KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Westellux, salons

Brīvības iela 155lit.1, Rīga, Latvija
(+371) 67501771
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortTechnik für den Alltag

Statistik:
Ist durchgesehen : 22168
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 44985
View in catalog : Technik für den Alltag


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Pētes, Umgebung, Einrichtung der Grünanlagen
Pētes, Umgebung, Einrichtung der GrünanlagenSpeciālisti ātri un droši nozāģēs bīstamos kokus jūsu īpašumā, kā arī nodrošinās koksnes atlieku un zaru transportēšanu un utilizāciju. Pieredze lielu objektu (trases gar ielām, lieli būvlaukumi).
Eko Solis, SIA
Eko Solis, SIA"Eko Solis" piedāvā ekoloģisku dabīgu koka impregnantu, kas lietojams iekšdarbiem un ārdarbiem. Augu izcelsmes produkts - tas ir izgatavots no linsēklu eļļas.
Miķeļbāka, Campingplatz
Miķeļbāka, CampingplatzViesu nams Miķeļbāka piedāvā kempinga mājiņas. Duša un WC servisa mājā. Ir iespējams pasūtīt ēdināšanu. Velosipēdu īre, ogošanas un sēņošanas iespējas. Viesu nams atrodas netālu no jūras.
Gardens, SIA
Gardens, SIATeritoriju labiekārtošana, apzaļumošana, dārzu projektēšana, ierīkošana un apstādījumu kopšana. Dekoratīvās dārza apmales ierīkošana zālienam un dobēm. zāliena, paklājzāliena ierīkošana un pļaušana. Dzīvžogu stādīšana un apgriešana. Dekoratīvo stādu formēšana. Dižstādu stādīšana. Akmens dārzu izbūve un citi labiekārtošanas un apzaļumošanas darbi.https://gardens.lv/
Kunči, Gasthaus
Kunči, Gasthaus Viesu namā KUNČI. Jūsu atpūtai un izklaidei piedāvājam 2 kamīnzāles, ar malku kurināmu pirtiņu, plašu estrādi lielāku pasākumu organizēšanai, kublu.
Mēnesnīcas, Gasthaus
Mēnesnīcas, GasthausViesu māja Mēnesnīcas, atrodas Grīvas upes krastā, piedāvājam naktsmītnes,kamīnzāle līdz 30 personām, sauna, labiekārtota virtuve, ugunskura vieta, volejbola laukums.
Mavia, SIA
Mavia, SIAUnikāla iespēja izlidināties ar motodeltoplānu profesionāļa vadībā. No putna lidojuma izbaudīt apkārtējās pasaules skaistumu.
Gintus, SIA, Feldmesskunst
Gintus, SIA, FeldmesskunstSIA Gintus , mērniecība, topogrāfija, detālplānojumi, izpildshēmas, robežplāni.
ZEBRA MOVERS LATVIJA, Versetzung Service
ZEBRA MOVERS LATVIJA, Versetzung ServiceZebra Fracht, Transport und Verpackung von Gegenständen, Lagerung, Transport von Kunstgegenständen und Versicherungen, Umzug, Umzug von Gegenständen, Umzug, Umzug, Umzug von Riga, Umzugsunternehmen, Umzug, Büroumzug, Büroumzug, Umzugsservice, Laderservice, Umzugsservice, Umzug persönlicher Gegenstände, Bewegung. Umzugsunternehmen Riga, Büroumzug, Umzugsunternehmen, Umzugsdienste, Transportdienste. Internationale Umzugsunternehmen
Visi banneri