KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Dundagas tautas nams

Pils iela 9, Dundaga, Dundagas pagasts, Talsu novads, Latvija, LV-3270
(+371) 63242292
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortKultur und Volkszentren

Statistik:
Ist durchgesehen : 5740
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 22854
View in catalog : Kultur und Volkszentren


BV Pack, SIA, Verpackung
BV Pack, SIA, VerpackungBALT WARRANT ražo papīra maisiņus. Dizaina izstrāde, piegāde, uzglabāšana un lielu tirāžu piegāde pa daļām.
Valenas, SIA
Valenas, SIAWir laden Geschäfte zur Zusammenarbeit ein. Wir sind die offizielle Vertretung der deutschen Firmen Sassa Mode, CECEBA, BUGATTI, TOM TAILOR, SUSA-Vertriebs, Dr. Bieler. Vertreter. Wir bieten eine große Auswahl an Korrektur-, Thermo- und Jugendwäschesets an, auch große Größen sind verfügbar, die Preise sind angemessen. Entscheiden Sie sich für deutsche Qualität und Praktikabilität. Wir werden im Markt für Stabilität und Zuverlässigkeit geschätzt.
Jost Residence, Gasthaus
Jost Residence, GasthausLuksusa brīvdienu māja, kur sanākt kopā ar draugiem un ģimeni, vai romantiskas, mājīgas un kvalitatīvas brīvdienas tikai diviem.
Kāli, Gasthaus
Kāli, GasthausAtpūta ezera krastā 10 minūšu braucienā no Rīgas Bauskas virzienā. Galdu klāšana, nakšņošana,  pirts, makšķerēšana. Darbadienās elastīgas cenas!
Kaņepītes, ZS, biologische Landwirtschaft
Kaņepītes, ZS, biologische LandwirtschaftDie Farm "Kaņepītes" wächst biologisch und produziert verschiedene Arten von Getreideprodukten aus Weizen, Roggen, Gerste, Hafer, Buchweizen, Erbsen und Kreuzkümmel. BIO-Mehl, Getreide, Flocken usw. Fahren Sie Ihr Geschirr zum Bauernhof, um Produkte zu erhalten. Sie erhalten einen angenehmen Rabatt!
Latvijas Fotogrāfijas muzejs
Latvijas Fotogrāfijas muzejsLatvijas Fotogrāfijas muzejs ir atvērts apmeklētājiem kopš 1993. gada. Tas darbojas kā Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja struktūrvienība. Muzejs ir iekārtots senā tirgotāju ēkā, kas saglabājusies no 16. gadsimta, un ekspozīcijas telpās iespējams apskatīt gan restaurēto daudzkrāsaino sienas gleznojumu, gan vēsturiskā parketa ornamentu uz grīdas.
Daiga Liepa, pirtniece
Daiga Liepa, pirtnieceEsmu pirtniece un pirtsslotu meistare. Pirts ir ieņēmusi nozīmīgu vietu manā dzīvē, un man liels prieks, ka ar pirts palīdzību varu sagādāt daudz jaukus, patīkamus un veselīgus brīžus arī citiem cilvēkiem.
Ziedu Dīva, Blumenatelier
Ziedu Dīva, BlumenatelierKreative und liebevoll gemachte Werke, die das Herz erfreuen, für jeden Urlaub und Alltag. Gerne helfen wir Ihnen dabei, Wünsche zu erfüllen und die Feiertage farbig zu gestalten, Träume wahr werden zu lassen!
SPA Estonia, SPA hotel
SPA Estonia, SPA hotelSPA Estonia ir ārstniecības un rehabilitācijas centrs, kurš piedāvā ne tikai veselību nostiprinošas, bet arī daudz un dažādas skaistumu veicinošas procedūras.
Skrundas muiža, Hotel
Skrundas muiža, HotelSkrundas muižas viesnīcas apartamentos ērti jutīsies kā pieaugušie, tā arī bērni, tā būs piemērota gan īsai vizītei, gan arī ilgstošai dzīvošanai. Augstie komforta standarti un mājīgā gaisotne ļaus Jums izbaudīt lielisku atpūtu.
Visi banneri