KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Inkasators

Noliktavas iela 3-10, Rīga, Latvija
(+371) 67324025
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortWachdienst

Statistik:
Ist durchgesehen : 6653
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 25917
View in catalog : Wachdienst


Ezerkrasti, atpūtas bāze
Ezerkrasti, atpūtas bāzeAtpūta pie Rāznas ezera. Viena mazā/ģimenes mājiņa un viena lielā viesu māja/pirts. Telpas svinībām un atpūtai. Banketu un konferenču zāle līdz 150 personām. Mājīgi numuriņi gulēšanai. Pirtis, baseins, aktīva atpūta .
Iron Design, SIA
Iron Design, SIADie Vorteile geschmiedeter Metallprodukte sind Originalität, einzigartige Formen, Ästhetik und zweifellos Luxus, der jahrelang anhält. Nichts anderes macht Ihr Haus, Ihren Garten, Ihre Wohnung oder Ihr Büro so originell und luxuriös wie geschmiedete Metallprodukte.
Aleksandra, sauna - atpūtas centrs
Aleksandra, sauna - atpūtas centrsVienmēr esam priecīgi Jūs redzēt mūsu jaunajās VIP saunās pašā pilsētas centrā. Jūsu rīcībā somu sauna, skaists, silts baseins ar kaskādi, hidromasāžu, pagaismu un mūsdienu filtrācijas sistēmu
Tāti, Campingplatz
Tāti, CampingplatzKempings „Tāti” ir 115 km no Rīgas, un apmēram 7 minūšu gājienā no Kaltenes akmeņainās jūrmalas pludmales. Tā ir vieta, kur baudīt klusumā, būt savu draugu lokā pie ugunskura. Ir iespēja uzspēlēt volejbolu. Ir draudzīgs mazajiem atpūtniekiem. 
Ēmužas, Gasthaus
Ēmužas, GasthausLauku māja Ēmužas atrodas Vadzenes pagastā. Plašajās telpās iespējams sarīkot svinības līdz pat 250 cilvēkiem, bet ārpus telpām iespējams sarīkot pasākumu apmēram 500 cilvēkiem. Mājā ir iekārtotas 10 istabas, kurās var izgulēties līdz pat 60 cilvēkiem
Arre, Metallbearbeitung
Arre, MetallbearbeitungARRE izgatavo metāla vārtus, žogus,margas un citus metālizstrādājumus
Malvīne, Gasthaus
Malvīne, GasthausMalvīne. Brīvdienu māja Ciriša ezera krastā. No ezera redzama Aglonas bazilika. Pirts, banketu zāle, telšu vietas.
Paulas Karlsons, privātā pirmsskolas izglītības iestāde
Paulas Karlsons, privātā pirmsskolas izglītības iestādeNo 2015. gada 1. jūnija darbu uzsācis bērnu uzraudzības pakalpojumu centrs "Karlsons", palīgs māmiņām un tētiem ik dienu, ik vakaru, arī brīvdienās un svētku dienās. Piedāvājam arī diennakts pieskatīšanu. Par jūsu mazuļiem rūpēsies sertificētas auklītes.
Atlas Motors, autosalons - autoserviss
Atlas Motors, autosalons - autoservissAtlas Motors ir neatkarīgs ASV auto uzņēmums: riepu, automašīnu un rezerves daļu tirdzniecība, auto serviss.
Līgatnes Zemturi, Gasthaus
Līgatnes Zemturi, GasthausLĪGATNES ZEMTURIKomplekss izveidots 10,0 ha paugurainā teritorijā.
Pusi teritorijas aizņem zivju dīķi, starp kuriem izveidota kompleksa apbūve.
Atpūtas kompleks atrodas lauku klusumā. Lauksaimnieciskā darbība territorijā nenotiek.

Atpūtas bāze ZEMTURI ir piemērota jebkurām atpūtas prasibām gan lieliem, gan maziem.

Kompleksā Kāzām, semināriem 1. Banketu zāle ar kamīnu mūra ēkā līdz 80 personām. Galdu klāšana pēc atsevišķa pasūtījuma (telefons 29149596).
Varam nodrošināt naktsmītni ar 63 gultas vietām. Pirtis1. Divas labiekārtotas pirtis 150 m2 divos stāvos:
1. stāvā: telpa atpūtai svinībām ar virtuves stūrītiuniversāla pirts ar malkas apkuriduša, tualete, ģērbtuve 2. stāvā:trīs guļamistabas ar 15 gultasvietām Pirts ārpusē laipa, kāpnes uz dīķi, grils, vieta atpūtai ar galdiem un soliem2. Pirts - 25 m² pie dīķa, ar dēļu pamatni dīķī.
Pirtī ir atpūtas telpa ar kamīnu līdz 12 personām.3. Koka kubls (baļļa) līdz 10 personām KempingsKempinga teritorijā ir
1. Treileru stāvlaukums 10-15 vietām.
- Pieslēgums pie elektrības,
- Dzeramā ūdens uzpildīšana,
- Kanalizācijas pieņemšana,
- Duša,
- Tualete2. Kempinga mājas - 22m² - ar visām ērtībām , naktsmītnes no 2 – 7 personām
Mājas nodrošinātas ar elektrību, ūdeni, dušu, tualeti.3. Telšu vietas. Nodrošinātas ar malku, nojumi, galdu, koplietošanas dušu, tualeti.
Visi banneri