KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Šķirotavas cietums

Krustpils iela 63, Rīga, Latvija
(+371) 67251633
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortKnast, Ansiedlungsplatz

Statistik:
Ist durchgesehen : 17401
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 45477
View in catalog : Knast, Ansiedlungsplatz


Magma, SIA
Magma, SIASIA "Magma" - Sanitärhandel und Produktion. Am 23. Februar 1996 gegründet. Es ist ein 100% lettisches Unternehmen, das sich von einem kleinen Familienunternehmen zu einem stabilen, sicheren und dynamischen Sanitärproduktions- und Handelsunternehmen in Lettland entwickelt hat. Produziert flexible Stellantriebe und Wasserhähne unter der Marke MAGMA. Das Ziel des Unternehmens ist es, die besten Wasserhähne zu verkaufen. Das Unternehmen bietet Kunden das maximal mögliche Servicepaket, von der Beratung bis zur Umsetzung im Handel.
Lidums SIA, Holzbearbeitung
Lidums SIA, HolzbearbeitungLidums SIA.Koka produkcija dārzam un pagalmam, zāģmateriāli, apdares dēļi, liekti līmētie materiāli, zāģmateriālu žāvēšana un pārstrāde.
Jāņa Zābera memoriālais muzejs
Jāņa Zābera memoriālais muzejsJāņa Zābera muzejs izveidots 1973.gada vasarā, tūlīt pēc izcilā Latvijas operas tenora nāves. Dzimtajās mājās var apskatīt fotogrāfijas no viņa dzīves gājuma, afišas, operu tērpus.
ML Grupa 3, Baumarkt
ML Grupa 3, BaumarktBūvmateriālu interneta veikals. Fasādes un Siltumizolācijas materiāli. Jumta segumi. Sausie maisījumi, mastikas. Iekšdurvis. Skrūves un stiprinājumi.
Gaišos toņos, Bestattungsinstitute
Gaišos toņos, BestattungsinstituteBēru pakalpojumu komplekss, dokumentu noformēšana un visus bērēm nepieciešamos piederumi, diennakts morga pakalpojumi, aģenta izsaukums uz mājam.
Urakši, Landgut
Urakši, LandgutBurvīga vieta pie Limbažu Lielezera. Daba, miers, klusums.
Madaras, Rasthaus
Madaras, RasthausAtpūtas vieta atrodas gleznainā vietā Usmas ezera krastā Mājiņā ir trīs guļamistabas - divas ar divām un viena ar četrām guļvietām. Ir kamīntelpa un virtuve.
Toss Boulinga Halle
Toss Boulinga HalleBoulings, biljards, restorāns un bārs. Toss Boulinga halle aicina jūs jauki pavadīt nedēļas nogali. Vieta sporta pasākumu, svinību un banketu rīkošanai.
Pa Laimes Taku, Pension
Pa Laimes Taku, PensionPiedāvājam pie mums dzīvot staigājošiem pensionāriem, kas paši tiek galā ar sevi, dzīvošana vienvietīgās istabiņās ēkas pirmajā un otrajā stāvā, otrajā stāva ir arī dažas istabiņas ar dušu un tualeti iekšā, šīs istabiņas ir dārgākas - 270 eiro mēnesī, parastās istabiņas - 250 eiro
Zanzibāra, Campingplatz
Zanzibāra, CampingplatzKempings Zanzibāra atrodas pavisam netālu no Rīgas - tikai 20 minūšu brauciena attālumā skaistā vietā Daugavas-Misas kanāla malā
Visi banneri