KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Latvijas Kokrūpniecības federācija

Skaistkalnes iela 1, Rīga, Latvija
(+371) 67067371
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortGesellschaftliche Organisationen, Stiftungen

Statistik:
Ist durchgesehen : 7031
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 31223
View in catalog : Gesellschaftliche Organisationen, Stiftungen


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Mītava, Ausflugsschiff
Mītava, AusflugsschiffPiedāvājam atpūtas braucienus pa Driksu un Lielupi ar atpūtas kuģi "Mītava". Pēc individuāli pieteiktām rezervācijām, iespējams kuģīti noīrēt uz neierobežotu laiku, par samaksu vienojoties atsevišķi.
Dental Art, zobārstniecība
Dental Art, zobārstniecībaZobārstniecības klīnika Dental Art piedāvā visāda veida zobārstniecības pakalpojumus: terapija, protezēšana, implantācija, zobu kosmētiskā restaurācija, higiēna un balināšana.
Raibie logi, Hotel
Raibie logi, HotelViesnīca Raibie logi piedāvā naktsmītnes desmit labiekārtotos numuros, no kuriem divi ir piemēroti ģimenēm ar bērniem. Visos numuros ir TV un interneta pieslēgums. Brokastis ir iekļautas cenā.
DEVI, wärmeanlagen
DEVI, wärmeanlagenDEVI ir vienīgais uzņēmums elektrotehniskās rūpniecības nozarē, kas ražo un pilnveido elektrisko apsildes kabeļu un termoregulatoru kompleksās sistēmas.
Trīs pēdas, aplīmēšana, Design
Trīs pēdas, aplīmēšana, DesignAuto aplīmēšana ir uzņēmuma pamatvirziens. Strādājam ar firmu 3M un MACTAC līmplēvēm un palīgmateriāliem. Katram braucamam piemeklējam attiecīgās kvalitātes līmplēvi.
UAB Tvora, Tore, Zäune, Automatik
UAB Tvora, Tore, Zäune, Automatik SIA Tvora – plaša profila uzņēmums piedāvā plašu sētu un žogu dažādību, kā arī ar to saistītās preces. Mes esam oficiālie pārstāvji daudzās Eiropas ražotājiem valstīs Baltiyskih.
Līva***, Hotel
Līva***, HotelDas Hotel Līva ist ein drei- Sterne- Hotel, das seinen Gästen 111 häuslich eingerichtete Hotelzimmer – von eleganten, feinen Luxus- und Business- Suiten bis zu bequemen Standard- und Klasse-Zimmern.
Kristīne Boļšedvorova, Künstlerin
Kristīne Boļšedvorova, KünstlerinMāksliniece - keramiķe. Darbi no māla, porcelāna, akmensmasas, ģipša. Eļļas gleznas, akvareļi. Klusā daba, portreti, ziedi, ainavas, jūra, akti Pieņem pasūtījumus.
Ireneta, kāzu salons
Ireneta, kāzu salonsIreneta. Jūsu izvēlei salonā uz vietas vienmēr pieejami 250 kleitu modeļi. Visu veidu variācijās no baltās līdz šampanieša krāsai.
Visi banneri