KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Talsu rajona policijas pārvalde, Virbu pagasta policijas inspektors

Pagasta padomes ēka, Virbu pagasts, Talsu novads, Latvija
(+371) 63291457
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortStaatspolizei

Statistik:
Ist durchgesehen : 7169
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 23332
View in catalog : Staatspolizei


DUNENSE, Lederaccessoires
DUNENSE, LederaccessoiresRoku darbs, pasūtījumi pēc klientu vēlmēm, iespēja iestrādāt logotipu. Grāmatas ādas vākos, ādas piezīmju bloknoti, ādas somas, ādas vāki restorānu ēdienkartēm, dažādi citi ādas izstrādājumi.
Eģīši, ZS
Eģīši, ZSDer Bauernhof betreibt Getreideanbau, baut Sanddornbeeren an und entwickelt die Tourismusbranche. Die Vision der Farm ist es, nachhaltig im Einklang mit der Natur zu arbeiten und diese mit den Mitmenschen zu teilen – hier und jetzt zu sein, die Erde zu berühren, den Geräuschen der Natur zu lauschen, durchzuatmen, den Wind zu spüren.
DāvanuServiss.lv
DāvanuServiss.lv"DāvanuServiss.lv". Piedāvājam vairāk kā 800 emociju un piedzīvojumu dāvanas, kas liks piepildīties Jūsu sen lolotiem sapņiem.
GRANITE, IK
GRANITE, IKDie Firma Granites hat sich auf gravierende Verbesserungen spezialisiert. Wir fertigen, verkaufen und installieren Grabdenkmäler, Grabsteine, Grabzäune und bieten die Schaffung von Grabdenkmälern an. Wir bieten an, die Grabstelle durch Landschaftsgestaltung und / oder Restaurierung zu verbessern.
Jaunzemi, lauku sēta
Jaunzemi, lauku sētaLauku saimniecība "Jaunzemi" Madonas novada iedzīvotājiem ir pazīstama ar zirgiem, kas priecē gan svētkos, gan ikdienā, kad katram tiek piedāvāta iespēja vizināties zirga pajūgā vai doties izjādē ar zirgu.
Višķezers, Platz zum Ausruhen
Višķezers, Platz zum AusruhenAtpūtas vieta "Višķezers" atrodas bijušajā pilskalnā, kura pakājē ir Višķu ezers ar saviem paugurainajiem krastiem! Viesu atpūtai tiek piedāvāti izbraucieni ar laivām, katamarāniem un velosipēdiem. Ir vieta peldēšanai, sporta laukums, forši lomi makšķerniekiem!
Viesu nams "Imantas" un kempings "Sīļi"
Viesu nams Entspannung und Gesundheitszentrum "Imantas" bietet Rehabilitation und Entspannung in der Nähe von einem der schönsten und grünsten Orte in Lettland - Jurkalnes steilen Klippe am Meer in Kurland. Schöne Natur Umgebung entspannen und die heilende Kraft von selbst aus.
Rendoks SIA
Rendoks SIAPVC Logi un durvis. Garantija, līzings, montāža – demontāža, aiļu apdare, individuālas konsultācijas, daudzveidīgas koka imitāciju tekstūras un piegāde.
Lux Riga, SIA
Lux Riga, SIALux ir viena no vadošajām un visvairāk cienījamām tiešās pārdošanas organizācijām pasaulē ar bagātīgu panākumu vēsturi, tālredzīgu, inovatīvu un progresīvu uzsvaru uz nākotni.Ja jūs aizraujaties ar pārdošanu un ir vēlme palīdzēt klientiem, Lux ir vieta, kur būt. Mēs esam viena liela komanda, kas piedāvā motivējošas un izaicinošas darba vietas. Jums būs iespēja piedalīties dažādās veicināšanas programmās un pasākumos , kas tiek organizēti Baltijas mērogā, kā arī visā pasaulē.
Dimzas, Pflanzenzucht
Dimzas, PflanzenzuchtStādu audzētava Dimzas pircējiem piedāvā: plašā sortimentā dekoratīvos stādus. Floristikas materiālus. Izstrādājam un realizējam apzaļumošanas projektus.
Visi banneri