KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Atbalsts, labdarības biedrība

Rīgas iela 5, Viļāni, Rēzeknes novads, Latvija
 
AlleAngebot
Erzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortGesellschaftliche Organisationen, Stiftungen

Pīlādži, Pflanzenzucht
Pīlādži, PflanzenzuchtAugļkopība. Mērķis ir nodrošināt ar kvalitatīviem, Vidzemes apstākļos pārbaudītiem, pašaudzētiem augļu koku un ogulāju stādiem.
Pļavnieki, tierklinik
Pļavnieki, tierklinikMūsu klīnikās Jūs saņemsiet kvalificētu konsultāciju un medicīnisko palīdzību, īstu sapratni un atbalstu. Jo taču tieši tas ir nepieciešams gan saslimušajiem mīluļiem gan to īpašniekiem.
Vegetarian foods, Lebensmittel
Vegetarian foods, LebensmittelVegetarian FOODS - labvēlīgie saldumi. Kūkas bez konservantiem, nesatur olas, nesatur produktus iegūtus vardarbības ceļā pret dzīvniekiem.
Komforts, Sanitär- und Heizungssalon
Komforts, Sanitär- und HeizungssalonEVA-SAT galvenais darbības virziens ir augstas kvalitātes sanitāras un apkures tehnikas mazum- un vairumtirdzniecība.
Aldari, Motel
Aldari, MotelMotelis. Telpas banketiem un svinībām. Sporta pasākumu organizēšana.
Indāni, Landgut
Indāni, LandgutLauku māja, pirts, lauku saimniecība (bioloģiskā lauksaimniecība). Izjādes ar zirgiem, ekskursijas pa lauku saimniecību. Seno darbarīku kolekcijas.
Rubīni, Appartement
Rubīni, AppartementBrīvdienu apartamenti Rubīni ir jauka un mājīga atpūtas vietiņa Ventspils viesiem. Pavisam 5 numuri iekārtoti kā atsevišķi labiekārtoti 2-3 istabu dzīvoklīši.
Gundega-E, SIA
Gundega-E, SIAGarne, Sockengarne, Wollgarne, Alpakagarne, Angoragarne, Mohairgarne, Merinogarne, Baumwollgarne, Makrameegarne, türkische Garne, melierte Garne, selbstmusternde Garne, Acrylgarne, Garne für Kinder. Strickzubehör.
Jaunzemi, lauku sēta
Jaunzemi, lauku sētaLauku saimniecība "Jaunzemi" Madonas novada iedzīvotājiem ir pazīstama ar zirgiem, kas priecē gan svētkos, gan ikdienā, kad katram tiek piedāvāta iespēja vizināties zirga pajūgā vai doties izjādē ar zirgu.
Villa Vanilla, Hotel
Villa Vanilla, HotelViesnīca Villa Vanilla piedāva 10 labiekārtotus numuriņus Siguldas klusajā centrā - tuvumā atrodas gan ēdināsnas vietas, gan ievērojami apskates objekti.
Visi banneri