KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Ērgļu vidusskola

Ērgļu vidusskola

Oškalna iela 6, Ērgļi, Ērgļu pagasts, Madonas novads, Latvija, LV-4840
(+371) 64871292
(+371) 64871292
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortAllgemeine Ausbildung
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 11107
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 40270
View in catalog : Allgemeine Ausbildung


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Bruņinieku muiža, Gasthaus
Bruņinieku muiža, GasthausViesu nams Mednieku pirts. Plašajā banketu zālē nosvinēsiet savas kāzas, jubileju, dzimšanas dienu vai citas jebkuras ģimenes svinības.
Lantus, Landgut
Lantus, LandgutAtpūta laukos ar lauku labumiem un zāļu tējām, izbaudot lauku SPA, kas dos iespēju uzlabot savu pašsajūtu un radīt laimes sajūtu.
Puduri, atpūtas komplekss
Puduri, atpūtas komplekssTelpas konferencēm, semināriem, kāzām, banketiem, Pirts. Komfortablas guļbūves mājiņas. Vieta sporta pasākumiem, estrāde.
Kompānija Avotiņi, SIA, Baumarkt
Kompānija Avotiņi, SIA, BaumarktCeltniecības materiālu tirdzniecība, jumta un sienu materiālu ražošana no plānā lokšņu tērauda. Vairāk kā 2000 nosaukumu, kuri izgatavoti no augstvērtīgām izejvielām, izmantojot progresīvas tehnoloģijas.
Tāti, Campingplatz
Tāti, CampingplatzKempings „Tāti” ir 115 km no Rīgas, un apmēram 7 minūšu gājienā no Kaltenes akmeņainās jūrmalas pludmales. Tā ir vieta, kur baudīt klusumā, būt savu draugu lokā pie ugunskura. Ir iespēja uzspēlēt volejbolu. Ir draudzīgs mazajiem atpūtniekiem. 
Boats SB, SIA
Boats SB, SIABoats SB ražo izstrādājumus no stiklašķiedras. Ārējo baseinu, airu laivu, kanoe, glābšanas plostu ražošana, modeļu un formu izgatavošana betona lējumiem.
Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu noma
Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu nomaTragbare Saunen – Fässer, Badewannen. Bootsverleih für einen Ausflug auf Abava, Bootsfahrten in Kurzeme, Bootsverleih in Kandava, Transport mit Chauffeur vom Endpunkt der Bootsfahrt zu dem Ort, an dem Sie die Reise begonnen und Ihr Transportmittel abgestellt haben. SUP-Board-Verleih. Gartenspiele.
Dārziņi, Pferdehof
Dārziņi, PferdehofZirgu izjādes ne tikai dažādos Jūsu atpūtu, bet arī palīdzēs stiprināt organismu. Jāšana labi ietekmē veselību – nervu, elpošanas un gremošanas sistēmas. Tieši tāpēc jāšana ar zirgiem ir tik populāra.
Iecavnieki, Gasthaus
Iecavnieki, GasthausViesu māja "Iecavnieki" atrodas klusā meža ielokā, Jaunjelgavas novadā, stundas braucienā no Rīgas. Pirts ar baseinu, zāle banketu rīkošanai (50 pers.). Sešas istabiņas ar dušu un WC katrā. Sporta laukumi. u.c.
Visi banneri