KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Keramserviss, SIA

Keramserviss, SIA

Tauriņi, Ādaži, Ādažu pagasts, Ādažu novads, Latvija, LV-2164
(+371) 67997589 - Galvenais birojs
 
AlleAngebot
Erzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortBaustoffe, Verkauf von Baustoffen   Wärmeisolierung, Wärmedämmstoffe      Izolācijas ķieģeļi      Wärmedämmwolle      Termoizolējošs betons      Remonta betoni   Mūrjava   Klebstoffe, Kleber   Automātiskās vadības sistēmas   Kompensācijas vadi   Auklas, striķi   Speciāli materiāli termošuvēm   Tehniskā keramika   Thermoregler   Ugunsdrošie betoni katlumāju kurtuvēm   Mērinstrumenti   Enkuri un enkuru sistēmas   Temperatūras devēji un termopāri   KalibratoriBau und Raparaturarbeiten   Betona detaļu termoapstrāde   Nestandarta betona detaļu izgatavošana   Betonēšana   Bemauerung    Montāžas un demontāžas darbi       Materiālu demontāža   Betona detaļu formu izgatavošana   Torketēšanas darbi   Katlumāju apsekošanaWärmeelemente   Sildelementi ūdenim un eļļām   Sildelementi aizsardzībai pret aizsalšanu   Sildelementi granulu katliemSonderkleidung,Handschuhe,Tschakos   Metināšanas cimdiWärmedämmung, Installation von Wärmedämmstoffen, Gießen und Befüllen mit Wärmedämmstoffen   Aizsargapģērbi un cimdi augstām temperatūrāmLieferung von Baumaterial, Transport
Die Karte

220.lv veikals un servisa centrs
220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru ieprikšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Florius, SIA
Florius, SIAGalvenā mūsu uzņēmuma pamatnozare ir profesionāla dārza ierīkošana, kopšana, labiekārtošana. Mēs esam šeit, lai padarītu mūsu apkārtējo vidi skaistāku un baudāmāku.
BKB Birojs, SIA, Buchhaltung
BKB Birojs, SIA, BuchhaltungSIA „BKB Birojs” strādā grāmatvedības pakalpojumu jomā, izmantojot savas zināšanas un pieredzi. Mūsu darbības laikā grāmatvedības sfērā mūs ir izvēlējušies vairāk kā 90 uzņēmumu vadītāji. Ar katru gadu mūsu klientu skaits palielinās.
Azerbaidžāna, Erholungszentrum und Restaurant
Azerbaidžāna, Erholungszentrum und RestaurantIm Restaurant ASERBAIJAN erwarten Sie leckeres Essen, eine romantische Atmosphäre des Ostens und natürlich die tollen aserbaidschanischen Rhythmen. Wir bieten mehr als 120 tolle Gerichte im aserbaidschanischen Geschmack, sowie Tischdekoration nach Ihren Wünschen und Feier!
AGUZ, SIA
AGUZ, SIARiekstu sviests ir kas vairāk nekā deserts ... Kāri ēd pie tases kafijas vai tējas, iejauc iecienītākajās brokastu putrās!Uzsmērē uz augļiem – āboliem vai bumbieriem, banāniem, ananasiem vai zemenēm – vai pat uz dienišķās baltmaizes vai rīsu krekera un baudi to!
Juku dzirnavas, atpūtas komplekss
Juku dzirnavas, atpūtas komplekssJuku Dzirnavas ist eine wunderschöne, 85 Hektar große, ruhige Natur mit verschiedenen Unterhaltungsmöglichkeiten und einer großen Auswahl an Unterkünften für Paare, Familien und Gruppen
Pūdnīku skūla, keramika
Pūdnīku skūla, keramikaSvēpētā jeb tā sauktā dūmotā, melnā keramika. Sena podniecības tehnoloģija, kur augstas meistarības pamatā ir gudra atturība, vienkāršs skaistums un praktiskums.
Alturs, IK, Rīgas filiāle, verleih der büsse
Alturs, IK, Rīgas filiāle, verleih der büsseUzņēmums Alturs IK autobusu nomas un pasažieru pārvadājumu jomā darbojas jau vairāk kā 10 gadus. Mūsu rīcībā ir vadītāji, kas ir uzkrājuši pieredzi daudzos braucienos pa Latviju, Eiropu, Krieviju un citām valstīm.
SAKA - S, Möbel
SAKA - S, MöbelMēbeļu izgatavošana, projektēšana un uzstādīšana pēc individuāliem pasūtījumiem. Praktiskas, izturīgas, vienkāršas un modernas, ekskluzīvas, ekoloģiskas mēbeles.
Valenas, SIA
Valenas, SIAWir laden Geschäfte zur Zusammenarbeit ein. Wir sind die offizielle Vertretung der deutschen Firmen Sassa Mode, CECEBA, BUGATTI, TOM TAILOR, SUSA-Vertriebs, Dr. Bieler. Vertreter. Wir bieten eine große Auswahl an Korrektur-, Thermo- und Jugendwäschesets an, auch große Größen sind verfügbar, die Preise sind angemessen. Entscheiden Sie sich für deutsche Qualität und Praktikabilität. Wir werden im Markt für Stabilität und Zuverlässigkeit geschätzt.
Visi banneri