KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Bedrītes mācību centrs, akreditēta izglītības iestāde

Bedrītes mācību centrs, akreditēta izglītības iestāde

Cēsu iela 20, Valmiera, Valmieras novads, Latvija, LV-4200
(+371) 64223559
(+371) 64223559
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortComputerkursseRestorānu servisa speciālistsWeiterausbildungNähen   Kleidung   Bērnu apģērbi   Linu apģērbu šūšanaProfessionelle Ausbildung   Sprachkurse, Schulungen      Englisch-Sprachkurse, englisch beschulung      Deutsch Beschulung      Russische Sprachkurse, Beschulung      Lettisch-Sprachkurse, Lettisch Beschulung      Valodu kursi ar priekšzināšanām      Valodu kursi bez priekšzināšanām   Auklīšu kursi   piedāvājam (Frizieris)      Frizieru kursi      Friseurdienstleistungen   Fachmann der Gemeinschaftsverpflegung   Florists   Pārdevējs   Pavārs   Computerkursse      Datorkursi ar priekšzināšanām      Datorkursi bez priekšzināšanām      Adobe Photoshop kursi      Adobe Illustrator kursi   Šuvēju kursi      Apģērbu modelētājs   Komerckursi   Ausbildung, Arbeitsschutzkurse   Bezdarbnieku apmācība   Konditoru palīgi   Mūžizglītība   Nagu kopšanas speciālistu kursi   NVA kursi
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 56414
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 705648
View in catalog : Computerkursse


Vecliepas, Gasthaus
Vecliepas, GasthausVecliepas, Ventas upes krastā. Makšķerēšanas un sportošanas iespējas. Telpas svinībām. Mājiņas ar terasi un grilu.
Indāni, Landgut
Indāni, LandgutLauku māja, pirts, lauku saimniecība (bioloģiskā lauksaimniecība). Izjādes ar zirgiem, ekskursijas pa lauku saimniecību. Seno darbarīku kolekcijas.
Vidzemes vēnu centrs
Vidzemes vēnu centrsVienmēr laipni esat gaidīti Cēsīs "Vidzemes vēnu centrā". Garantējam laipnu, profesionālu attieksmi, izmeklēšanu un ārstēšanu mūsu uzņēmumā.
Pierīgas pirtis, pirts
Pierīgas pirtis, pirtsPirts ēka, kur nosvinēt jubilejas līdz 8 cilvēkiem vai atpūsties ģimenei. Teritorija, 3ha platībā, kur uzrīkot sporta svētkus. Demokrātiskas un diferencētas cenas.
Zivtiņi, Gasthaus
Zivtiņi, GasthausViesu nams Zivtiņi Kaltenē, jūras krastā. Naktsmitnes 40 per., pirts, baseins, 2 banketu zāles, 3 kotedžas.
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs Riekstiņi
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs RiekstiņiPamatekspozīcija iepazīstina ar Jaunsudrabiņa dzīvi un daiļradi – te skatāmas viņa grāmatas, gleznas, fotogrāfijas, personīgās lietas(arī no Vācijas) u.c., bet 19.-20.gs.sākuma sadzīves priekšmeti, kas iegūti Neretas pagasta un tuvākās apkārtnes viensētās, dod ieskatu tā laika sadzīvei lauku sētā.
Leonīda Krāsnis, Brennofen-Maurer
Leonīda Krāsnis, Brennofen-MaurerKrāsnis pirtīm, mājai un pavardi dārzam. Īstas krievu pirts krāsnis. Krāsns, kura cep, vāra, sautē. Krāsns izmēri un izskats tiek mainīts pēc klientu vēlmēm, saskaņojot ar telpas interjeru.
Eglieni, Gasthaus
Eglieni, GasthausViesu nams un krodziņš " Eglieni " aicina jauki pavadīt laiku , baudīt veselīgu atpūtu un gardi paēst  visa gada garumā. Labiekārtotas, ērtas istabiņas, WiFi, pirts, dīķis, apkurināms kubls, galdu klāšana Rīga - 30 min.
Dekogrīdas, SIA
Dekogrīdas, SIA Betona kāpņu pakāpienu, metāla margu, koka lentera - atjaunošana/ remonts/ restaurācija
Švinkates, Gasthaus
Švinkates, GasthausViesu māja Švinkates, piedāvā atpūtas zāli ar kamīnu, virtuvi, gultasvietām un pirti. Pie mājas atrodas gleznains dīķis, kurā var arī makšķerēt.
Visi banneri