KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Ergoss, SIA, Baumarkt

Ergoss, SIA, Baumarkt

Ganību dambis 25a, Rīga, Latvija, LV-1005
(+371) 67382564
(+371) 29559346
(+371) 29180988
(+371) 67392248
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung
SIA "Ergoss" dibināta 1997. gadā. Apvienojot, īpašnieku pieredzi un zināšanas, veicot mērķtiecīgu tirgus izpēti un analīzi tika aizsākta uzņēmējdarbība kokapstrādē un kokapstrādes izejmateriālu tirdzniecības sfērā. Rūpīgi atlasot, apmācot savu darbiniekus, sekojot visām izmaiņām un tendēncem celtniecības, kokmateriālu ražošanas, tirzniecības jomās, nu jau vairāk kā septiņu gadu mūsu darbības laikā - esam kļuvuši pietiekoši spēcīgi kā uzņēmums un attīstījuši servisa kvalitāti. Visu šo gadu laikā ar intensīvu darbu uzņēmums ir ieņēmis stabilu pozīciju koksnes plātņu (saplāksnis, mēbeļu plātnes, OSB plātnes) tirzniecības jomā. Izveidota apjomīga klientu datu bāze, nodibinātas ilggadējas sadarbības partneru attiecības. Klienti mūs pazīst un konkurenti ar mūms rēķinās Mūsu moto: radošs, intensīvs darbs un kvalitatīva atpūta. Tāpēc attieksme pret klientiem un pircējiem mūsu uzņēmumā vienmēr ir bijusi profesionāla, ļoti augstā līmenī, atklāta un tieša. Pēc intensīva darba ir nepieciešama laba atpūta lai uzkrātu enerģiju un pozitīvas emocijas jaunai darba nedēļai, tāpēc mūsu, "Ergoss", draudzīgais kolektīvs regulāri atpūšas pie Latvijas ūdeņiem un labprāt savā pulkā uzņem arī klientus un visus interesentus.
Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortBaumaterialien, Baukonstruktionen Holzbearbeiteung mehr DetailsHolz, Handel mehr DetailsBestellunglieferung nach Lettland Detaļu urbšana, frēzēšana Materialien der Bearbeitung    Koksnes plāksnes mehr Details   Finieris mehr Details   Sperrholz    OSB Platte    Laminētais finieris    Holzplatten KSP    Finiera atgriezumi    Schrauben und Befestigungselemente Möbel mehr Details   Mēbeļu plāksnes    Möbel, Produktion mehr Details   Möbel nach individuellem Auftrag mehr Details   Möbelhalbzeugen Bērnu rotaļu laukumi, izgatavošana, ražošana    Mājas kokos    Smilšu kastes    Vögelhäuschen
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 44844
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 1805550


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
H4y Interior, SIA
H4y Interior, SIA Plašs iekštelpu mēbeļu un interjera priekšmetu klāsts. Mēbeles ikvienai dzīvojamās platības telpai, tai skaitā dārza mēbeles, visslielākais dārza mēbeļu klāsts Baltijas valstīs -dārza krēsli, dārza galdi, batuti, ugunskura vietas, dārza mēbeļu komplekti) Piedāvājuma klāstā ergonomiskie un biroja krēsli.
Imantas Tirgus, SIA
Imantas Tirgus, SIATirgus ir vieta, kur cilvēks var izmantot dabas dotās piecas maņas, un Imantas tirgus ir vieta, kur satiekas Latvijas reģionu garšas. Apvienojot šīs garšas kopā, tirgus sniedz iespēju izbaudīt neaizstājamu garšu un sajūtu devu.
Kalna ligzda, Hotel
Kalna ligzda, Hotel3 zvaigžņu viesnīca Kalna Ligzda atrodas Smiltenes pievārtē, vēsturiskajā Kalnamuižas teritorijā. Piedāvājam 1-vietīgas, 2-vietīgas, 3-vietīgas un lielākas istabas ģimenēm ar bērniem. No katra numuriņa loga paveras gleznains skats uz Kalnamuižas teritoriju. Numuriņos pieejama kabeļtelevīzija, vannas istaba ar dušu un wc.
Leonīda Krāsnis, Brennofen-Maurer
Leonīda Krāsnis, Brennofen-MaurerKrāsnis pirtīm, mājai un pavardi dārzam. Īstas krievu pirts krāsnis. Krāsns, kura cep, vāra, sautē. Krāsns izmēri un izskats tiek mainīts pēc klientu vēlmēm, saskaņojot ar telpas interjeru.
Sandras Baumanes dāvanu darbnīca
Sandras Baumanes dāvanu darbnīcaSandras Baumanes radošajā darbnīcā var pasūtīt interjera priekšmetus: spoguļus, spilvenus, svečturus, gleznas, traukus sava mājokļa iekārtošanai kā arī dāvanām draugiem, kolēģiem, biznesa partneriem.
Hotel Tigra, Hotel
Hotel Tigra, HotelViesnīca Tigra Cēsu pievārtē Jūs gaidīs, lai sniegtu atpūtu pēc dienas darbiem un aktivitātēm. Īpašus brīžus var baudīt Atpūtas centrā, kurā ir pirts, baseins un banketu-semināru zāle.
R. A. Kaspari, Bauarbeiten und Renovierungen
R. A. Kaspari, Bauarbeiten und RenovierungenR.A. KASPARI - No idejas līdz atslēgai! Darbojas vispārējās celtniecības un inženiertīklu izbūves jomā. Firmā strādājošie speciālisti ir profesionāļi savā nozarē.
Puduri, atpūtas komplekss
Puduri, atpūtas komplekssTelpas konferencēm, semināriem, kāzām, banketiem, Pirts. Komfortablas guļbūves mājiņas. Vieta sporta pasākumiem, estrāde.
220.lv veikals un servisa centrs
220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru ieprikšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Visi banneri