašīnu līmplēvju izdrukas; lielformāta fotogrāfijas; ploterdarbi u.c. Garantējam darbu maksimāli īsā termiņā un labākajā kvalitatē!
Vīcežu muiža, atpūtas komplekss
Vīcežu muiža, atpūtas komplekssVīcežu muiža, atpūtas komplekss. Dažādu pasākumu un svētku organizēšana, atrakcijas , atpūta pie dabas.
Visi banneri