KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Thread solutions, SIA

Thread solutions, SIA

Dēļu iela 4b, Rīga, Latvija, LV-1004
(+371) 67625031
(+371) 67892758
Montag08:30 - 17:00
Dienstag08:30 - 17:00
Mittwoch08:30 - 17:00
Donnerstag08:30 - 17:00
Freitag08:30 - 17:00
Samstag -
Sonntag -
Juristische-Person : Thread solutions, SIA
Eintragungsnummer : 40003283720
Juristische adresse : Rīga, Dēļu iela 4, LV-1004
 
AlleAngebotGalerieDie Karte

Stoffe und Accessoires zum Nähen von Kleidung


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Megadžouls, SIA
Megadžouls, SIAPieredzējusi takelāžas speciālisti ar 20 gadu darba stāžu piedāvā uzņēmumiem un privātpersonām savas profesionālās zināšanas un pieredzi visdažādāko pārvietošanas darbu veikšanai. Strādājam ar atbildību un lielu uzmanību pievēršam drošībai.
Ziepju virtuve
Ziepju virtuveWir bieten: Seifenmassen, Basen für Shampoo, Duschgel und Haarbalsam, Farbstoffe, Perlmutt (Glimmer), Glitzer (Glanz), Lebensmittelaromen, ätherische Öle, Duftstoffe, Grundöle und Butter, Seifenformen, Werkzeuge zur Seifenherstellung und Verpackung.
Gintus, SIA, Feldmesskunst
Gintus, SIA, FeldmesskunstSIA Gintus , mērniecība, topogrāfija, detālplānojumi, izpildshēmas, robežplāni.
Latroof Ltd, SIA, Dachbeläge
Latroof Ltd, SIA, DachbelägeLatroof Ltd. Jumta segumu materiāli, matāldakstiņi, profilētās loksnes jumtam un sienām. Bitumena dakstiņa jumti, polimēr-bitumenu ruļļu materiāli.
Iešnalė, Landgut
Iešnalė, LandgutModernes Anwesen-Landhaus im Nationalpark Žemaitija am See Iešnalis. Zimmer mit Bequemlichkeiten. Küche, Wohnzimmer min Kamin.
Jena motors, SIA, atpūtas saimniecība
Jena motors, SIA, atpūtas saimniecībaKvadrociklu, motoroleru, motociklu, ūdens un sniega motociklu noma un tirdzniecība. Sporta inventāra noma.
Eco Roof niedru jumti un celtniecība
Eco Roof  niedru jumti un celtniecībaECO ROOF ir daudzu gadu pieredze. Jumtus klājam visās Eiropas Savienības valstīs neatkarīgi no klienta atrašanās vietas, vai nu ar saviem, vai klienta materiāliem.
PREMIUM MANAGEMENT, SIA
PREMIUM MANAGEMENT, SIABiznesa un personības izaugsmes koučings iedrošina un palīdz apzināties savu patieso spēku, izveidot biznesa un privātus mērķus un atbalsta to efektīvā sasniegšanā, lai dzīvotu veiksmīgu un pilntiesīgu dzīvi. Koučs palīdz atklāt, ko Tu patiesi vēlies, lai ktu dzīvot dzīvi veidotu pēc saviem noteikumiem. Uzņemies atbildību par savu dzīvi un rezultātiem jau šodien.
Iron Design, SIA
Iron Design, SIADie Vorteile geschmiedeter Metallprodukte sind Originalität, einzigartige Formen, Ästhetik und zweifellos Luxus, der jahrelang anhält. Nichts anderes macht Ihr Haus, Ihren Garten, Ihre Wohnung oder Ihr Büro so originell und luxuriös wie geschmiedete Metallprodukte.
Visi banneri