KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Systemair, SIA

Balasta dambis 80a, Rīga, Latvija
(+371) 67601841
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortLüftungssysteme und anlagenBaumaterialien, BaukonstruktionenBau und Raparaturarbeiten

Statistik:
Ist durchgesehen : 6502
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 75384
View in catalog : Lüftungssysteme und anlagen


Akmens apstrādes centrs AKM
Akmens apstrādes centrs AKMKvalificēti meistari veiks kapu pieminekļu izgatavošanu un uzstādīšanu, gravēšanu ar smilšu strūklu, arhitektonisko elementu un būvdetaļu izgatavošanu, izveidos dekoratīvus dārza elementus.
Raibie logi, Hotel
Raibie logi, HotelViesnīca Raibie logi piedāvā naktsmītnes desmit labiekārtotos numuros, no kuriem divi ir piemēroti ģimenēm ar bērniem. Visos numuros ir TV un interneta pieslēgums. Brokastis ir iekļautas cenā.
Palmas, Gasthaus
Palmas, GasthausBrīvdienu māja Palmas atrodas 1500 metri no jūras, Jūrkalnes centrā : divstāvu jauna guļbūves ēka, divas atsevišķas istabas otrā stāvā, gultas vietu skaits 8, ir virtuve (ledusskapis plīts, trauki, izlietne, silts ūdens) duša, vc,
Vējkalnietis, vīna darītava
Vējkalnietis, vīna darītavaBesucher des Tagliliengartens können beide schönen Taglilien sehen und verschiedene hausgemachte Weine probieren. Was könnte besser sein als beide zusammen? Blumen und Wein ...
SEDIA IK, auditoriju krēsli
SEDIA IK, auditoriju krēsliKrēsli auditorijām, kinoteātriem, kultūras namiem, koncertzālēm, konferenču zālēm, mīkstās mēbeles, skolas mēbeles, mēbeles sporta hallēm un stadioniem.
Indigo Line, SIA, ESF un ERAF projektu finanšu konsultācijas
Indigo Line, SIA, ESF un ERAF projektu finanšu konsultācijasSIA Indigo Line veic pilnu ES struktūrfondu - ESF un ERAF - līdzfinansēto projektu pieteikumu sagatavošanas un vadības ciklu.
Villa Avoti, Gasthaus
Villa Avoti, GasthausLieliska iespēja kopā ar ģimeni vai draugiem atpūsties no pilsētas dzīves skaistā vietā 4 km attālumā no Siguldas pilsētas centra pie Matiņas ezera. Šeit Jūs atradīsiet iekārtojuma greznumu un neskartas dabas vienkāršību ar putnu dziesmām un meldru šalkoņu.
Kāli, Gasthaus
Kāli, GasthausAtpūta ezera krastā 10 minūšu braucienā no Rīgas Bauskas virzienā. Galdu klāšana, nakšņošana,  pirts, makšķerēšana. Darbadienās elastīgas cenas!
Eco Roof niedru jumti un celtniecība
Eco Roof  niedru jumti un celtniecībaECO ROOF ir daudzu gadu pieredze. Jumtus klājam visās Eiropas Savienības valstīs neatkarīgi no klienta atrašanās vietas, vai nu ar saviem, vai klienta materiāliem.
Laba sēta, SIA, Tore, Zäune, Automatik
Laba sēta, SIA, Tore, Zäune, AutomatikQualitative services of manufacture of yards, Gates, wickets - any size. Dry concrete technology, Frost - resistant concrete Products.
Visi banneri