KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Ilūkstes Romas katoļu baznīca, Kirche

Ilūkstes Romas katoļu baznīca, Kirche

Zemgales iela 1, Ilūkste, Augšdaugavas novads, Latvija, LV-5447
(+371) 65462368
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung
IIūkstes katoļu baznīca celta 1816. gadā par Katrīnas Zībergas līdzekļiem un tā tika nodota uniātiem. 1861. gadā baznīca pāriet pareizticīgo rīcībā, bet no 1920. gada atkal kalpo katoļu draudzei. Baznīca ir mūra celtne, ar vienu vidēji augstu torni, vienjomas telpa. Ārpuse apmesta un balti krāsota. Jumts cinka skārda. Ieejas durvis no gala,labajiem sāniem un sakristejas. Baznīcas grīda un griesti no koka. Ir kora telpas, kas balstās uz 2 pīlāriem. Tajās ir ērģeles. Ir trīs mūra altāri ar koka virsbūvi, kas veidoti pēc Subates baznīcas altāru parauga. Baznīcu no presbiterija šķir dievgalds. Presbiterija abās pusēs ir sakristejas. Griesti koka. Apkārt baznīcai ir liels dārzs, ko iežogo mūra sēta. Dārza stūrī, labajā pusē, ir mācītāja dzīvojamā māja un saimniecības ēkas. Baznīcu izremontēja un izkrāsoja 1973. gadā dekāna; J. Lapkovska vadībā un dekāna Jāņa Krapāna vadībā baznīca tika izremontēta atkārtoti, atjaunoti altāri no koka,grīda,apkārt baznīcai bruģēti celiņi ( no 2005 – 2009.g) Baznīcas izmēri: 26 m x 15,7 m = 308 m2.
Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortKirchen mehr Details   Sehenswürdigkeiten mehr Details
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 11777
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 73053


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Purgaiļi, Gasthaus
Purgaiļi, GasthausViesu mājas Purgaiļi. Gultas vietas, ēdināšana, pirts, telpas svinībām, konferenču un semināru rīkošana, sporta laukums, peldēšanas iespējas, telšu un piknika vietas.
Inčukalna strops, Gasthaus
Inčukalna strops, GasthausNettes Haus für Feierlichkeiten (bis zu 50 Personen) mit einer Sauna und einem Whirlpool unter freiem Himmel. Komfortable Zimmer für die Übernachtung, Räume für Seminare.
Ērgļi, Campingplatz
Ērgļi, CampingplatzCampinglager Ērgļi befindet sich in der einen schönen Umgebung 12 km von Liepaja. Sie haben die Möglichkeit in eine gepflegte Umgebung sich erholen.
Ekostandarts tehnoloģijas, SIA
Ekostandarts tehnoloģijas, SIAEkoStandarts Tehnoloģijas ir notekūdeņu attīrīšanas iekārtu ražotājfirma jau kopš 2001. gada, kas savas darbības laikā ir veiksmīgi realizējusi vairāk kā 250 projektus.
Kombucha, Restaurant
Kombucha, RestaurantMēs esam parūpējušies par to, lai ienākot pie mums Jūs aizmirstu par ikdienas steigu. Rūpēsimies, lai Jūs pārņem patīkamas sajūtas un smaids uz lūpām! Mūsu restorāns piedāvā ne tikai veselīgu, bet arī gardu un pilnvērtīgu maltīti.
Lottand prezentreklāma
Lottand prezentreklāmaAģentūra Lottand. Reklāma, apdruka, prezentreklāma, dizains, vizuālā reklāma, apģērbu apdruka, reklāmas idejas.
Dzērienu serviss
Dzērienu servissDzērienuserviss.lv izplata vīna un citu dzērienu pildīšanas iekārtas, kas īpaši piemērotas dažādiem dzērienu ražotājiem. Piedāvājam dažādu aprīkojumu augļu un ogu apstrādei, sulu, vīna u.c. alkoholisko dzērienu izgatavošanai
Žagarkalns, slaloma trase
Žagarkalns, slaloma traseAktive Freizeit, Skifahren und Snowboarden Bergskipisten, Langlauf, Verleih von Winterausrüstung, Skilehrer, Unterkunft
Raganas ķēķis, Kneipe
Raganas ķēķis, KneipeRaganas ķēķī - tikai tīrākie lauku labumi - mielojies, kamēr vēders pilns, kā arī neaizmirsti nogaršot mūsu krodziņa īpašo "Raganas vīnu".
Visi banneri