KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Aizkraukles novada interešu izglītības centrs

Aizkraukles novada interešu izglītības centrs

Spīdolas iela 11, Aizkraukle, Aizkraukles novads, Latvija, LV-5101
(+371) 65122862
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortKinder und Jugendszentren
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 7617
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 46890
View in catalog : Kinder und Jugendszentren


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Reiss, autoserviss
Reiss, autoservissUzņēmums darbojas no 2008. gada auto apkopes, remonta un rezerves daļu tirdzniecības jomā. Uzņēmumā strādā astoņi pieredzējuši darbinieki. Piedāvājam visu marku vieglo, kā arī komerctransporta līdz 5 t apkopi un remontu.
Eko Solis, SIA
Eko Solis, SIA"Eko Solis" piedāvā ekoloģisku dabīgu koka impregnantu, kas lietojams iekšdarbiem un ārdarbiem. Augu izcelsmes produkts - tas ir izgatavots no linsēklu eļļas.
Jaunmoku pils, Hotel
Jaunmoku pils, HotelJaunmoku pils - muižas ansamblis - muzejs, mākslas izstādes, viesnīca un vieta saviesīgiem sarīkojumiem.
Mežvidi, Gasthaus
Mežvidi, GasthausMežvidi ir jauns viesu nams Kurzemē. Veidojot vietu kā jautrām svinībām, tā mierīgai atpūtai, centāmies apvienot mūsdienu vajadzības ar senatnes vērtībām.
Indigo Line, SIA, ESF un ERAF projektu finanšu konsultācijas
Indigo Line, SIA, ESF un ERAF projektu finanšu konsultācijasSIA Indigo Line veic pilnu ES struktūrfondu - ESF un ERAF - līdzfinansēto projektu pieteikumu sagatavošanas un vadības ciklu.
Tuvs, SIA
Tuvs, SIAMūsu uzņēmums veic Zoo-preču vairumtirdzniecības un mazumtirdzniecības izplatīšanu Latvijā. Uzņēmums veiksmīgi sadarbojas ar Eiropas rūpnīcām un ir ekskluzīvais pārstāvis BOSCH Tiernahrung, kas ražo pazīstamu barību: Bosch, Sanabelle.
Daugavas muzejs
Daugavas muzejsDaugavas muzejs piedāvā, ekskursijas skolēniem, kāzu ekskursijas, dažādas pedagoģiski izzinošas nodarbības gan skolēniem gan pirmsskolas vecuma bērniem. Muzejs atrodas Doles muižas jaunajā kungu mājā. Muižas parkā iespējams rīkot saviesīgus pasākumus.
Rendoks SIA
Rendoks SIAPVC Logi un durvis. Garantija, līzings, montāža – demontāža, aiļu apdare, individuālas konsultācijas, daudzveidīgas koka imitāciju tekstūras un piegāde.
LEAnD, SIA, Buchhaltung
LEAnD, SIA, BuchhaltungMūsu draudzīgs kolektīvs sniedz profesionālos grāmatvedības pakalpojumus un risina dažādus jautājumus. Darba pieredze dažādu nozaru uzņēmumos- būvniecībā, tirdzniecībā, nekustamo īpašumu apsaimniekošanā, darījumos ar kokmateriālu un metālu, importu/eksportu, darījumi ar ES trešajām valstīm, vairumtirdzniecībā/mazumtirdzniecībā
Visi banneri