KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Rīgas pilsētas Latgales priekšpilsētas invalīdu biedrība

Latgales iela 297, Rīga, Latvija
(+371) 67134010
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortGesellschaftliche Organisationen, Stiftungen

Statistik:
Ist durchgesehen : 7583
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 31867
View in catalog : Gesellschaftliche Organisationen, Stiftungen


JM Grupa, Holzbearbeitung
JM Grupa, HolzbearbeitungCeltniecības kokmateriālu ražošana: grīdlīstes, logu līstes, ārstūrlīstes, iekšstūrlīstes, durvju apmales. Galdniecībā izgatavojam masīvkoka, lamināta mēbeles.
Skursteņmeistars, SIA
Skursteņmeistars, SIALatvijas Amatniecības Kamerā diplomēti skursteņslauķu amata meistari, zeļļi un mācekļi sniedz sekojošus pakalpojumus: Mehāniskās ventilācijas sistēmu tīrīšanu, Dūmvadu projektēšanu, pieņemšanu ekspluatācijā, Skursteņu un apkures ierīču tīrīšanu...
Vestiena***, Hotel
Vestiena***, HotelViesu nams, kafejnīca, telpas semināriem un pirts. Makšķerēšana tuvumā esošajos ezeros un sēņošana. Blakus atrodas Latvijas lepnums - Gaiziņkalns (311 m), turpat līdzās - Bākūžkalns (268 m).
Uldis Kleins, akmeņkalis
Uldis Kleins, akmeņkalisUlda Kleina akmeņkaļu darbnīca. Kapu pieminekļu izgatavošana, uzstādīšana, kapu vietas labiekārtošana.
Rīgas Būvserviss, Baumarkt
Rīgas Būvserviss, BaumarktRĪGAS BŪVSERVISS piedāvā izdevīgi iegādāties visdažādākos būvmateriālus - jumtam, fasādei, pamatiem, iekšējai un ārējai apdarei, siltumizolācijai u.c., kā arī logus, durvis, santehniku un pārvietojamās mājiņas.
Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs Timotejs
Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs TimotejsBērnu centra mērķis ir atbalstīt trūcīgo un sociāli izstumto ģimeņu bērnus. Šajā centrā viņiem ir iespēja apmierināt elementāras higiēniskās vajadzības – nomazgāties, izmazgāt drēbes, arī apmainīt drēbes – netīrās atdot mazgāšanā un uzvilkt tīras.
Photorent, IK
Photorent, IKFotonoma Rīgas centrā piedāvā kameras, objektīvus, zibspuldzes, audio un video tehniku, apgaismojumu un citus aksesuārus profesionāļiem un amatieriem. Pastāvīgajiem klientiem un īrei ilgtermiņā atlaides.
Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikals
Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikalsTehnikas veikals ir pasaules vadošo meža un dārza tehnikas ražotāju pārstāvis. Nodrošinām kvalitatīva apkalpošanu, servisu un zemākās cenas!
Jaņa Rozentāla Saldus Vēstures un mākslas muzejs, Museum
Jaņa Rozentāla Saldus Vēstures un mākslas muzejs, MuseumŠodien muzeja kompleksā ietilpst četras ēkas, kurās izvietoti - muzeja krājums, mākslas izstāžu zāle, vēstures izstāžu zāle un administrācija. Muzeja sākums meklējams 1947.gadā, kad pieņemts lēmums par tā izveidi. Sākotnējā muzeja bagātība ir Rozentāla laikabiedra Marta Vēja savāktā mākslinieka oriģināldarbu kolekcija.
Iron Design, SIA
Iron Design, SIADie Vorteile geschmiedeter Metallprodukte sind Originalität, einzigartige Formen, Ästhetik und zweifellos Luxus, der jahrelang anhält. Nichts anderes macht Ihr Haus, Ihren Garten, Ihre Wohnung oder Ihr Büro so originell und luxuriös wie geschmiedete Metallprodukte.
Visi banneri