KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Rīgas Aeronavigācijas institūts

Rīgas Aeronavigācijas institūts

Mežkalna iela 9, Rīga, Latvija, LV-1058
(+371) 67677831
(+371) 67629207
(+371) 29571158
(+371) 67629084
Juristische-Person : Rīgas Aeronavigācijas institūts
Eintragungsnummer : 4000308328
Juristische adresse : Mežkalna 9
 
AlleAngebotGalerieVideoDie Karte
Beschreibung

Rīgas Aeronavigācijas Institūts (RAI) ir viena no vecākajām mācību iestādēm Latvijā, ar bagātu pieredzi un tradīcijām transporta un aviācijas nozares specialistu apmācībā. 81 gadu laikā sagatavoti vairāk nekā 50 000  dažadu speciālistu: radiotehniķi, aviodispečeri, transporta uzņēmumu vadītāji, ekonomisti-menedžeri transporta jomā, piloti, mehāniķi. RAI ir ieguvis pozitīvu starptautisko ekspertu vērtējumu un  beztermiņa akreditāciju.

Mēs piedāvājam profesionāli orientētas bakalaura un maģistra studiju programmas, kuru ietvaros studentiem ir iespēja saņemt ne tikai augstākās izglītības diplomus, bet arī Eiropas parauga profesionālos sertifikātus un licences savā specialitātē. 

RAI programmas ir veidotas tā, lai no pirmās studiju dienas studentiem būtu priekšstats par attiecīgās profesijas mūsdienu prasībām tirgū, par inovatīvām tehnoloģijām un pasaules standartiem uz kurām jāorientējas studiju laikā un profesionālajā darbībā.

RAI ir visu veidu nepieciešamās akreditācijas un licences specialistu apmācībai sekojošās profesijās:

  • Transporta uzņēmuma vadītājs;
  • Loģistikas vadītājs;
  • Inženieris-avio mehāniķis;
  • Aviodispečers;
  • Elektronikas inženieris;
  • Inženieris-pilots.

Aviācija, Aeronavigācija, Pilots, Aviotehnika, Aviomehāniķis, Transports, Loģistika, Uzņēmējdarbības vadība, Vadība, Aviodispečers, Elektronika, Lidosta, Ekonomika, Transporta organizēšana, Transporta likumi, Uzņēmējs, Navigācija, Komercdarbība, Radars, Navigācija, Radionavigācija, Radioelektronika, Sadzīves tehnika, Audio tehnika, Videotehnika, Signalizācija, Videonovērošana.

Galerie
Video
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortHochschulbildung    Profesionālas bakalaura studiju programmas       Starptautisko pārvadājumu loģistika       Gaisa satiksmes vadība       Gaisa transportsistēmu vadība un ekspluatācija       Starptautisko pārvadājumu uzņēmumu vadība       Gaisa kuģu tehniskā apkope       Elektronisko iekārtu apkalpošana    Profesionālas maģistra studiju programmas       Starptautisko pārvadājumu uzņēmumu vadība       Transportsistēmu vadīšana Lehrgang/Seminare/Schulung    Profesionālās sagatavošanas, pilnveides kursi
Die Karte, Verbundenen Unternehmen

Statistik:
Ist durchgesehen : 24929
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 81895


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Villa Vanilla, Hotel
Villa Vanilla, HotelViesnīca Villa Vanilla piedāva 10 labiekārtotus numuriņus Siguldas klusajā centrā - tuvumā atrodas gan ēdināsnas vietas, gan ievērojami apskates objekti.
Paulas Karlsons, privātā pirmsskolas izglītības iestāde
Paulas Karlsons, privātā pirmsskolas izglītības iestādeNo 2015. gada 1. jūnija darbu uzsācis bērnu uzraudzības pakalpojumu centrs "Karlsons", palīgs māmiņām un tētiem ik dienu, ik vakaru, arī brīvdienās un svētku dienās. Piedāvājam arī diennakts pieskatīšanu. Par jūsu mazuļiem rūpēsies sertificētas auklītes.
Mazpipari, atpūtas komplekss
Mazpipari, atpūtas komplekssLielā un mazā svinību zāle, pirtiņa, apkurināma koka baļļa zem klajas debess, lielās šūpoles, guļvietas uz matracīšiem 20 personām, 3 divvietīgās istabiņas, 1 četrvietīgā istabiņa, telpa, kur ir 16 gultas vietas, telpa, kur ir 10 gultas vietas, laukums sporta aktivitātēm, telšu vietas, ugunskura vieta, plaša teritorija auto novietošanai.
Jaunogres nams, Gasthaus
Jaunogres nams, GasthausRäumlichkeiten für Feste, Erholung und Seminare - Kaminsaal für 36 Personen. Sauna, Schwimmbecken mit filtriertem Warmwasser, Whirlpool, Tennisplatz, Festmahlzeiten, Satelliten-TV. Spezial-anoebot für 2 Personen.
SAKA - S, Möbel
SAKA - S, MöbelMēbeļu izgatavošana, projektēšana un uzstādīšana pēc individuāliem pasūtījumiem. Praktiskas, izturīgas, vienkāršas un modernas, ekskluzīvas, ekoloģiskas mēbeles.
Latvijas Fotogrāfijas muzejs
Latvijas Fotogrāfijas muzejsLatvijas Fotogrāfijas muzejs ir atvērts apmeklētājiem kopš 1993. gada. Tas darbojas kā Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja struktūrvienība. Muzejs ir iekārtots senā tirgotāju ēkā, kas saglabājusies no 16. gadsimta, un ekspozīcijas telpās iespējams apskatīt gan restaurēto daudzkrāsaino sienas gleznojumu, gan vēsturiskā parketa ornamentu uz grīdas.
Žuvine, Fisch Restaurant
Žuvine, Fisch RestaurantŽuvinė. Vienīgais specializētais zivju restorāns Palangā, atrodas uz galvenās izklaides ielas Basanaviciaus, piecu minūšu gājienā līdz jūrai.
Campo, Wassertourismus
Campo, WassertourismusCampo. Viss par laivošanu. Ūdens tūrisma maršruti, inventārs, noma, tirdzniecība. Kajali, kanoe, smailītes. Airēšanas skola.
Labs virziens, SIA
Labs virziens, SIAPakalpojumā ietilpst grāmatvedības pirmdokumentu sakārtošana un reģistrēšana, finanšu atskaišu sagatavošana un iesniegšana Valsts ieņēmumu dienesta EDS sistēmā, Centrālās Statistikas pārvaldes e-pārskatu sistēmā un citās institūcijās pēc nepieciešamības.
Visi banneri