KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Rubīni, Appartement

Rubīni, Appartement

Tārgales iela 34, Ventspils, Latvija
(+371) 29218300
(+371) 63607277
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung

Rubīni ir atjaunots atgūtais Rubīnu dzimtas īpašums Ventspilī, Tārgales un Embūtes ielu krustojumā (iebraukšana pagalmā no Embūtes ielas) - māja, kuru jau no pirmskara laikiem vecie Ventspilnieki sauc par "Rubīnu māju" un kurā kādreiz dzīvojis, strādājis - maizi un kliņģerus cepis un pārdevis šīs mājas kādreizējais īpašnieks ar savu ģimeni. Rubīnu dzimtas atvases pēc mājas atgūšanas šeit iekārtojuši jauku un mājīgu atpūtas vietiņu Ventspils viesiem. Numuriņi iekārtoti kā atsevišķi labiekārtoti apartamenti - WC, dušas, TV, maza virtuvīte, trauki, kafijas vārāmais, tēja, kafija, mikroviļņu krāsns - kopā 25 vietas. Katrā numuriņā ir atpūtas stūrītis, TV, WC, dušas, ledusskapis, kafijas vārāmais, trauki, bezvadu internets

Šeit Jūs varat justies kā mājās - paši izvārīt kafiju - kad un kādu Jūs vēlaties, paši saimniekot - pagatavot ēdienu, kas Jums garšo. Pagalmā ir grils, kurā varat izcept desiņas, vai šašliku un nobaudīt to pie ārā novietotajiem galdiņiem.

No septembra līdz maijam VIESSTRĀDNIEKIEM darba dienās cena 10-8  EUR no personas atkarībā no personu skaita numurā un uzturēšanās ilguma. Netālu no mūsu mājas ir viena no Ventspils labākajām kafejnīcām, kā arī vairāki lielveikali.

Pagalmā autostāvvietas.

Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortErholung in der Natur    Urlaub am Meer    Piknikplätze mehr DetailsErholung und Unterhaltung in Ventspils Hotels und Unterkunft mehr Details   Gasthäuser in Lettland mehr Details      Trīsistabu apartamenti (Appartement)40 - 77 € mehr Details      Appartement - Zweizimmer Appartement42 - 70 € mehr Details      Romantisks (Appartement - Zweizimmer Appartement)bis 50 € mehr Details
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 137096
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 882441


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Jaunarāji, Campingplatz
Jaunarāji, CampingplatzAtpūta pie Gaujas. Varēsiet patīkami atpūsties priežu meža ielokā, pašā Gaujas krastā. Jūsu rīcībā būs piecas jaunas un komfortablas 8-vietīgas mājiņas viesiem lauku pirts un banketu zāli.
PREMIUM MANAGEMENT, SIA
PREMIUM MANAGEMENT, SIABiznesa un personības izaugsmes koučings iedrošina un palīdz apzināties savu patieso spēku, izveidot biznesa un privātus mērķus un atbalsta to efektīvā sasniegšanā, lai dzīvotu veiksmīgu un pilntiesīgu dzīvi. Koučs palīdz atklāt, ko Tu patiesi vēlies, lai ktu dzīvot dzīvi veidotu pēc saviem noteikumiem. Uzņemies atbildību par savu dzīvi un rezultātiem jau šodien.
Jaunķemeri, kūrorta rehabilitācijas centrs
Jaunķemeri, kūrorta rehabilitācijas centrsJaunķemeri - veselība no dabas! Jaunākās fizikālās terapijas metodes, fizioterapija, ergoterapija, osteorefleksoterapija, balneoterapija.
Ričarda kamīni, kamīnu salons
Ričarda kamīni, kamīnu salonsRičarda kamīni vēlas, lai Jūsu kamīna interjers būtu atšķirīgs un pilnīgāk atbilstu Jūsu prasībām. Jums ir iespēja pēc savas gaumes pasūtīt kamīna kurtuvi un apdares materiālu.
Apšukrogs, Cafe
Apšukrogs, CafeAPŠUKROGS - tieši pusceļā no Rīgas uz Ventspili (92.km). Lieliska iespēja, lai piestātu un nobaudītu uzmundrinošu kafijas tasi, ieturētu gardu maltīti, gatavotu speciāli Jums!
Iešnalė, Landgut
Iešnalė, LandgutModernes Anwesen-Landhaus im Nationalpark Žemaitija am See Iešnalis. Zimmer mit Bequemlichkeiten. Küche, Wohnzimmer min Kamin.
DIAVERS, SIA, Dachdecker und Blechner arbeiten
DIAVERS, SIA, Dachdecker und Blechner arbeitenJumta seguma remonts, uzstādīšana, skursteņa pieslēguma remonts, sniega barjeras uzstādīšana, jumta logu, lūku iestrāde, jumta seguma papildelementu uzstādīšana, darbs ar dažādiem jumta segumiem, jumta seguma apsekošana un savlaicīga bojājumu konstatēšana, jumta seguma mazgāšana, jumta seguma atbrīvošana no sūnas, jumta seguma atbrīvošana no sniega, apledojuma, lietus ūdens noteksistēmas attīrīšana un, ja nepieciešams, remonts, jumta seguma krāsošanas darbi.
Sauna katram , einkaufen
Sauna katram , einkaufenIebūvējam saunas pēc individuāla projekta. Pirts aksesuāri. Pirts krāsnis. Sāls istabas, paneļi. Gatavas saunu kabīnes. Aprīkojuma uzstādīšana.
Raibie logi, Hotel
Raibie logi, HotelViesnīca Raibie logi piedāvā naktsmītnes desmit labiekārtotos numuros, no kuriem divi ir piemēroti ģimenēm ar bērniem. Visos numuros ir TV un interneta pieslēgums. Brokastis ir iekļautas cenā.
Visi banneri