KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Teika, dzīvokļu īpašnieku kooperatīvā sabiedrība

Juglas iela 35, Rīga, Latvija
(+371) 67531600
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortBewirtschaften des Hauses

Statistik:
Ist durchgesehen : 6223
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 36516
View in catalog : Bewirtschaften des Hauses


Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs Jākobsons
Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs JākobsonsAmatniecības kameras diplomēts meistars H.Jākobsons aicina bez maksas apmeklēt dzintara darbnīcu un iepazīt dzintara apstrādes procesu, kā arī sajust dzintara maģisko dabu.
Titan, fitnesa klubs
Titan, fitnesa klubsUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls. Sporta klubā TITAN!
Svētku mode, šūšanas salons
Svētku mode, šūšanas salonsŠūšanas salons "Svētku mode" atrodas Koknesē, Daugavas krastā, kur top Likteņdārzs. Salonam ir 15 gadu pieredze. Salons iepriecina savus klientus ar kvalitatīvu darbu un bagātīgu pieredzi šūšanas nozarē.
Vidzemes vēnu centrs
Vidzemes vēnu centrsVienmēr laipni esat gaidīti Cēsīs "Vidzemes vēnu centrā". Garantējam laipnu, profesionālu attieksmi, izmeklēšanu un ārstēšanu mūsu uzņēmumā.
Kaminer, SIA
Kaminer, SIAŽogu izgatavošana un uzstādīšana. Kamīnu, Krāšņu, Barbekjū uc. mūrēšana, uzstādīšana un to apdare. Apkures sistēmas montāža. Saules sistēmu uzstādīšana. Kamīni, krāsnis, plītis, Biokamīni, krāsns piederumi. Čuguna izstrādajumi mājai un dārzam. Saules kolektori, saules paneļi, vēja ģeneratori utt.
Latsign, Latvijas un Vācijas kopuzņēmums, Werbungsagentur
Latsign, Latvijas un Vācijas kopuzņēmums, WerbungsagenturLATSIGN. Reklāma, digitālā druka, ploterdarbi, vides reklāma, sietspiede, mašīnu noformēšana.
Neila Saksona akmens apstrādes darbnīca, Steinbearbeitung
Neila Saksona akmens apstrādes darbnīca, SteinbearbeitungMani sauc Neils Saksons, esmu akmeņkalis. Mans darbs ir saistīts ar akmens pierunāšanu, pamudināšanu, pakļaušanu un piespiešanu kļūt par man vai Jums vajadzīgo priekšmetu vai lietu.
Jura putni, Museum
Jura putni, MuseumKokgriezumu muzejā "Jura putni" Jūs redzat atveidotas dzērves - mīlestības, saticības, uzticības un mūžības simbolus; pūces - gudrības simbolus un citus putnus. Parks atgādina, ka šeit tiek mīlēta daba un ir sakārtota vide.
Ķoņu dzirnavas, Gasthaus
Ķoņu dzirnavas, GasthausVieta Latvijā, kur maļ graudus, vērpj vilnu, šuj segas un spilvenus, pildītus ar aitu vilnu. Aktīvās atpūtas pasākumi, kāzas, ekskursijas, nakšņošana viesu namā, pirts un garšīga maltīte.
Garāža, bārs - restorāns
Garāža, bārs - restorānsBārs/restorāns „Garāža” ir neparasta vieta mazajā Vecrīgas Aldaru ielā, kur, iekārtojoties ērtajos mašīnu sēdekļos pie bāra vai vilcienu krēslos terasē, izbaudīt patiesi izcilu maltīti, reibinoši garšīgus kokteiļus, kā arī dzīvās mūzikas, sporta spēļu, DJ un koncertierakstu vakarus.
Visi banneri