KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Metro, veikals

Lielirbes iela 29, Rīga, Latvija
(+371) 67456170
 
AlleAngebot
Erzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortKleidung

Ratatui, franču restorāns
Ratatui, franču restorānsEsat laipni gaiditi nobaudīt franču ēdienus romantiskā un elegantā atmosfērā. Patīkamā franču mūzikas pavadījumā varēsiet baudīt francijas sieru un vīnu. Gaidām Jūs kopā ar ģimeni un draugiem izbaudīt dzīvi.
Juku dzirnavas, atpūtas komplekss
Juku dzirnavas, atpūtas komplekssJuku Dzirnavas ist eine wunderschöne, 85 Hektar große, ruhige Natur mit verschiedenen Unterhaltungsmöglichkeiten und einer großen Auswahl an Unterkünften für Paare, Familien und Gruppen
Miedziņš, einkaufen
Miedziņš, einkaufenViss guļamistabai un saldam miegam. Matrači, segas, spilveni, gultas pārvalki, spilvendrānas, palagi utt. Mūsu piedāvātā produkcija ir no tīrām, humānekoloģiskām izejvielām, ražota ar videi draudzīgām metodēm un modernām tehnoloģijām.
Marteks noma, autoserviss
Marteks noma, autoservissMarteks auto piedāvā plašu auto rezerves daļu un piederumu klāstu no pasaulē pazīstamākajiem ražotājiem. Mūsu auto centrā Jūs noteikti atradīsiet to, kas nepieciešams Jūsu auto.
Līva***, Hotel
Līva***, HotelDas Hotel Līva ist ein drei- Sterne- Hotel, das seinen Gästen 111 häuslich eingerichtete Hotelzimmer – von eleganten, feinen Luxus- und Business- Suiten bis zu bequemen Standard- und Klasse-Zimmern.
Cigoriņš IU, darbnīca
Cigoriņš IU, darbnīcaAkmens apstrāde un pieminekļu izgatavošana un uzstādīšana visā Latvijā.
Annas, viesību māja
Annas, viesību mājaAnnas Patīkams no dabīgiem materiāliem veidots interjers dos jums iespēju teicami pavadīt laiku omulīgā atmosfērā jaunā guļbaļķu ēkā ar terasi un nopērties īstā ar malku kurinātā pirtī.
SB Siltumtehnika, einkaufen
SB Siltumtehnika, einkaufenWir sind spezialisiert auf den Einzel- und Großhandel mit Heizgeräten und Sanitärprodukten mit einem individuellen Ansatz für jeden Kunden. Kooperationspartner des Unternehmens sind Bauunternehmen, Unternehmen und Einzelkunden.
Lejasmalas, atpūtas komplekss
Lejasmalas, atpūtas komplekssBrīvdienu mājas un pirts Lejas ezera krastā. Romantiska atpūtas vieta uz neapdzīvotas salas. Telpas semināriem un banketiem. Telšu un piknika vietas.
Rigess, Gartentechnik Reparatur
Rigess, Gartentechnik ReparaturHusqvarna un citu ražotāju dārza tehnikas remonts, serviss un apkope. Jūsu zāles pļāvējs, trimmeris, motorzāģis, traktors vai jebkura cita dārza tehnika nonāks pieredzējušās rokās, tiks apkopta un saremontēta.
Visi banneri