KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Bugalux

Latgales iela 257, Rīga, Latvija
(+371) 26010157
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortKleidung

Statistik:
Ist durchgesehen : 6142
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 33287
View in catalog : Kleidung


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Zarumi, šūšanas darbnīca
Zarumi, šūšanas darbnīcaŠūšanas darbnīca ZARUMI. Apģērbu šūšana, izšūšana, labošana. Logo un karogu izšūšana. Darba apģērbi, priekšauti.
Sandras Baumanes dāvanu darbnīca
Sandras Baumanes dāvanu darbnīcaSandras Baumanes radošajā darbnīcā var pasūtīt interjera priekšmetus: spoguļus, spilvenus, svečturus, gleznas, traukus sava mājokļa iekārtošanai kā arī dāvanām draugiem, kolēģiem, biznesa partneriem.
Folio, SIA
Folio, SIAGrāmatvedības pakalpojumi un grāmatvedība. Gada pārskati, bilances uzņēmuma revīzīja, audits VID atskaites un deklarācijas, fizisko personu nodokļu deklarācijas sastādīšana, finansu, biznesa konsultācijas grāmatvedības un nodokļu konsultācijas.
Marteks noma, autoserviss
Marteks noma, autoservissMarteks auto piedāvā plašu auto rezerves daļu un piederumu klāstu no pasaulē pazīstamākajiem ražotājiem. Mūsu auto centrā Jūs noteikti atradīsiet to, kas nepieciešams Jūsu auto.
Gungas, Gasthaus
Gungas, GasthausGungas -  ethnographischer Ferienpark für Feiern, Urlaub und Seminare
AGUZ, SIA
AGUZ, SIARiekstu sviests ir kas vairāk nekā deserts ... Kāri ēd pie tases kafijas vai tējas, iejauc iecienītākajās brokastu putrās!Uzsmērē uz augļiem – āboliem vai bumbieriem, banāniem, ananasiem vai zemenēm – vai pat uz dienišķās baltmaizes vai rīsu krekera un baudi to!
PTC, SIA, Verpackung
PTC, SIA, VerpackungPTC SIA 5000 dažāda veida iepakojuma materiālu un palīglīdzekļu, iekārtu; iespēja iepirkt materiālus jebkura daudzumā.
R. A. Kaspari, Bauarbeiten und Renovierungen
R. A. Kaspari, Bauarbeiten und RenovierungenR.A. KASPARI - No idejas līdz atslēgai! Darbojas vispārējās celtniecības un inženiertīklu izbūves jomā. Firmā strādājošie speciālisti ir profesionāļi savā nozarē.
Florius, SIA
Florius, SIAGalvenā mūsu uzņēmuma pamatnozare ir profesionāla dārza ierīkošana, kopšana, labiekārtošana. Mēs esam šeit, lai padarītu mūsu apkārtējo vidi skaistāku un baudāmāku.
Visi banneri