KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

L. Projekts, BAFK, SIA

Krišjāņa Valdemāra iela 17, Talsi, Talsu novads, Latvija
(+371) 63291450
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortTüren und FensterTore, ZäuneBaumaterialien, Baukonstruktionen

Statistik:
Ist durchgesehen : 17843
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 61002
View in catalog : Türen und Fenster


Labs virziens, SIA
Labs virziens, SIAPakalpojumā ietilpst grāmatvedības pirmdokumentu sakārtošana un reģistrēšana, finanšu atskaišu sagatavošana un iesniegšana Valsts ieņēmumu dienesta EDS sistēmā, Centrālās Statistikas pārvaldes e-pārskatu sistēmā un citās institūcijās pēc nepieciešamības.
Ainažu Jūrskolas muzejs
Ainažu Jūrskolas muzejsAinažu jūrskolas muzejs ir piemiņas vieta šai pirmajai latviešu profesionālajai jūrskolai un tās absolventiem - latviešu un igauņu kapteiņiem un stūrmaņiem.
Zariņi, Gasthaus
Zariņi, GasthausWillkommen im Gästehaus "Zariņi". Russisches Badehaus mit Schwimmbad, Sauna, Unterkunft, Laube, Lagerfeuer und Zeltplätzen. Bankett und Feiern.
Tāti, Campingplatz
Tāti, CampingplatzKempings „Tāti” ir 115 km no Rīgas, un apmēram 7 minūšu gājienā no Kaltenes akmeņainās jūrmalas pludmales. Tā ir vieta, kur baudīt klusumā, būt savu draugu lokā pie ugunskura. Ir iespēja uzspēlēt volejbolu. Ir draudzīgs mazajiem atpūtniekiem. 
Upmaļi, viesību nams
Upmaļi, viesību namsTelpas svinībām un semināriem, pirts ar baseinu un kamīnzāli. Galdu klāšana un dzīvā mūzika. Atpūta pie dabas Līgatnes upes krastā.
EST Tehnoloģijas, SIA, Handel und Reparatur von Waagen
EST Tehnoloģijas, SIA, Handel und Reparatur von WaagenHandel und Reparatur aller Arten von Waagen. Waagen für Handel, Haushalt, Lager, Medizin, Stapelservice, Labore und vieles mehr.
R. A. Kaspari, Bauarbeiten und Renovierungen
R. A. Kaspari, Bauarbeiten und RenovierungenR.A. KASPARI - No idejas līdz atslēgai! Darbojas vispārējās celtniecības un inženiertīklu izbūves jomā. Firmā strādājošie speciālisti ir profesionāļi savā nozarē.
Muižnieki, Campingplatz
Muižnieki, CampingplatzMuižnieki, kempings pie Usmas ezera. Viesu nams, pirts, telšu vietas. Atpūta pie dabas, makšķerēšana, laivu un kutera noma.
Dzirnavu 90
Dzirnavu 90Piršu celtniecība, projektēšana, bīvniecība, ķīniešu un itāļu mozaīkas, individuālie pasūtījumi, visa veida tvaika pirtis, īstas krievu pirtis, krāsnis un kamīni.
Vilciņi, pirts
Vilciņi, pirtsViesu nams ''Vilciņi'' piedāvā vietu,kur rīkot saviesīgus pasākumus vai vienkārši labi pavadīt laiku. Piedāvājam zāli ar galdiem līdz 50 cilvēkiem,[ir iespēja pasūtīt galdu], iekārtotu virtuvi ar visiem nepieciešajamiem traukiem, kamīnzāli, pirti un 6vietīgo džakūzi.Piedāvājam florista pakalpojumus viesu nama izdekorēšanai.Viesu namā ir TV, mūzika.Ārpus viesu nama labi pavadīsiet laiku,atpūšoties apkurināmā ūdens baļļā.Spēlējot volejbolu, futbolu, peldoties dīķī vai gūstot asas izjūtas braucot ar kvadracikliem, kurus iespējams noīrēt.Ir vieta,kur izvietot teltis.
Visi banneri