KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Skrivanek Baltic, SIA, Sprachschule, Übersetzungsbüro

Skrivanek Baltic, SIA, Sprachschule, Übersetzungsbüro

Lāčplēša iela 87c, Rīga, Latvija, LV-1011
(+371) 80007272 - (Bazmaksas tālrunis)
(+371) 67240364 - (Tulkojumi)
(+371) 26181355 - (Tulkojumi)
(+371) 67218573 - (Valodu mācības)
(+371) 29337892 - (Valodu mācības)
Juristische-Person : Skrivanek Baltic, SIA
Eintragungsnummer : 40003626172
Juristische adresse : Lāčplēša iela 87C, Rīga, LV-1011
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung

Skrivanek Baltic ir sertificēts tulkošanas birojs, kas Latvijā darbojas kopš 2003. gada, saviem klientiem piedāvājot augstas kvalitātes valodu pakalpojumus – rakstisko un mutisko tulkošanu, notariāli apliecinātus tulkojumus, tekstu adaptāciju un mājaslapas lokalizāciju vairāk nekā 110 valodās, tai skaitā latviešuangļukrievuvācuspāņufrančuitāļuigauņulietuviešuzviedrunorvēģusomu u. c.

Savukārt 2007. gadā durvis vēra Mācību centrs Skrivanek, nodrošinot valodu mācības gan pieaugušajiem, gan bērniem un jauniešiem. Mācību centram ir plaša pieredze dažādu valodu mācību projektu izpildē, piedāvājot apgūt vairāk nekā 10 dažādas valodas grupās, un vēl plašāks ir individuālo nodarbību klāsts. Valodu mācības tiek piedāvātas gan privātpersonām, gan uzņēmumiem

Skolēnu brīvlaikos (rudenī, pavasarī un vasarā), uzņēmums organizē dienas nometnes bērniem un jauniešiem ar svešvalodu nodarbībām. 

Uzņēmums Skrivanek ir viens no lielākajiem valodu pakalpojumu sniedzējiem pasaulē ar vairāk nekā 25 gadu pieredzi valodu pakalpojumu jomā. Pašlaik tam ir gandrīz piecdesmit filiāļu dažādās pasaules valstīs.

Uzņēmums ir ISO/IEC 27001, ISO 9001, ISO 17100, ISO 18587 un ISO 14001 sertificēts uzņēmums.

Sazinieties ar Skrivanek Baltic, lai saņemtu piemērotāko valodu risinājumu!

Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortValodu kursi, apmācības, bērnu nometnes (Sprachkurse, Schulungen) mehr DetailsÜbersetzungen, Übersetzungsdienste mehr Details
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 35484
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 227131


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Rozā sapnis, Karneval und Abendkleiderverleih, Online-Shop
Rozā sapnis, Karneval und Abendkleiderverleih, Online-ShopRozā sapnis. Karnevāla un vakara tērpi, noma un aksesuāri.
Aleksandra, sauna - atpūtas centrs
Aleksandra, sauna - atpūtas centrsVienmēr esam priecīgi Jūs redzēt mūsu jaunajās VIP saunās pašā pilsētas centrā. Jūsu rīcībā somu sauna, skaists, silts baseins ar kaskādi, hidromasāžu, pagaismu un mūsdienu filtrācijas sistēmu
Baltijas durvis
Baltijas durvisMetalltüre.Fenster.Türe.PVC-Fenster.Feuerfeste Türe. Die Innentüre.Einbau. Montage.
AQUA SAN, SIA, Sanitätstechnik
AQUA SAN, SIA, SanitätstechnikAQUA SAN. Peldbaseini un SPA baseini, projektēšana, aprīkojuma uzstādīšana. SPA baseins - sporta kompleksam, skolai, privātmājai, dārzam, viesnīcai vai medicīnas rehabilitācijas centram.
Veido sevi, studijo
Veido sevi, studijoTikšanās vieta kustību un mūzikas mīļotājiem. Vieta, kur piepildīt senu vai jaunu sapni. Studija Tev, Taviem draugiem un ģimenei.
Sīpoli, Gasthaus
Sīpoli, GasthausViesu māja Sīpoli atrodas 1 km no jūras. Skaists, dārzs, pirtiņa, viesu māja, banketu zāle, piknika vietas.
Veselības centrs Medeors pluss-S
Veselības centrs Medeors pluss-SMūsu Veselības centrs Medeors pluss-S” ir izveidots  ar nolūku sniegt palīdzību cilvēkiem ar muguras problēmām, sporta traumām, pēc operācijas rehabilitācijā, piedāvājam veselības uzturēšanas programmas biroja darbiniekiem, grūtniecēm, sievietēm pēcdzemdību periodā, kā arī tiem kuriem pāri 60 un vairāk.
Bekiški, Gasthaus
Bekiški, GasthausMūsu viesu nams atrodas skaistā vietā, Ilzas Geraņimovas ezera krastā. Divstāvu koka mājā ir banketa zāle, trīs istabiņas, 40 guļvietas, virtuve un duša. 10 metrus no krasta ir pirts un neliela atpūtas vieta.
Vilnis Lejnieks
Vilnis LejnieksPirtniecības meistars, garīgais dziednieks. Profesionālā pieredze darbā pirtī - 20 gadi. Veic dažādu psihoemocionālu situāciju risināšanu caur pirts procedūrām fiziskā un garīgā līmenī. Piedāvā relaksējošās, dziednieciskās un tematiskās pirtsdienas. Piedāvā izbaudīt arī pirts rituālus - dzimšanas dienas pirts, saulgriežu pirts, pirtīžas. Veic Garīgo muguras taisnošanu pēc Pjotra Elkunoviča metodes, kā rezultātā ķermenis tiek atbrīvots no emocionālās un fiziskās spriedzes. Pazūd stress un depresija, emocionālās un fiziskās sāpes.
Visi banneri