KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Libra-1

Dzērbenes iela 14206, Rīga, Latvija
(+371) 67543375
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortWaren für die Kinder

Statistik:
Ist durchgesehen : 5561
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 17888
View in catalog : Waren für die Kinder


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Vila VAKARĖ , Gasthaus
Vila VAKARĖ , GasthausVilla VAKARĖ atrodas Palanga zaļās zonas klusā vietā pie City Stadium. Īsa pastaiga uz jūras vai pilsētas centru -15 min. Liels pagalms, skaistas priedes, nojume ar āra kamīnu.
Unce, Gasthaus
Unce, GasthausAtrodamies tūristiem izdevīgā vietā 200 metrus no Valmieras autoostas. Mūsu klientiem tiek piedāvāta iespēja izbaudīt mieru un klusumu. Nakšņošanai piedāvājam skaistus numuriņus, kā arī iespēju pašam pagatavot sev vēlamo maltīti.
Energetikas, veselības un atpūtas centrs
Energetikas, veselības un atpūtas centrsEnergetikas. Rehabilitācijas centrs pie jūras. Bērnu vasaras nometnes. Pasākumu organizēšana, ēdināšana. Konferenču telpas.
Eiropas reģionālais tūrisma institūts
Eiropas reģionālais tūrisma institūtsTūrisma ziņu portāls Eiropa.lv: tūrisma ziņas, eKatalogs, semināri, apmācības, konsultācijas, vēstkopas, CV online.
Arņa Preisa keramikas darbnīca
Arņa Preisa keramikas darbnīcaĪpaši izraudzīti māli, ūdens, kas nostādināts uz dažādiem augiem, trauka izgatavošanas un apdedzināšanas diena, dzīvā malkas uguns, trauka krāsa un rotājums, kā arī Meistara burvju māka ļauj radīt to vienīgo un neatkārtojamo priekšmetu, kas kļūs par jūsu palīgu, nesīs jums prieku un veiksmi.
Rozā sapnis, Karneval und Abendkleiderverleih, Online-Shop
Rozā sapnis, Karneval und Abendkleiderverleih, Online-ShopRozā sapnis. Karnevāla un vakara tērpi, noma un aksesuāri.
Robežnieki kokaudzētava
Robežnieki kokaudzētavaPlašs skujkoku, lapu koku, krūmu un ziemciešu puķu stādu sortiments. 130 dažādu krāsu, formu skujkoku, 250 lapu koku un krūmu nosaukumi, kā arī ap 200 ziemciešu puķes.
Skangaļu muiža, Gasthaus
Skangaļu muiža, GasthausDas Herrenhaus Skangaļi befindet sich an einem schönen Ort in der Mitte von Vidzeme zwischen zwei Städten - einer historischen und beliebten Touristenstadt - Cēsis und Valmiera. Rauna, im Volksmund kleine Schweiz genannt, liegt 9 km entfernt. Wenn Sie zu uns kommen, können Sie Naturobjekte sehen - wie Rauna Staburags, die Große Hölle, die Klippen von Līču-Lanģi
Capsellam, SIA
Capsellam, SIAZārki - Tiek izgatavoti no augstas kvalitātes materiāla
kas tiek iegādāts no mūsu pašu kokapstrādes uzņēmumiem.Zārku izgatavošana ilgst no pāris stundām un ne vairāk, kā 24 stundām.
Visi banneri