KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Sonāte, Gasthaus

Sonāte, Gasthaus

Sonāte, Vecstāmeriena, Stāmerienas pagasts, Gulbenes novads, Latvija, LV-4406
(+371) 29460601
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung

Viesu nams " Sonāte" atrodas skaistā vietā, starp diviem ezeriem.Tikai 13 kilometru attālumā no Gulbenes," Vecstāmerienā " . Netālu no viesu nama atrodas Stāmerienas pils un Pareizticīgo baznīca , kā arī nepilnu 3 kilometru attālumā atrodas šaursliežu bānīša pietura. No kuras var aizbraukt uz Gulbeni vai Alūksni.  Laipni aicināti!!!.

Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortCafes mehr DetailsBankettsäle mehr DetailsHallen für Konferenzen und Seminare Hotels und Unterkunft mehr Details   Gasthäuser in Lettland mehr Details      Doppelzimmer25 - 35 € mehr Details      Zimmer für 3 Personen30 - 45 € mehr Details      5-vietīgi numuri50 - 75 € mehr Details      9-vietīgi numuri72 € mehr DetailsSaunas mehr Details   Schwimmbäder mehr Details
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 156332
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 1155272


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Dzērienu serviss
Dzērienu servissDzērienuserviss.lv izplata vīna un citu dzērienu pildīšanas iekārtas, kas īpaši piemērotas dažādiem dzērienu ražotājiem. Piedāvājam dažādu aprīkojumu augļu un ogu apstrādei, sulu, vīna u.c. alkoholisko dzērienu izgatavošanai
Zivtiņi, Gasthaus
Zivtiņi, GasthausViesu nams Zivtiņi Kaltenē, jūras krastā. Naktsmitnes 40 per., pirts, baseins, 2 banketu zāles, 3 kotedžas.
Lejasmalas, atpūtas komplekss
Lejasmalas, atpūtas komplekssBrīvdienu mājas un pirts Lejas ezera krastā. Romantiska atpūtas vieta uz neapdzīvotas salas. Telpas semināriem un banketiem. Telšu un piknika vietas.
Otafs, glasereien
Otafs, glasereienOtafs. Iespēja pasūtīt tieši tādu skolas tāfeli, kāda vajadzīga konkrētai klases telpai (pēc izmēriem un dizaina). Pianistu krēsli. Roku darbs.
Skrundas muiža, Hotel
Skrundas muiža, HotelSkrundas muižas viesnīcas apartamentos ērti jutīsies kā pieaugušie, tā arī bērni, tā būs piemērota gan īsai vizītei, gan arī ilgstošai dzīvošanai. Augstie komforta standarti un mājīgā gaisotne ļaus Jums izbaudīt lielisku atpūtu.
Burtnieki, Gasthaus
Burtnieki, GasthausViesu nams Burtnieki atrodas apmēram 120 km no Rīgas un 25 km no Valmieras, teikām apvītā Burtnieka ezera krastā. Piedāvājam atpūtu no pilsētas kņadas un trokšņiem, izbaudot klusumu mūsu nelielajā parciņā.  
For Rest, Gasthaus
For Rest, GasthausViesu nams ar terasi ezera krastā. Krievu pirts ar slotiņām un aromātisku tēju. Vieta nelielu svīnību organizēšanai 6-9 cilvēkiem.
Rīgas 3. arodskola, Gasthaus
Rīgas 3. arodskola, GasthausViesnīca atrodas netālu no pilsētas centra, skaistā Ķīšezera krasta tuvumā. Ja vēlaties pavadīt nakti pie mums vai palikt ilgāk, mēs piedāvājam divvietīgus, trīsvietīgus numurus.
Jost Residence, Gasthaus
Jost Residence, GasthausLuksusa brīvdienu māja, kur sanākt kopā ar draugiem un ģimeni, vai romantiskas, mājīgas un kvalitatīvas brīvdienas tikai diviem.
Visi banneri