KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Latsign, Latvijas un Vācijas kopuzņēmums, Werbungsagentur

Latsign, Latvijas un Vācijas kopuzņēmums, Werbungsagentur

Bauskas iela 86, Rīga, Latvija, LV-1004
(+371) 67607095
(+371) 6760703
Juristische-Person : Latsign, SIA
Eintragungsnummer : 40003101954
Juristische adresse : Bauskas iela 86, Rīga, LV- 1004
Beschreibung
Uzņēmuma nosaukums – "LATSIGN", kura tulkojums būtu interpretējams kā “Latvijas zīme”, apliecina uzņēmuma produkcijas izcelsmi un kvalitāti valsts mērogā. Produkcijas ražošanā “Latsign” izmanto jaunākās ražošanas tehnoloģijas un paņēmienus, uzturot nemainīgu un augstu produkcijas un pakalpojumu kvalitāti, kas arī nosaka uzņēmuma līdera statusu vairākās nozarēs. Uzņēmums tika dibināts 1992. gadā, saņemot valsts pasūtījumu transportlīdzekļu valsts reģistrācijas numuru zīmju izgatavošanai, uz ko “Latsign” šobrīd pieder patents. Kā papildus elementu uzņēmums sāk piedāvāt arī numuru plastmasas paliktņu apdrukas ražošanu. Pakāpeniski tika attīstīta otra, līdzīgas nozīmes un tai pašā laikā pilnīgi patstāvīga ražotne – informatīvo reklāmas un norāžu ražošana, reklāmas uzlīmju izgatavošana. Sāk darboties arī poligrāfijas nozarē. Digitālā lielformāta druka * 2005. gada sākumā tika iegādāta jauna foto kvalitātes drukas iekārta Mutoh Toucan 64” (drukas platums 1,62 m). * 1999. gadā sākot veidot digitālās drukas ražotni - tika iegādāta speciālās tehnoloģijas – drukas iekārta DSP-Arizona (drukas platums 1,37 m) * 2001. gada nogalē tika iegādāta jauna drukas iekārta (Nur Salsa Ultima) – šobrīd pirmais lielākais printeris Latvijā (drukas platums 3,20 m)
Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortWerbung    Siebdruck    Lielformāta druka mehr Details   Ploterdruck mehr Details   Grossformat Digitaldrückerei       Fototapeten nach individueller Design       Digitaldruck auf Kleberfilm, PVC, Papier, Stoff mehr Details      Umweltwerbung       Werbefahnen mehr Details      Ausgestaltung des Schaufensters       Infoschilder mehr Details      Werbefahnen    Automašinu aplīmēšana (Werbung an den Autos) mehr Details   Auto Austattung mehr Details   Design, Designentwicklung
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 60399
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 389144


RD Met, SIA, Metallbearbeitung
RD Met, SIA, MetallbearbeitungSIA "Brizmet" nodarbojas ar metālapstrādi un metālizstrādājumu ražošanu pēc pasūtījuma. Virpošanas un frēzēšanas darbi. Pie mums strādā speciālisti ar lielu pieredzi mētālapstrādes jomā.
Vitkopi, atpūtas bāze
Vitkopi, atpūtas bāzeIdylle für Fischer - drei Ferienhäuser auf den Inseln eines 33 ha großen Stausees. Kommerzangeln.
Sējas novada Sporta centrs, viesnīca - atpūtas komplekss
 Sējas novada Sporta centrs, viesnīca - atpūtas komplekssSējas novada sporta centrs. Sporta zāle ar handbola, minifutbola, tenisa, basketbola un volejbola standarta izmēra laukumiem, trenažieru zāle, pirts. Pieejams sporta inventārs. 
Komforts, Sanitär- und Heizungssalon
Komforts, Sanitär- und HeizungssalonEVA-SAT galvenais darbības virziens ir augstas kvalitātes sanitāras un apkures tehnikas mazum- un vairumtirdzniecība.
Ziepju virtuve
Ziepju virtuveWir bieten: Seifenmassen, Basen für Shampoo, Duschgel und Haarbalsam, Farbstoffe, Perlmutt (Glimmer), Glitzer (Glanz), Lebensmittelaromen, ätherische Öle, Duftstoffe, Grundöle und Butter, Seifenformen, Werkzeuge zur Seifenherstellung und Verpackung.
Terion, tierklinik
Terion, tierklinikTerapija, vakcinācija, ķirurģija, ultrasonogrāfija, veterinārā aptieka un aptieka, kaķu barība, suņu barība. Kaķu, suņu, sesku, trušu ārstēšana.
Višķezers, Platz zum Ausruhen
Višķezers, Platz zum AusruhenAtpūtas vieta "Višķezers" atrodas bijušajā pilskalnā, kura pakājē ir Višķu ezers ar saviem paugurainajiem krastiem! Viesu atpūtai tiek piedāvāti izbraucieni ar laivām, katamarāniem un velosipēdiem. Ir vieta peldēšanai, sporta laukums, forši lomi makšķerniekiem!
Capsellam, SIA
Capsellam, SIAZārki - Tiek izgatavoti no augstas kvalitātes materiāla
kas tiek iegādāts no mūsu pašu kokapstrādes uzņēmumiem.Zārku izgatavošana ilgst no pāris stundām un ne vairāk, kā 24 stundām.
Vidzemes logi, Türen und Fenster
Vidzemes logi, Türen und FensterSIA "Vidzemes logi" ražo energoefektīvus, augstas kvalitātes PVC logus un durvis par samērīgu cenu. Uzticams partneris celtniecībā un renovācijā.
Mīts, Steinbearbeitung
Mīts, SteinbearbeitungSabiedrība MĪTS izgatavo 15 veidu un 8 krāsu betona bruģakmeni, ceļu un ietvju apmales, betona pakāpienus.
Visi banneri