KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Pazemes ezeri, apskates objekts

Pazemes ezeri, apskates objekts

Straupes pagasts, Cēsu novads, Latvija
(+371) 29354189
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung
Atrašanās vieta: Straupes pagastā, Braslas labajā krastā.Vienīgie pazemes ezeri Latvijā. Veidojas arī jauni zemes iebrukumi un pazemes avoti ir izskalojuši pazemes tukšumus un ejas. Viens tāds pazemes gaitenis ar avota strautu ir Braslas krastā pie paša ūdenslīmeņa un palu laikā pieplūst ar ūdeni. Ala beidzas ar kritenes aizbrukumu, kas nosprosto arī pazemes strautu, tāpēc 3,5 m augstāk un 25 m tālāk izveidojies pazemes ezers. No kritenes atraktais pazemes tukšums ar 2 ezeriņiem nosaukts par Vējiņu Ezeralu. Pazemes ezeram ir divas daļas - pirmās laukums ir 30 m2, bet otrās – 15 m2, to dziļums sasniedz 2 m. Alas kupola griestu augstums ir līdz 3 m. Domājams, ka pazemes ezeru sistēma ir daudz lielāka, jo kritenes rāda, ka platība varētu būt vismaz 3 ha.
Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, Schlüsselwort   Sehenswürdigkeiten1.42 - 2.85 € mehr DetailsSaunas
Die Karte, Verbundenen Unternehmen

Statistik:
Ist durchgesehen : 124599
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 116386


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Latroof Ltd, SIA, Dachbeläge
Latroof Ltd, SIA, DachbelägeLatroof Ltd. Jumta segumu materiāli, matāldakstiņi, profilētās loksnes jumtam un sienām. Bitumena dakstiņa jumti, polimēr-bitumenu ruļļu materiāli.
Vienkiemis, atpūtas komplekss
Vienkiemis, atpūtas komplekssIm Gehöft finden Sie ein modernes Gabäude mit Hotel, Sauna, Cafe, Freilichtmuseum. Es gibt zwei litauische Badehäuser, kleiner Zoogarten, einen Kinderspielplatz.
Hotel Tigra, Hotel
Hotel Tigra, HotelViesnīca Tigra Cēsu pievārtē Jūs gaidīs, lai sniegtu atpūtu pēc dienas darbiem un aktivitātēm. Īpašus brīžus var baudīt Atpūtas centrā, kurā ir pirts, baseins un banketu-semināru zāle.
Lobes krogs, Gasthaus
Lobes krogs, GasthausLobes krogs. Kafejnīca - līdz 50 cilvēkiem, banketa zāle - līdz 150 cilvēkiem, numuriņi, pirts - līdz 20 cilvēkiem.
Madona Cafe Hotel Rudzons , Hotel
Madona Cafe Hotel Rudzons , Hotel2007. g. mājas viruve Rudzons pārtapa jaunā zīmolā Madona Cafe Hotel Rudzons Pieci numuri, 16 gultasvietas, viesu halle - plašas, gaišas istabiņas. Laipni lūgti Madonā!
Jaunzemi, lauku sēta
Jaunzemi, lauku sētaLauku saimniecība "Jaunzemi" Madonas novada iedzīvotājiem ir pazīstama ar zirgiem, kas priecē gan svētkos, gan ikdienā, kad katram tiek piedāvāta iespēja vizināties zirga pajūgā vai doties izjādē ar zirgu.
Mežmaļi, galdniecība
Mežmaļi, galdniecībaGaldniecība Mežmaļi. Vietējas izcelsmes materiāli: priede, bērzs, osis un ozols. Eiro logi, futerlogi, Norvēģijas tipa logi, groplogi, savietotie zviedru tipa logi. Iekšdurvis un ārdurvis.
Pokaiņi
PokaiņiSena svētvieta, akmens krāvumi, enerģiju lauki. Izzini sevi un senatni.
ID Rugāji, Tischlerei
ID Rugāji, TischlereiIzgatavojam masīvkoka mēbeles pēc pasūtījuma. Mums sagādā prieku darbs ar pasūtītāju - uzklausām un realizējam klienta vēlmes.
Visi banneri