KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Ogres rajona policijas pārvalde, Madlienas policijas iecirknis

Administratīvā ēka, Madliena, Madlienas pagasts, Ogres novads, Latvija
(+371) 65039023
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortStaatspolizei

Statistik:
Ist durchgesehen : 7501
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 25374
View in catalog : Staatspolizei


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Eco Roof niedru jumti un celtniecība
Eco Roof  niedru jumti un celtniecībaECO ROOF ir daudzu gadu pieredze. Jumtus klājam visās Eiropas Savienības valstīs neatkarīgi no klienta atrašanās vietas, vai nu ar saviem, vai klienta materiāliem.
220.lv, einkaufen
220.lv, einkaufen220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru iepirkšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Reness R, Möbel
Reness R, MöbelReness R. Mēs izstrādājam un realizējam individuālus mēbeļu projektus kā arī sniedzam konsultācijas telpu interjera papildināšanā. Dizains, funkcionalitāte, kvalitāte!
Veido sevi, studijo
Veido sevi, studijoTikšanās vieta kustību un mūzikas mīļotājiem. Vieta, kur piepildīt senu vai jaunu sapni. Studija Tev, Taviem draugiem un ģimenei.
Ķoņu dzirnavas, Gasthaus
Ķoņu dzirnavas, GasthausVieta Latvijā, kur maļ graudus, vērpj vilnu, šuj segas un spilvenus, pildītus ar aitu vilnu. Aktīvās atpūtas pasākumi, kāzas, ekskursijas, nakšņošana viesu namā, pirts un garšīga maltīte.
Kāli, Gasthaus
Kāli, GasthausAtpūta ezera krastā 10 minūšu braucienā no Rīgas Bauskas virzienā. Galdu klāšana, nakšņošana,  pirts, makšķerēšana. Darbadienās elastīgas cenas!
Rotu pļava
Rotu pļavaAtļaujies būt pamanāma! Dabīgā akmens kaklarotas, rokassprādzes un dažādi auskari. Tava ideja - mans darbs! 
DUNENSE, Lederaccessoires
DUNENSE, LederaccessoiresRoku darbs, pasūtījumi pēc klientu vēlmēm, iespēja iestrādāt logotipu. Grāmatas ādas vākos, ādas piezīmju bloknoti, ādas somas, ādas vāki restorānu ēdienkartēm, dažādi citi ādas izstrādājumi.
Dūšeļu kempings laivas
Dūšeļu kempings laivasKempings Dūšeļi pie Babītes ezera piedāvā atpūtu visa gada garumā: distanču slēpošana, ziemas un vasaras cope, laivu noma, SUP noma, velo noma, piknika terases un atpūtas vietas, mājiņas no 2019.g maija
Visi banneri