KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Rekal

Lubānas iela 66311, Rīga, Latvija
(+371) 67241700
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortChemische Waren

Statistik:
Ist durchgesehen : 6429
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 33364
View in catalog : Chemische Waren


220.lv, einkaufen
220.lv, einkaufen220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru iepirkšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Zariņi, Gasthaus
Zariņi, GasthausWillkommen im Gästehaus "Zariņi". Russisches Badehaus mit Schwimmbad, Sauna, Unterkunft, Laube, Lagerfeuer und Zeltplätzen. Bankett und Feiern.
Kempings Sīļi, Campingplatz
Kempings Sīļi, CampingplatzČetrvietīgas mājiņas, pirts, piknika vietas. Jūras stāvkrasts, Jūrkalne 5 km.
Rīgas vēstures un kuģniecības muzejs
Rīgas vēstures un kuģniecības muzejsRīgas vēstures un kuģniecības muzejs ir vecākais publiskais muzejs Latvijā un Baltijā, kā arī viens no vecākajiem Eiropā. Muzejs atrodas Vecrīgā, ievērojamā 13.–20. gs. arhitektūras piemineklī – Rīgas Doma ansamblī.
ALAUŠYNĖ , Gasthaus
ALAUŠYNĖ , GasthausGemütliche Zimmer. Unser Kaffehaus ist sehr auf europäisches kulinarisches Zeichen der Litauensregion Aukštaitija stolz. Veranstaltung von Ausflügen.
Sumbrs, kafejnīca - motelis
Sumbrs, kafejnīca - motelisKafejnīca - motelis, ēdiena pasūtīšana ceļā, iespējams klāt galdus līdz 50 cilvēkiem.
Izbushka, viesu nams, pirts
Izbushka, viesu nams, pirtsLieliska pirts,kur mūsu viesi var pamatīgi sasildīties, no sirds izpērties, Pēc pirts iespējams noskaloties dušā vai atvēsināties baseinā. Kamīna zāle.
Raunas ceplis
Raunas ceplisKeramikas ražotne Raunas ceplis. ieierastas formas un faktūras, puķu podi ir komplektā ar atbilstošiem paliktņiem. Raksturīgas arī glazūras ar kapara spīdumu un apakšā iespiesto logo RC.
ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiem
ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiemZOONA, radio sistēmu dzīvniekiem tirdzniecība. Partneri ir ASV kompānija PetSafe. PetSafe izstrādā radio un elektroniskas ierīces, kuras uzlabo cilvēku un dzīvnieku attiecības.
Vašlejas, Gasthaus
Vašlejas, GasthausVašlejas - viesu nams Tukumā, sakoptā lauku vidē. Vieta pasākumiem, naktsmītnes, kamīnzāle, karaoke, pirts. Piknika vietas, teniss.
Visi banneri