KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

S.E.L.V.A.

Merķeļa iela 11519, Rīga, Latvija, LV-1050
(+371) 67221702
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortSprachkurse, SchulungenAusbildungszentren, verschiedene Schulen

Statistik:
Ist durchgesehen : 18316
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 58186
View in catalog : Sprachkurse, Schulungen


Ventaskrasti, Gasthaus, Schenke, Campingplatz
Ventaskrasti, Gasthaus, Schenke, CampingplatzAptūtas komplekss Ventas upes krastā. 8 labiekārtotas kempinga mājiņas, liels viesu nams ar krogu, svinību un semināru telpām.
Alejas projekti, SIA
Alejas projekti, SIAAlejas projekti sniedz pakalpojumus apzaļumošanas un labiekārtošanas jomās. „No projekta līdz ziedošam dārzam” .
Hotel De Lita, Hotel
Hotel De Lita, HotelVienā no skaistākajiem kūrortiem Lietuvā - Druskininkai, darbu uzsāk jauna, moderna, ērta un mājīga, trīs zvaigžņu viesnīca ar klasisko nosaukumu De Lita.
Granīts O, SIA
Granīts O, SIADas Unternehmen beschäftigt sich mit der Herstellung von Denkmälern, Steingartenskulpturen und Innenarchitekturelementen.
Mavia, SIA
Mavia, SIAUnikāla iespēja izlidināties ar motodeltoplānu profesionāļa vadībā. No putna lidojuma izbaudīt apkārtējās pasaules skaistumu.
Bekiški, Gasthaus
Bekiški, GasthausMūsu viesu nams atrodas skaistā vietā, Ilzas Geraņimovas ezera krastā. Divstāvu koka mājā ir banketa zāle, trīs istabiņas, 40 guļvietas, virtuve un duša. 10 metrus no krasta ir pirts un neliela atpūtas vieta.
SEDIA IK, auditoriju krēsli
SEDIA IK, auditoriju krēsliKrēsli auditorijām, kinoteātriem, kultūras namiem, koncertzālēm, konferenču zālēm, mīkstās mēbeles, skolas mēbeles, mēbeles sporta hallēm un stadioniem.
Dzirnavu 90
Dzirnavu 90Piršu celtniecība, projektēšana, bīvniecība, ķīniešu un itāļu mozaīkas, individuālie pasūtījumi, visa veida tvaika pirtis, īstas krievu pirtis, krāsnis un kamīni.
AT grāmatvedība un audits, SIA
AT grāmatvedība un audits, SIAZvērinātu revidentu pakalpojumi un audits, uzņēmumu reģistrēšana, uzņēmumu novērtējums, grāmatvedības kārtošana un konsultācijas, konsultācijas nodokļu likumdošanā, grāmatvedības programmnodrošinājuma konsultācijas, iekšējās revīzijas un saimnieciski finansiālās darbības analīze, uzņēmumu likvidācijas veikšana
Pīlādži, Pflanzenzucht
Pīlādži, PflanzenzuchtAugļkopība. Mērķis ir nodrošināt ar kvalitatīviem, Vidzemes apstākļos pārbaudītiem, pašaudzētiem augļu koku un ogulāju stādiem.
Visi banneri