KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Grandis, SIA

Brīvības iela 103, Liepāja, Latvija
(+371) 63424662
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortWachdienst

Statistik:
Ist durchgesehen : 5724
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 25713
View in catalog : Wachdienst


latvaslini, einkaufen
latvaslini, einkaufenDas Unternehmen SIA „LatvAS“ ist Hersteller der Leinenstoffe und Schafwollprodukte der Marke Latvaslini. Latvaslini ist eine Marke und Wortkombination, die aus den Firmennamen latvas und lini entstanden ist, um Heimtextilien aus Leinenstoff den Vorrang zu geben. Alle Produkte der Marke Latvaslini werden in Lettland hergestellt.
Zilver, vīna darītava
Zilver, vīna darītavaPatlaban “Zilver” vīna darītavā tiek ražoti vairāk kā 10 dažādu ogu, augļu, meža ogu un pat ziedu vīni. Blakus esošajā vīnotavā kā tūristu grupām, tā arī individuālajiem apmeklētajiem tiek piedāvāta iespēja nobaudīt darītos vīnus, starp kuriem ikviens noteikti atradīs savai gaumei atbilstošu.
Zvejnieki 2000, SIA, atpūtas bāze
Zvejnieki 2000, SIA, atpūtas bāzeIkviena no četrām kotedžām ir paredzēta sešiem cilvēkiem un ir aprīkota ar elektriskajām baterijām. Pirts ar kamīnzāli, lapenes svinībām, atpūta pie Cieceres ezera.
Olymp, fitnesa klubs
Olymp, fitnesa klubsUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls.
P. Čerņavska keramikas māja
P. Čerņavska keramikas mājaEkspozīcijas apskate. Iespēja pašam izmēģināt roku podu virpošanā. Izstrādājumus iespējams iegādāties.
Radošuma attīstības centrs, SIA
Radošuma attīstības centrs, SIA«Radošuma attīstības centrs» - neformālas izglītības iestāde. Mācību kursi. Mākslas pakalpojumi. Ierāmēšana, rāmju dizains.
Arņa Preisa keramikas darbnīca
Arņa Preisa keramikas darbnīcaĪpaši izraudzīti māli, ūdens, kas nostādināts uz dažādiem augiem, trauka izgatavošanas un apdedzināšanas diena, dzīvā malkas uguns, trauka krāsa un rotājums, kā arī Meistara burvju māka ļauj radīt to vienīgo un neatkārtojamo priekšmetu, kas kļūs par jūsu palīgu, nesīs jums prieku un veiksmi.
Inčukalna strops, Gasthaus
Inčukalna strops, GasthausNettes Haus für Feierlichkeiten (bis zu 50 Personen) mit einer Sauna und einem Whirlpool unter freiem Himmel. Komfortable Zimmer für die Übernachtung, Räume für Seminare.
Terion, tierklinik
Terion, tierklinikTerapija, vakcinācija, ķirurģija, ultrasonogrāfija, veterinārā aptieka un aptieka, kaķu barība, suņu barība. Kaķu, suņu, sesku, trušu ārstēšana.
Mārcienas muiža, SPA hotel
Mārcienas muiža, SPA hotelMārcienas muiža. SPA komplekss, pirtis, naktsmītnes, konferenču un banketa zāles, atpūta pie dabas.
Visi banneri