KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Gārsenes pils, Schloss

Gārsenes pils, Schloss

Labieši, Gārsene, Gārsenes pagasts, Jēkabpils novads, Latvija
(+371) 26390098
www.akniste.lv - https://www.facebook.com/Garsenecastle/
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung

Gārsenes pils - celta ap 1856.g. neogotikas stilā. Pēc fon Budbergu dzimtas vēstures materiāliem, sākumā uzcelta pils divstāvīgā daļa, bet otrs, zemākais spārns, uzcelts 1885.g. 1939.g. ēka pārbūvēta skolas vajadzībām pēc arh. Vasiļjeva projekta, un no 1940.g. līdz 2015.g. tajā atradās Gārsenes pamatskola. Pilī atrodas muzejs un ekspozīcija par baronu Budbergu dzimtu, Gārsenes vēsturi, un pamatskolas vēsturi. Pils telpās apskatāma podiņu krāsns, kas ir kultūrvēstures piemineklis. Krāsns fasādi grezno Holandē ražoti, ar jūras un vējdzirnavu ainavām apgleznoti zilbalti podiņi. 2016.gada maijā tika veikta podiņu krāsns restaurācija.

Gārsenes dabas takas. Meža parkā gandrīz ik uz soļa apskatāms kāds nozīmīgs vides objekts vai neatkārtojama dabas ainava - Barona krēsls, Mīlestības saliņa, Laumu pļaviņa, Raganas binoklis un daudzi citi. Parkam cauri, staltus lokus mezdama, vijas Dienvidsusējas upe. Ekskursijas iespējamas gida pavadībā, apskates maršrutā iekļaujot arī Gārsenes pili un apkārtējo vēsturisko kompleksu, tāpat pieejamas telšu vietas nakšņošanai un ugunskura vieta grupas piknikam, kā arī laivu īre nelielam ceļojumam pa upi.

No 2016.gada maija Dabas takās ietilpst arī „Krēslas stundas taka”, kas īpaši patiks zinātkāriem mazajiem ceļotājiem. Taka stāsta par Rūķu dzīvi mežā un tās veidošanas pamatā ir stāsti no „Lielās Rūķu enciklopēdijas”.

Cenas:

Pils, baznīcas, kapličas apskate – ziedojumi,

Dabas taku apmeklējums – 1.40 euro/pieaugušie,

0.70 eiro/skolēni, pensionāri, studenti,

Bērni, invalīdi, bāreņi – bezmaksas.

Gida pakalpojumi – 5.70 euro/ LV, 10 euro/ENG, RU.


NAKŠŅOŠANA PILĪ (līdz 70 personām)

Gultās ar gultasveļu (duša un wc gaitenī, pieejama klientu virtuve) – 5 eiro/pers.

Uz matračiem ar līdzi paņemtu gultasveļu (duša, wc gaitenī, klientu virtuve) – 3 eiro/personai.

-TERITORIJA SPORTA AKTIVITĀTĒM

Pils parka platība 4 ha ar sporta laukumiem un dīķi

ĒDINĀŠANA GRUPĀM

Pils parkā vai pils pagrabos. Iepriekš vienojoties ar z/s „Rātes” tel.nr.27872199 (Valērija).

PIKNIKA VIETAS DABAS TAKĀS UN PILS PAGALMĀ

Ar grilu un ugunskura vietu (malka ugunskuram nodrošināta) – 4.30 eiro.

TELPAS SEMINĀRIEM UN SVINĪBĀM (20 – 100 personām)

2.50 eiro/persona vai 14.50 eiro/stundā.

Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortSchlösser mehr DetailsGārsenes dabas takas (Naturpfad)bis 1.4 € mehr Details   Gārsenes Evanģēliski luteriskā baznīca (Sehenswürdigkeiten)
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 17475
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 146340


Baltic Media, Übersetzungen
Baltic Media, ÜbersetzungenÜbersetzungsbüro Baltic Media Ltd. ist das führende Sprachdienstleistungsunternehmen in Nordeuropa. Es bietet Übersetzungs- und Lokalisierungsdienste sowie Sprachschulungsdienste an. Übersetzungen aus und ins Schwedische, Finnische, Dänische, Isländische, Norwegische, Färöische, Deutsche, Englische, Polnische, Russische, Lettische, Litauische und Estnische.
Copes, Gasthaus
Copes, GasthausViesu nams Copes. Labiekārtotas istabas, banketu zāle, pirts. Atpūta uz ūdeņiem, makšķerēšana. 58 km no Rīgas.
Vilciņi, pirts
Vilciņi, pirtsViesu nams ''Vilciņi'' piedāvā vietu,kur rīkot saviesīgus pasākumus vai vienkārši labi pavadīt laiku. Piedāvājam zāli ar galdiem līdz 50 cilvēkiem,[ir iespēja pasūtīt galdu], iekārtotu virtuvi ar visiem nepieciešajamiem traukiem, kamīnzāli, pirti un 6vietīgo džakūzi.Piedāvājam florista pakalpojumus viesu nama izdekorēšanai.Viesu namā ir TV, mūzika.Ārpus viesu nama labi pavadīsiet laiku,atpūšoties apkurināmā ūdens baļļā.Spēlējot volejbolu, futbolu, peldoties dīķī vai gūstot asas izjūtas braucot ar kvadracikliem, kurus iespējams noīrēt.Ir vieta,kur izvietot teltis.
DāvanuServiss.lv
DāvanuServiss.lv"DāvanuServiss.lv". Piedāvājam vairāk kā 800 emociju un piedzīvojumu dāvanas, kas liks piepildīties Jūsu sen lolotiem sapņiem.
Terion, tierklinik
Terion, tierklinikVeterinārā klīnika Miera ielā. Veterinārā aptieka Miera ielā. Suņu barība. Pretblusu līdzekļi. Prettārpu līdzekļi. Attārpošana. Kaķu barība. • Dzīvnieku ārstēšana, terapija, ķirurģija, suņu, kaķu, sesku vakcinācija, konsultācijas. • Suņu, kaķu, sesku, trušu vakcinācijas. • Veterinārie medikamenti. Veterinārās zāles. ROYAL CANIN, HILLS, SPECIFIC, VIRBAC, PRINS.
Aļņi, Gasthaus
Aļņi, GasthausViesu Nams Aļņi piedāvā:Viesu māju ar banketu zāli kāzām un svinībām līdz 46 personām. Nakšņošanai 34 guļvietas - ieskaitot papildvietas. Numurs jaunlaulātajiem. Guļbūves pirts ar āras baseinu un ūdens kaskādi.Nojumi nelielām svinībām vasaras sezonā. Ēdināšanu un apkalpošanas pakalpojumus kāzām, viesībām, banketiem, semināriem, nelieliem sporta pasākumiem.Atrodamies 25 km no Rīgas, 3 km no Ogres starp Ogri un Tīnūžiem.
Kalēji, Gasthaus
Kalēji, GasthausViesu māja, pirts un kempings Mazirbē. Jūra un pludmale bez burzmas. Lieliska atpūta no pilsētas kņadas.
Kāli, Gasthaus
Kāli, GasthausAtpūta ezera krastā 10 minūšu braucienā no Rīgas Bauskas virzienā. Galdu klāšana, nakšņošana,  pirts, makšķerēšana. Darbadienās elastīgas cenas!
Ziepju virtuve
Ziepju virtuveWir bieten: Seifenmassen, Basen für Shampoo, Duschgel und Haarbalsam, Farbstoffe, Perlmutt (Glimmer), Glitzer (Glanz), Lebensmittelaromen, ätherische Öle, Duftstoffe, Grundöle und Butter, Seifenformen, Werkzeuge zur Seifenherstellung und Verpackung.
Madaras, Rasthaus
Madaras, RasthausAtpūtas vieta atrodas gleznainā vietā Usmas ezera krastā Mājiņā ir trīs guļamistabas - divas ar divām un viena ar četrām guļvietām. Ir kamīntelpa un virtuve.
Visi banneri