KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Vidzemes tehnoloģiju un dizaina tehnikums

Vidzemes tehnoloģiju un dizaina tehnikums

Egļu gatve 9, Priekuļi, Priekuļu pagasts, Cēsu novads, Latvija, LV-4126
(+371) 64130602
(+371) 64130602
 
AlleAngebotVideoDie Karte
Beschreibung

Profesionālās izglītības kompetences centrs Priekuļu tehnikums, ir viena no senākajām un pieredzes bagātākajām profesionālajām skolām Latvijā, kas jau kopš 1910. gada piedāvā augstas kvalitātes izglītību.

Piedāvājam sekojošas programmas:

  • Autotransports - kvalifikācijas: automehāniķis un autodiagnostiķis;
  • Mašīnzinības - kvalifikācijas: spēkratu mehāniķis un lauksaimniecības tehnikas mehāniķis;
  • Datosrsistēmas - kvalifikācijas: datorsistēmu tehniķis un programmēšanas tehniķis;
  • Lauksaimniecība - kvalifikācijas: lauku īpašuma apsaimniekotājs un augkopības tehniķis.

Pie mums ir iespējams apgūt arī citu nozaru profesijas.

Piedāvājam mācības, gan klātienē, gan neklātienē pēc pamatskolas beigšanas vai pēc vidusskolas.

Visās Priekuļu tehnikuma piedāvātajās profesijās ir iespējama arī ārpus formālā ceļa iegūto profesionālo kompetenču novērtēšana.

Par Priekuļu tehnikumā iegūtās izglītības kvalitāti liecina ilggadējie skolas audzēkņu un absolventu sasniegumi, godalgotās vietas profesionālās meistarības konkursos Latvijas un arī Eiropas mērogā.

Mācību nodrošināšanai ir pieejami divi mācību korpusi, plaši darbnīcu un sporta kompleksi un dienesta viesnīca. Kvalifikācijas prakšu un praktisko mācību laikā sadarbojamies ar nozaru uzņēmumiem gan reģionā, gan Rīgā.

Skolā regulāri notiek dažādas ES mobilitātes projekti, kuru ietvaros piedāvājam iespējas praktizēties ārzemēs.

Vairāk informācija mūsu interneta mājaslapā www.pt.edu.lv

Video
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortTehnikums (Professionelle Ausbildung)    Professionelle Ausbildung       Programmētājs       Klientu apkalpošanas speciālists       Programmēšanas tehniķis       Pavārs       Bērnu aprūpe, Aukle       Datorsistēmu tehniķis       Lauksaimniecības tehnikas mehāniķis       Mehāniķis       Spēkratu mehāniķis (Automehāniķis)       Automehāniķis       Autoelektriķis       Komercdarbības speciālists       Jumiķis       Ēku būvtehniķis       Ekotūrists (Tourismus)       Lauku īpašumu apsaimniekotājs Kursse
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 22101
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 146861


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
MS Real, SIA
MS Real, SIADas Unternehmen beschäftigt sich professionell mit der Auswahl, dem Verkauf und der Installation von biologischen Kläranlagen für Privathaushalte. Sie können bei uns eine biologische Kläranlage kaufen, sowie die Lieferung und Montage der gesamten Anlage in Auftrag geben.
Vaives, Holzbearbeitung
Vaives, HolzbearbeitungKokmateriālu eksports, zāģmateriālu impregnēšana, žāvēšana, ēvelēšana, kalibrēšana, kā arī zāģmateriālu kvalitātes sertifikācija, zāģmateriālu tirdzniecību iekšējā tirgū.
Alejas projekti, SIA
Alejas projekti, SIAAlejas projekti sniedz pakalpojumus apzaļumošanas un labiekārtošanas jomās. „No projekta līdz ziedošam dārzam” .
Paulas Karlsons, privātā pirmsskolas izglītības iestāde
Paulas Karlsons, privātā pirmsskolas izglītības iestādeNo 2015. gada 1. jūnija darbu uzsācis bērnu uzraudzības pakalpojumu centrs "Karlsons", palīgs māmiņām un tētiem ik dienu, ik vakaru, arī brīvdienās un svētku dienās. Piedāvājam arī diennakts pieskatīšanu. Par jūsu mazuļiem rūpēsies sertificētas auklītes.
Ezernieki, Gasthaus
Ezernieki, GasthausViesu nams Ezernieki atrodas 300m attālumā no Zāģezera. Vietu skaits – 20 Katrā stāvā dušas telpas, tualetes. Kopēja virtuve, pieejama plīts, ledusskapis, trauki. Atpūtas telpa, var organizēt svinības, seminārus. Atsevišķi pirts māja. Cena: 7-10 €/personai. Saziņas valodas: LV, ENG, RUS
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikals
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikalsMūsu veikalos plašā sortimentā piedāvājam dažādus materiālus un piederumus visiem radoši darboties gribošiem cilvēkiem, sākot no mazuļiem un beidzot ar profesionāliem māksliniekiem.
Bērnības sala, Babysitter- und Entwicklungszentrum
Bērnības sala, Babysitter- und EntwicklungszentrumBērnu centra tiks organizētas radošas nodarbības, tiek apgūta jauna informācija, attīstītas jaunas prasmes un iemaņas. Liela izēvelē dažādu materiālu, pedagogi izmanto dažādas darba metodes. Nodarbības tiek pasniegtas latviešu un krievu valodā. Mūsu uzdevums ir lai bērnam centrā pavadītais laiks paiet pēc iespējas interesantāk, veicina- iztēli, uztveri, domāšanu, fantāziju un vingrina un nostiprina rokas sīku muskulatūru, praktiskā darbībā. Veicināt sociālo un emocionālo prasmju attīstīšanu, komunikācijas spējas. Piedāvāt mazākumtautību bērniem latviešu valodas apgūšanu. Nodarbību istabas ir iekārtotas gaišas un saulainas telpas un dažādam attistošam rotaļlietām atbilstoši bērnu vecumam.
KUPRE, UAB
KUPRE, UAB
Deko Alianse, Blumenladen
Deko Alianse, BlumenladenSIA "DEKO ALIANSE" Elizabetes iela 14
7. martā strādāsim stundu ilgāk līdz 20:00 8. martā strādāsim kā darba dienā no 8:00 līdz 19:00 Piedāvājam arī ziedu piegādi, piezvani un pasūti +371 67282841www.dekoziedi.lv
Visi banneri